Varför kan inte bara skorna bara passa en perfekt. Och varför måste skosnörena vara så långa som man måste ha dubbelknut. Varför kan dom inte bara vara tillräckligt långa så man slipper knyta om och om igen för slippa släpa dom på backen? Jag blir arg när man måste knyta om och om hela tiden

Jag klagar, jag vet att det finns barn runt om i världen som inte har skor, som inte har råd med Nike Air Max, jag är glad, jag är tacksam över att det finns sådana möjligheter i Sverige. Men den här bloggen är till för vad jag känner, och jag känner mig irriterad, jag orkar knappt gå ut något mer, för jag vet att jag måste böja mig, ta fram skohornet och börja ta upp den förbannade dubbelknuten. Det ska jag säga INTE är roligt, för sedan måste jag spänna om skon och knuta om igen.

Mitt i mitt skrivande så märker jag att kardborreskor är något för mig, tro inte att jag har haft tanken förr, för det har jag!.. Men tyvärr finns bara sådana skor till barn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag hatar min mobil! JAG AVSKYR DEN STORT! Då menar jag stort! Jag vet att jag ska vara lyckligtlottad, jag har en mobil som många andra människor på vår jord inte har, dom har inte ens möjligheten att gå och köpa en telefon, såsom vi i Sverige kan. Det känns ytligt, det känns svin dåligt att jag klagar över något jag ska vara tacksam för. Jag är tacksam, jag är lycklig.

Men knappast är det bara jag som ibland vill kasta in mobilen i väggen. Hur bortskämt det en låter, så är jag inte det. Aldrig att jag skulle få en ny mobil. Så därför behåller jag kvar mobilen i handen, oavsett hur vansinnig jag än blir. Den hackar, den stör, den lyder inte, jag blir så irriterad, jag kan ju knappast logga in på Facebook, där hela världen kretsar, vilket är så himla skevt. Det är så knäppt, att vi människor spenderar så mycket tid på sociala medier, och hur vi blir knäckta över att inte ha tillgång till vad våra vänner och bekanta lägger ut.

SKIPPA MOBILEN, SKIPPA INTERNET - HUR MÅNGA KLARAR DETTA??? - INGEN...Likes

Comments

Varför ska man ha läxor 😞

när man lär sig allt i skolan då är det ingen mening att få läxor. varför ska vi ens få hem uppgifter, som inte ens enda elev har motivation till att göra. Jag förstår inte. jag har läst artiklar där en och två skolor slutade ge eleverna läxor och meritvärdet höjdes chokerande mycket . Det blev mer fokus på lektionerna och alla hade chansen till hjälp.

När jag får hem läxor blir jag arg😈😈

Likes

Comments

Jag blir så arg på folk när dom inte håller för när dom  hostar  😠😤  för man får deras saliv, jag blir bara skraj över att tänka på det. Det är så himla oförskämt  likaså håller många för genom att ta handen för munnen  usch! jag skulle inte vilja skaka hand med dig eller ta i något som du tidigare har rört  usch! häll för i armvecket Tack!!!!!

Likes

Comments

😽 Jag är så skrattfull trots att jag är så förbannad att jag kan knappt skriva. Saken är den att min kompis inte hör av sig när jag undrar om vi ska gå på disco.


Jag har skapat denna blogg för att skriva hur jag känner mig jag är så arg och trött på alla folk och när dom lägger upp sina "perfekta" bilder på Instagram som egentligen får mig att vilja kräkas. Ingen är perfekt. Vi alla är arga, ledsna, besvikna, glada och med blandade känslor.

Jag tänker bryta detta och visa för mänskligheten att det är okej att ha känslor och äta äckligmat. Varför ska man bara lägga ut bilden på maten som du tycker är godast när jag egentligen bara avskyr måltiden. Vi alla har en maträtt vi ogillar så varför inte vissa det?

Likes

Comments