Header
  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

En blondin ringer till sin pojkvän och säger:
”Kan du komma över och hjälpa mig. Jag har ett jättepussel. Och jag
kan för mitt liv inte komma på hur jag ska göra.”

Hennes pojkvän frågar: ”Vad ska det bli när det är färdigt då?”

Blondinen säger: ”Enligt bilden på lådan så ska det bli en tupp”

Pojkvännen bestämmer sig för att gå över och hjälpa henne.
Hon släpper in honom och visar honom alla pusselbitarna på bordet.
Han tittar på bitarna en stund.
Sen tittar han på lådan.

Sen säger han: ”För det första, det spelar ingen roll vad vi gör. Vi kommer aldrig
att kunna sätta ihop de här bitarna till något som liknar en tupp.”

Han tar hennes hand och fortsätter:
”Nu tar vi en kopp kaffe och sen…” Han suckar. ”… sen stoppar vi tillbaka alla Corn Flakes i lådan igen.”

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag och några tjejer som bloggar här på nouw startade igår en bloggloop för att hitta nya bloggar att följa. Ni glömmer väl inte att kika in och följa oss? Vi välkomnar er med öppna armar och följer givetvis alla tillbaka. HÄR hittar ni mitt inlägg som tar er vidare till någon annan att inspireras av, även hos henne kommer ni kunna klicka er vidare för ännu mer inspiration.

Puss & kram så länge. Hoppas vi ses igen!

Känns det som att ni inte får nog så har ni ännu mer att sysselsätta er med i följetåget några av oss är med i på instagram också. Det hittar ni HÄR. ​Instatåget fortsätter att gå till kl 20 ikväll.

Likes

Comments

Visst är jag tankspridd. Men mina notifieringar brukar jag hålla någorlunda koll på. Inte denna gång. Så lite sent men inte mindre trevligt för det, kommer nu mina favvogodisar uppradade nedan!

Värt att nämnas är ju @frecklesnstuff som taggat mig i five things challenge som administreras av @Jeenyrosen & @bolmgren under april månad.

Och förlåt, jag är ledsen över att göra er alla besvikna, men jag är (förmodligen pga medicinen) tvungen att erkänna att jag knappt ens tycker om godis längre... äter i princip ALDRIG godis.

Men choklaaaaaad! Det är och har alltid varit kvinnans (min) bästa vän. Inte vilken choklad som helst utan Marabou mjölkchoklad ska det vara. Tyvärr har jag tappat sötsuget även här... men jag äter fortfarande choklad. Någorlunda.

Likes

Comments

Jag har varit (är) trött o jävlig länge nu. Är less på det. Vill förändra det. Jag har funderat och tänkt (pardon my french) men hur fan ska jag göra?! Mitt uppe i allt detta så förstår jag att om jag fokuserar mindre på vad jag kan göra för mig själv och mer på vad jag kan göra för andra mår jag bättre. För visst är det väl ändå så att man blir gladare om man gör fina saker för andra? Att dela och sprida glädje och kärlek ger egot en riktig boost. Så jag har gjort det. Litegrann. Men det räcker inte - jag vill göra mer. Så jag tänker nog ägna till att börja med varje dag i en veckas tid åt att uppmärksamma och lyfta fram andra bloggare. Såna som inspirerar mig. Såna som gör mig glad.
För om jag kan göra någon annan (som inte förväntat sig det) lite gladare blir även jag lite gladare. Delad glädje är dubbel glädje! Jag gillar att sprida kärlek.

Jag tänker börja med någon som verkligen är inspirerande. @Jeenyrosen - jag blir så himla imponerad över hur självsäker och stark hon är. Hon bestämmer sig för att fimpa ciggen en gång för alla (ett stort problem jag själv har) jag vet hur jäkla tufft det är. Men den här tjejen bara bestämmer sig och skriver ner det på bloggen helt öppet och är inte ett dugg rädd för att misslyckas - eller det kanske hon är, det vet jag inget om - men hon bjuder in alla att följa den resan hon gör. Jag gav upp att försöka helt för länge sen men hon har väckt lite hopp i mig. Kanske kanske kommer jag också dit en dag. Jag hoppas det.
Jenny - jag är imponerad! Verkligen! Bra jäkla jobbat tjejen! Du är så värd att uppmärksammas!

Likes

Comments

Vad klarar man sig inte utan?!
@frecklesnstuff har utmanat mig att svara på vilka 5 saker jag alltid har i skötväskan, det är en del av five things challenge som @Jeenyrosen & @bolmgren har under april månad. Åh det fick mig att tänka på att april snart är slut... maj är snart här! Valborg och mindre tid kvar att längta till Lefkas i juni!! Wooohooo!!

Men iaf... jag har ALLTID OAVSETT med mig

🌸 Blöjor - annars blir det jobbigt om hon hon skiter på sig.
🌸 Våtservetter - kan man ens klara sig utan?! Jag använder våtservetter till ALLT nuförtiden.
🌸 Nappar - givet om man har ett nappbarn
🌸 Barnolja - använder endast det & kokosolja till Ellies rumpa (barnolja i skötväskan för kokosoljan är svårt att få med)
🌸 En filt - man vet aldrig var det är för väder.

Ganska tråkiga och självklara saker men det är precis allt jag aldrig skulle gå hemifrån utan...

Likes

Comments

Hej och välkommen till vår bloggloop. Vi är ett gäng tjejer som letar nya inspirerande bloggar att följa. För att vara med följer du bara nästa persons länk och kommenterar "🎀" i varje inlägg, när du klickat dig igenom alla och är tillbaka där du startade kommenterar du bara "färdig" så följer vi dig tillbaka. Nästa blogg hittar du >>>HÄR<<<

Likes

Comments

Ja faktiskt så tänker jag starta en sån loop som aldrig dör! Inte för att få följare. Nej det här vill jag starta för att göra någon glad! En pay it forward loop!

Det enda jag vill att du som blir hyllad ska göra - tagga den som hyllade dig & pay it forward

Jag vill hylla @tessochlex
För att hon driver en lättläst blogg med positiva inlägg och underbart vackra bilder. In och läs. Det är helt klart värt det.

Likes

Comments

...och då fallerar allt. