Header

Helgen spenderades med syskon kärlek och bebis mys. Bästa ever so far! min syster yster bor i Varberg annars, det är bara ett år i mellan oss två, vi har delat på allt som små, och helt ärligt trodde aldrig att det skulle bli tuffare med tiden va ifrån varandra mycket när man är äldre då. Saknar henne sjukt mycket, en person man gått genom eld och ängar samt delat på allt, vi vart som tvillingar som små. Vi är som natt och dag som personer men det är det som för ihopa oss två för alltid. Min lilla syster Lana <3


Outfit : Dr.demin jeans, Top: H&M, Bomber Jacket. EllyPistol

ps: blir en helt ny jag på tisdag, jag är så sjukt nervös men så taggad;) säger inget mer än så, bilder kommer att komma upp

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Protein bullar - världens godaste bullar där du väljer själv hur dem ska smaka, enligt mig då, för jag prövat mig fram haft olika protein pulver i, dessa bilder från helgen, vikten ligger på idag 46,7 gått ner 200g sen helgen, om det blir tävling tidigare än planerat får vi se, man får inte glömma att man ska lyssna på kroppen för du kommer ångra det i längden, än så länge så har inte kroppen sagt ifrån det är mer att jag är så jävla uttråkad orkar INTE mera bara sitta och slappa, måste sätta ingång jobba hårt igen, så fått VILA MIG ordentligt från slit o svett, dax tjäna stålar igen ;) 

Likes

Comments

DETTA är en sån dag inte ens kaffe kan hjälpa dig! Det är såna här dagar som denna som kroppen börjar reagera på att JÄVLAR VAD DU ÄTER LITE IDAG! VARFÖR GÖR DU SÅ HÄR MOT MIG?

NEJ skojar det där är min diet hjärna som pratar, idag lyckades jag faktist få 1h matte lektion sen gav jag upp för hjärnan slutade räkna matte och började räkna DONUTS ! Början är enkel men där finns dagar då du verkligen undrar vad du håller på med. Då är det bara att påminna sig själv om varför man startade från första början.

Jag valde inte tävla bara för att jag vill vinna, jag valde det för att jag ville ta min träning till en annan nivå plus jag ville utmana mig själv, jag ville ha något som var med strukturerad och hårdare bud för min träning var mer en livsnjutare träning vilket inte gav mig min dröm kropp. Idag drömmer jag fortfarande om den där kroppen, jag har kommit många steg närmare och börjar se resultaten. Tålamod ger resultat. Tävlingen är en resa till min dröm kropp, att få göra något jag aldrig gjort innan,erfarenheter, nya vänner på resan nya kontakter ( jag skapar alltid kontakter i allt jag gör .

Börjar du tappa hoppet eller känner att du bara vill ge upp så GLÖM INTE VARFÖR DU STARTADE FRÅN BÖRJAN?

Likes

Comments

Avslutade min helg med besök i Helsingborg hos bästa kusinen 🌺💋 hoppas ni alla fått en super trevlig helg och att Måndagen startade upp på toppen. Missade blogga igår det blev super sent och stressigt men vi hörs i morgon ;)!

Xo

Ardijana

Likes

Comments

Online Shopping :) är det bara jag som sitter gör sånt ? det är inte alltid jag har tid att gå ut shoppa, för det första när jag väl shoppar så är det för att jag vet vad jag ska ha, vilken butik jag ska in till och då frågar jag efter det jag ska ha, det ska gå fort ;)


Annars är det roligare shoppa i butiker i andra länder eller butiker i små städer som har allt annat som inte stora köpcentrum har. 

Fiskade hem dessa godingar från Nelly, ett par till mig och ett par till syrran. Super snygga ha inne på gymet. 

har även köpt hem lite mer smink, när man lär sig vilken hudtyp man är samt vad för typ av smink/nyanser passar dig så blir det mkt roligare att sminka sig. jag fått lära mig en hel del av min syster samt av mig själv, ( är lätt lärd, lär mig nya saker ganska fort.) trodde aldrig smink skulle var min grej men jag sminkar mig så naturligt som möjligt samt det händer sällan så det tar aldrig slut nästan ;) LÄNGTAR till jag får hem mina paket <3 

Likes

Comments

Dena fredagen har varit lång :( önska bara ibland att saker och ting var annorlunda. Vi alla bär på ett förflutet som kommer att spöka i våran liv, men glöm inte att idag är du en helt annan person och livet går vidare, starkare mer medveten och lyckligare. Visa vart med om mindre och andra vart med om det värsta vi alla bär på något som gjort oss till den vi är idag.

I hope you one day realise that nothing of that matters! And you hopefully will open your eyes of what really matters in life


Likes

Comments

För att tävla måste man ha tävlingslicens, för att bli godkänd måste du vara med i ett team! Fitness industrin har växt enormt mycket senaste åren, vilket har gjort att det är fler som vill tävla och enligt mig så ör det svårt att får en plats i ett team. Det är inte hoplöst, det är bara att söka.


