Header

¡Hola amigos!
Sitter just nu på flygplatsen, BCN mot Arlanda och det ska verkligen bli skönt att komma hem <3
De sju senaste dagarna har spenderats i Barcelona med familjen och det har varit väldigt kul att få utforska ännu en stad, en väldigt fin stad by the way.

PARK GÜELL...
var super! Det var så coolt att se ännu ett av Gaudis verk och befinna sig på platsen som liksom symboliserar Barcelona. Parken var enorm och efter tre timmar hade vi inte ens sett hälften. Den var som ett fantasiland.

LA BOQUERIA...
är en stor mat marknad, massor med frukt, grönsaker och juicer men också kött och skaldjur. (Blä)

Barceloneta...
heter den största stranden här. Det är så härligt att spendera en varm dag på stranden och ta en paus och det finns massor med restauranger med insta-vänlig mat!

SAGRADA FAMILIA...
Wow är allt jag har att säga! Kyrkan var så häftig med alla små och stora väl uttänkta detaljer. Kan ni förstå att efter mer än hundra års bygge är den fortfarande inte klar?!

Utöver alla must-do's har vi gått runt på gatorna, ätit (massor av) glass och haft väldigt ont i fötter efter att ha gått så mycket. Men det var det värt!

​Första dagen tog jag med familjen till en helt vegansk restaurang, Veggie Garden, som enligt mig hade så god mat. Men de andra höll inte med :(

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ingen missade att det var midsommar igår. Mysigt var det ändå. Hoppas ni hade det bra och att ni får en bra sommar! <3

Likes

Comments

Igår var en väldigt känslofylld men så rolig dag. Jag var bjuden hos Nelly för en ''farväls fest'' och det var hur mysigt som helst. Vi spelade kubb, åt MASSOR av mat, pratade och grät. Jag kan inte förstå att Nelly, Marie och Tara kommer att åka hem snart. Dessa månader har gått för snabbt och jag vill verkligen inte att det ska ta slut.

Jag älskar de så mycket och det är sjukt hur nära vi har kommit varandra på så kort tid. Det känns som att vi har känt varandra så länge. Men vi ska se till att träffa varandra i framtiden! Nelly besöker dessutom Östersund så snart som i Augusti och jag kan inte vänta!! Jag kan inte beskriva hur otroligt fantastiska dessa tre personer är, och jag tror inte jag har skrattat så mycket som jag har gjort med de.

Jag är så tacksam att just jag fick möjligheten att träffa de!

Bilder på mig, Tara, Marie och Nelly

Det var inte endast jag som fick äran att träffa dessa underbara människor, så vi var ett tiotal människor som samlades hos Nellys värdfamiljs hus. Marie, Nelly och Tara hade fixat så mycket god mat, och de flesta av gästerna tog även med sig något ätbart, så det blev som ett slags knytkalas I guess. Det var så kul att lära känna lite nya människor, alla var verkligen så underbara, vilket gjorde det hela ännu mycket bättre.

Det underbara sällskapet!!

Det fanns på riktigt INGENTING att klaga på. Eller jo, vädret. Det var så kallt och blåsigt att innan jag lämnade mitt hus övervägde att ta vinterjackan vilket jag inte gjorde och ångrade när jag väl stod därute darrandes. :) Men det är väl svensk sommar, eller hur?

Likes

Comments

''Sunday-Funday'', och i detta fall stämmer det fullt ut. Morgondagen bjuder på ännu en sommarlovsdag!! Att inte ha några måsten alls känns så skönt men ovant, det känns hela tiden som att det är något jätteviktigt som väntas som jag glömt bort.

Dagen har spenderats med mina favorit människor, Nelly och Marie <3. Vi fixade min favorit frukost, gröt och frukt, och pratade som alltid.

De båda är utbytesstudenter, Marie från Schweiz och Nelly från Tyskland. Och åker tillbaka om någon vecka :( och jag är nog den som är mest ledsen över det. Den tiden på gymnasiet som har varit roligast hittills är helt klart de månaderna som de varit här. De är en av de mest snälla och roliga människor som jag har känner och jag tycker att vi har blivit så nära varandra såå snabbt. Jag är så tacksam över att jag är en av de som fick lära känna Nelly och Marie, och kan inte vänta tills vi ses nästa gång. De båda är så smarta, ambitiösa och öppna människor, jag har och kommer uppskatta varje minut jag får spendera med de <333.

Jag vill också plugga utomlands under en period. Man lär inte endast känna nya intressanta människor men man lär sig som mycket om sig själv, ett nytt språk och nya kulturer och traditioner. Och allt vad det innebär att vara utbytesstudent verkar underbart!

Btw (hur gullig är inte Nelly på bilden med apelsinen?! Och hur snygg är inte Marie?!!)

Likes

Comments

Okej, den mest efterlängtade dagen är kommen. SOMMARLOV. Som förväntat känns det väldigt skönt men jag har nog aldrig uppskattat ledighet såhär mycket förut!! Jag är 100% säker på att det beror på det intensiva första året på natur. Även om det har varit super jobbigt ibland ser jag redan framemot tvåan!!

Den har endast gått en dag och jag har tagit vara på den så mycket jag kan! Igår var för övrigt Farahnaz födelsedag, min lillasyster fyllde 15 och det firades såklart för att en person lika ambitiös, glad, rolig, kreativ och vacker person som henne förtjänar det bästa.

Vädret var liksom dagen perfekt!

Jag är så glad att vi är en familj på sex personer beståendes av fem tjejer, för att från mina erfarenheter är den relationen som tjejer har till varandra så speciell. Mina systrar är också mina närmsta vänner och det är så lyxigt att bo tillsammans med de man gillar allra mest, även om det resulterar i många konflikter :(

I framtiden vill även jag ha endast döttrar ;) Tjejer är ju bäst!

Likes

Comments

Nya inlägg

  • BCN

    " ¡Hola amigos! Sitter just nu på flygplatsen, BCN mot Arlanda och det ska verkligen bli skönt att k…"

  • Midsommar <3

    " Ingen missade att det var midsommar igår. Mysigt var det ändå. Hoppas ni hade det bra och att ni f…"