Resor

... Gran Canaria! Ja, ni läste rätt. Den 30:e december åker jag och 7 kompisar ner till värmen för att fira in det nya året på bästa vis. Vi ska bo i ett område som heter Amadores, som ligger en liten bit utanför Puerto Rico. Ser fram emot detta så mycket, främst för att jag inte varit på ön tidigare, och för att få vara där med mina närmsta vänner, och såklart bästisen.

Bara 37 dagar kvar nu...

KRAAAM

Likes

Comments

Vardag

Jag har nu varit hemma i Sverige i snart 3 veckor, och har valt att bara vara hemma och "landa" lite. Har haft otroligt mycket att tänka och reflektera över, och det tar på krafterna. Men jag har nu kommit igång med att jobba, vilket är väldigt roligt då jag trivs och mår bra av det. Är just nu vikarie på en skola här i Söderköping, och trivs som sagt jättebra.

Har även passat på att hälsa på vännerna och släktingarna, då jag inte träffat dem på väldigt länge... och har självklart spenderat mycket tid med Esther. Helt galet att hon hunnit växa så mycket under tiden jag varit borta.

Jag saknar Argostoli och Kefalonia väldigt mycket, och alla fina människor jag träffat där nere. Men är fortfarande väldigt glad över att vara hemma i Sverige igen.

Kraaam

// Esther //

Likes

Comments

Reseledare

Heeej! För några veckor sedan så passade vi i teamet på att äta en superhärlig frukost på ett av våra hotell. Bästa starten på dagen, då jag älskar hotellet och deras frukost.
Kraaam

Likes

Comments

Reseledare

Hur ser en dag ut för mig?

Ingen dag är den andra lik, utan det är alltid något nytt på gång, med varierande arbetsuppgifter och nya människor. Men jag tycker om variationen. För det mesta så är jag iväg på alla våra hotell och har servicetid, annars så är jag och mina kollegor väldigt mycket på kontoret. Vi har ju såklart också departure och arrival, vilket jag tycker är väldigt roligt.


Vad gör jag på fritiden?

Varje vecka så har vi en dag ledigt, och vad vi gör på den är helt upp till oss. Jag brukar oftast åka in till Lassi och lägga mig på någon strand och sola/bada. Och ibland så hänger jag i lägenheten hela dagen och bara tittar på film och njuter av ledigheten.

Vad är det tuffaste med att vara reseledare?

I mitt fall så har det främst varit min hemlängtan... då jag aldrig bott helt ensam innan, så ibland så känner man sig ensam. Annars så är det nog när man inte känner att man räcker till, man vill så gärna hjälpa en gäst men man har inte rätt kunskap eller medel för att kunna göra något.

Fördelar/nackdelar med en liten destination?

Fördelar:

- Man kommer sina kollegor mycket närmre än på en stor destination.

- Det är lättare att hålla koll på färre hotell vilket gör att man kommer ihåg väldigt mycket som är viktigt.

- Man får ta mycket eget ansvar och verkligen sätta sig själv på prövning, vilket gör att man växer väldigt mycket.

Nackdelar:

- Man är tyvärr inte ledig samtidigt som sina kollegor.

- Det blir lätt att man tar på sig för mycket arbetsuppgifter, då man vill hinna med allt.

Likes

Comments

Reseledare

Fredagar är väldigt uppskattade här, då både jag och Anna är lediga. Och igår så passade vi på att ta en vinkväll vid en mysig restaurang som låg precis vid havet. Så vackert och mysigt. Vi satt kvar i några timmar och pratade och skrattade (mycket och högt).

Likes

Comments

Minnen, Reseledare

Hade verkligen en helt underbar födelsedag igår. Mina fina kollegor hade köpt en riktigt mumsig tårta åt mig och på kvällen så käkade vi på vår favoritrestaurang och avslutade dagen men ett glas bubbel på Oinops. Kunde absolut inte ha önskat mig en bättre födelsedag. Så tacksam över alla fina människor jag har runt om kring mig som firat och gratulerat mig.

Kraaam

Likes

Comments

Reseledare

Min härliga Anna-🍌:a

Hellu! Efter ett par hektiska dagar så bestämde vi oss i teamet för att unna oss en taco-kväll. Så vi var först och handla lite ingredienser och även en massa frukt till efterrätt.
Detta var verkligen så välbehövligt för oss.
Och förresten, utsikten... behöver jag säga mer?

Kraaam

Likes

Comments