Jag blev tipsad att söka till Tillskottsbolaget https://www.tillskottsbolaget.se , jag är super nöjd med mitt val. Jag använder mig ut av deras nutrition och är nöjd med dem, jätte goda smaker och det är svenskt ;).

bilderna är från för veckans helg jag är super nöjd med vad jag kommit med fram till nu men om det blir tävling till April är fortfarande osäkert, då jag missade några veckor av min diet på grund av privata själ :/ mer om detta i ett annat inlägg när jag är redo att prata om det. Jag har bara en viktig sak att tillägga, när dem som tävlat innan och kört rent hela vägen, säger att resan dit är tuff, då förstår jag dem, det är inte en dans på rosor.

Likes

Comments

Ny månad, ny dag!

Det är en helt ny dag på en månad, jag brukar längta till måndagar, helgen är mer för att ladda på batterierna för veckans kommande utmaningar, då menar jag allt! mentalt, fysiskt samt målmedvetna tankar. Positiv energi.

Måndag är en dag då du får en ny chans till att göra lite bättre ifrån dig vare sig det är jobbet, träningen eller helt enkelt att vara en bra människa. Idag är det inte Måndag men det är en Helt ny månad vilket gör att jag ska bocka av mina små mål, och fortsätta mot nya och fokusera på stora MÅL.

bara för att föra veckan va dålig betyder det inte att nästa är värre, allt är upp TILL DIG ! vilken inställning du har på situationen och hur du ska påverka det. Det är så här enkelt

  • Kan jag påverka situationen/ känslorna ? = JA , GÖR något åt saken då.
  • Kan jag påverka detta ? NEJ! om inte varför sitta och straffa sig själv? gå vidare med dit liv istället. Du har inte hand om alla världens problem. NY START! börja om från början.

- frukost nr 1, BCAA ( Aminosyror, från tillskottsbolaget, jag är med i team tillskottsbolaget ) i min BCAA har jag på mina tränings dagar C- vitaminbrus. Grön te med citron och ingefära, ibland tar jag kaffe för jag ÄLSKAR KAFFE.

efter frukost nr 1 så är det power walk, jag har morgon promenad varje dag oavsett dag, men idag fick jag oväntad besök 6 på morgonen, tur det att jag är ledig och kan ta min promenad nu istället efter detta inlägg.

- frukost nr 2 , en proteinbulle med pålägg, mina vitaminer ;)

Likes

Comments

TÄVLING #now30daychallenge

Sjukt kul att få vara med och tävla för en resa till London tillsammans med Nouw, så inspirerande och motiverande challenge. Jag är på och det tycker jag ni också ni ska vara, kom igen nu! som ny bloggare eller nuvarande så tycker jag att ni självklart ska vara med KLICKA på länken läs mer ---> http://nouw.com/magazine/boosta-din-blogg-och-vinn-resa-till-lond-4221

Mina Ambitioner inom dessa 30 dagar kommer att vara en motivation till att både vara en fashionnista samtidigt som jag är en bkinifitness atlet. Jag älskar kläder, jag brinner för mode, men jag har även en hälsosam livsstill samt är inne på min första tävlings diet inför bkinifitness. Men där finns dagar där jag tar mig tiden sätter ihop en outfit på med ett par höga klackar och bara få känna mig kvinnlig och feminin med mina vardagskläder. Jag är inte den tjejen som går runt med ett par nikes under dagen bara för att just nu så är det diet säsong inför tävling, Nej jag är den tjejen som på min fria tid sminkar mig tar på mig mina klackar. Hemma dagar OFF WITH THE BRAH och på med mjukisar,softar med en ELLE tidning och en kopp kaffe.

Under dessa dagar kommer ni få ta del av "DAGENS OUTFIT" samt formbilder under min diet tävling, och kort information om hur allt går till när man ger sig in på sånt här som diet tävlingar inför bikinifitness, Jag tycker det ska bli spännande att få visa alla unga kvinnor där ute att du kan få lov vara vem du vill precis när du vill - GIRL POWER <3 Ska bli sjukt kul få ha med er på mina resa.


Likes

Comments

Dagens posering fick bli innan mitt pass då lokalen hade varit upptagen senare, men tur det, för efter att tränat mina Gluts idag så kunde jag knappt sitta på min egen rumpa !!

det vill säga MYCKET BRA PAS ;) jag håller på bli galen detta är inte enkelt , men tips från mig spela in din egen posering så kan du se vad du gör, rätt eller fel. Jag vet inte ens vad jag gör just nu HAHA! jag vet inte ens om det rätt, tänk om man står där på SCENEN som ett frågetäcken snack om att förlorat chansen usch nej, öva öva öva

(BILDERNA är tagna från vildeo inspelning därför är dem inte så klara då jag gjort det med min Iphone !)

Likes

Comments