View tracker

Btw i morgon ska dessa trötta ögon få sig en makeover! Det ska bli så sjukt nice! Kommer bilder och en liten recension över upplevelsen efteråt! Nu måste jag sova om jag ska komma iväg i tid! Skoj!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ingen annan än en förälder till ett förstoppat barn vet hur lycklig man kan bli för dom annars så avskyvärda ryggbajsblöjorna! Tänkte aldrig någonsin att jag skulle bli så tacksam över dom där tillfällena när hon skitit ner hela sig själv och mig och allt övrigt bajs som sipprar ut i hålor man inte trodde var möjligt under tiden man på smidigast möjligast sätt ska försöka klä av barnet för att kunna duscha det rent! DET HAR HÄNT MIG NU! Hon sket idag! Utan problem! 3 dagar sen sist...

Likes

Comments

View tracker

Jag gick för att kolla till lilla Ellie, som för en gång skull faktiskt fortfarande sover i sin säng sen jag la med henne vid kl 22, då hon somnade i min famn. Alltså finner inga ord hur sött hon ligger där med tummen i munnen. Hjärtat smälte. Inget ont i magen idag, inget bajs heller visserligen, men ändå en bra dag med bus och glada skratt. Hon är så fantastisk denna lilla juvel! Så vacker!

Får se hur länge hon sover där nu. Hoppas hela natten! Älskade lilla tjej!!

Har köpt hem ersättning nu, ska börja sakta men säkert vänja henne vid flaskan igen. Jag har ingen koll alls på hur mycket hon får i sig annars. Jag kan inte hjälpa att oroa mig över att hon gått ner i vikt. I morgon tänkte jag börja, vet att det kanske är dumt med tanke på hennes mage men det är lättare att blanda pulver och fan o hans moster i ersättning än allt annat. Nu ska jag bara stålsätta mig och ta fram en plan på hur vi ska gå tillväga. Vill ju inte traumatisera henne, tänkte börja ta bort ett amningstillfälle i taget kanske. Så hoppas jag att vi sakta men säkert kan sluta helt, jag gillar det inte längre och vill inget hellre än att sluta. Hoppas bara vi kan hitta ett bra avslut tillsammans hon och jag.

Jag vill ha något konkret om hur mycket och när jag får i henne mat osv. Jag har börjat skriva ner när hon bajsar och ska nu även föra dagbok om hur hon äter. Kalla mig neurotisk för all del men vill ju bara att hon ska må bra. Tutten kommer kunna finnas där som en snutte ett tag till. Hoppas det går smärtfritt. *önsketänkande

Likes

Comments

Ellie är sjuk igen, alltså det är ju helt otroligt! Känns som hon är sjuk minst en gång i veckan numer... börjar med ont i magen sen feber och snor... så jag försökte ringa BVC utan resultat, gick dit och pratade med en sköterska. Förklarade hur jag kände och hur hon mått sista veckorna. Hon vägde henne och - Ellie har gått NER i vikt... fick tid till läkaren om en vecka, fanns inga tider så vi blev dubbelbokade och hon sa "ja nu blir väl läkaren sur på mig men då får hon bli det" och så log hon. Tack underbara sköterska för att du lyssnar på en orolig nervös mamma. Fram till dess ska jag ge Ellie mat varje dag (behöver inte vara mycket men ändå ge) och en halv påse Laxido till varje måltid. Får hon ont i magen ska vi åka till akuten med henne. Och INTE känna oss som hönsar för det! Vi vill ju bara vår dotter det bästa! Så den 7:e ska vi träffa läkaren och sen får vi ta det därifrån, får se också hur Ellie reagerar på maten fram till dess.

Likes

Comments

Bebislivet var verkligen en dans på rosor när Ellie föddes. Hon har sovit hela nätter sen start i princip, inget ont i magen eller dom vanliga grejerna en småbarnsförälder brukar få brottas med och vi har verkligen känt oss lyckosamma över det... ända tills för någon månad sen då vår lilla prinsessa började få problem med magen, hon fick tänder och upptäckte att man kan försvinna! Känns som allt kom på en gång. Numer sover jag inte alls eftersom hon vaknar så fort man rör sig, hon suger på bröstet under hela sovperioden oavsett om det är dagtid eller nattetid. Så fort jag försöker lossa mig själv så vaknar hon, så fort jag försöker lyfta över henne i sin säng så vaknar hon, och jag - stackars jag - får inte sova alls. Jag kan inte ligga som jag vill (och behöver) det blir varmt och jag kan inte röra mig fritt... och eftersom det ser likadant ut på dagarna så kan jag alltså inte vila då hon sover oavsett tid på dygnet. Jag börjar bli rätt trött nu. Hon vägrar flaskan, hon vägrar nappen, bara tutten duger... hon vill helst av allt vara uppe i famnen hela tiden, visst kan jag lägga ner henne på golvet och hon är nöjd men då kan jag inte röra på mig ändå för hon blir ledsen så fort hon inte ser mig.

