Som jag tidigare skrev så vaknade jag imorse och nu ska jag sova för jag är jätte trött! (Vet ni bryr er) Tänkte dela med mig av en bild där jag blev arg för läraren tände lampan efter en film stund med den härliga och bästaste klassen (????). Läraren fick tre snabba njurslag shoff, shooff och shoooff lät det och det slutade med att lampan släktes igen och jag blev glad. Nu är Jag i Spanien och ska gå på bio.. eller? Aaee Luring, den gick ni allt på. Ha det gott hej lever kastrull!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så har jag vaknat?! Somnade fett sent igår för jag låg och skrattade åt ordvitsar på nätet(?) här kommer en as rolig:
-va???? Tog du inte med några matfat till vår picknick din åsna??
- nej giraff, du sa ju att det var en tallrik skog.
Ahahhha. Btw så spetsade jag till den med några fina smeknamn i ordvitsen. Så jävla fiffig jag e, saajjjjk.
Jag spillde på mina brallor imorse när jag käkade en macka, men det gör ingenting för nu är det tydligen konst att ha fläckar i olika färger på brallorna #illuminati. Ha det gött hej haaaj mjölk packet! schooooff

Likes

Comments

Amen Tjenare Tjenare skrrrr skrrr. Ja då jag Hanna Ståhl skapat en blogg. Syftet med denna är att det ska vara en liten oseriös blogg som sprider glädje( try hard) målet är ju såklart att tjäna pengar... pfff daaaa Cash is king.

Likes

Comments