Vår nöjda lilla prinsessa är helt plötsligt inte så nöjd längre och jag kan typ inte tänka på annat än när den här jäkla fasen ska gå över! Hur lång är den och när ska jag få sova igen?!

Bajseriet är bättre nu iaf, inget i fredags men 3 fulla ryggbajsblöjor i lördags, inget idag men hoppas på något i morgon!

Likes

Comments

Jag har ju så många experter att fråga så jag behöver er hjälp igen. Nu har jag endast gett Ellie bröstmjölk och katrinplommon och hon har bajsat varje dag av sig själv sen i tisdags... inget ont i magen, ingen förstoppning! Har inte behövt ge några av dom hjälpmedicinerna som hon fått utskrivet. Betyder detta att jag helt enkelt MÅSTE vänta med att ge henne mat helt och hållet?! Hennes mage pallar uppenbarligen inte annat än bröstmjölk. Om jag ska testa mat igen - Vad borde jag testa med? När borde jag börja igen? Blw är ju helt klart det jag tror jag kommer testa när jag börjar igen men VAD finns det att äta för en känslig mage?! Allt är ju stoppande förutom katrinplommon och päron känns det som...

BVC vill att jag ska fortsätta ge henne mat då dom säger att hon behöver det för att få i sig den näringen hon behöver... kan det verkligen stämma? Räcker inte bröstmjölken längre? Har nämligen hört lite olika bud kring det... läste någon tråd på fb om att barn klarar sig på bara bröstmjölk upp till ett år. Men om jag väntar så länge blir det inte svårt att introducera mat då? Och dessutom så börjar jag jobba innan hon fyller ett år... hur gör vi då? Jag släpper inte till pump, ska vi ge ersättning då? Vilken jäkla djungel detta är! Vill ju inte att hon ska få ont i magen!

Likes

Comments

Min älskade lilla Ellie har varit med om sin första proffesionella fotografering idag på öppna förskolan. Det var jättemånga barn där idag, fullt hus! Så himla kul! Nu sover hon som en klubbad säl i vagnen.

Fotona blev verkligen så fantastiskt bra så jag ska beställa hem sen när dom är klara. Blir fina julklappar till far- & morföräldrar i år!

Likes

Comments

Här går det fort i barnbacken! Ellie sitter nu, hon kan inte parera riktigt åt sidorna eller om hon faller bakåt men har balansen att sitta själv nu längre stunder och kan sträcka sig efter saker och komma upp igen. Dags att sänka spjälsängen nu känns det som. Ska göra det i morgon. Hon ligger och sover här nu i min armhåla, bästa stället om Ellie får välja... snacka om att hon vill vara nära och gosa mest hela tiden, går knappt att gå ifrån henne längre. Magen verkar något bättre också, hon bajsade själv igår utan hjälp och det är så skönt! Hoppas det håller i sig nu! Skulle vara så värt!

Likes

Comments

Hon äter som vanligt, verkar som vanligt, glad och mysig som hon alltid är... förutom då det är dags att bajsa! Hon blir gnällig, mammig, ont i magen, krystar med det kommer ingenting... jag gav henne klyx i fredags för hon inte hade bajsat sen akuten i onsdags, hon bajsade men ingenting efter det - verkar som det är totalt stopp så man kommer vara tvungen att köra dessa läkemedel resten av hennes liv nu - det kommer ju inte av sig själv!! Det kommer helt seriöst inte ens en fartrand i blöjan. Jag har masserat magen på henne, gett henne mat/gröt/klämmisar och vatten/bröstmjölk men ingenting... hur får jag igång hennes mage?! Katrinplommon hjälper ej, inte päronpure heller. Fick det där pulvret Laxido Junior men hur lätt är det att ge till någon som inte vill ha flaska?! Ska testa ge henne i vatten o mata med sked för vatten verkar hon älska - så länge det kommer med sked, sugrör eller direkt ur glaset!

Men om det inte kommer igång då? Vad gör jag? Kan ju inte hålla på o springa på akuten var o varannan vecka... sitta där i 6-7 timmar varenda gång! Det är värdelöst! Ska till BVC 19/12... ska jag vänta så länge eller boka tid snart så dom kan hjälpa mig hålla koll på magen?! Får ringa o se vad dom tycker i morgon. Eller ja... idag... #anothersleeplessnight

Likes

Comments

Jag har fått äran att testa dessa krämer från #hth via en kampanj hos #buzzador 😍 nu har jag använt dom i ungefär 3 veckor och jag som vanligtvis har väldigt fnöskig o torr hud med lätt till sprickor och klåda när kylan kommer har inte haft problem alls i år. Min hud känns len och inte ett dugg irriterad så jag är nöjd! Kommer absolut fortsätta använda dom! #hthbuzz

HTH Skin Repair använder man lokalt på utsatta områden och HTH Skin Protection dagligen över hela kroppen. Fri från parabener och dermatologiskt testad på just känslig hud, givetvis är den parfymfri. Ingen av krämerna upplever jag som klibbiga eller svåra att arbeta in och det är en stor positiv grej för mig!

Likes

Comments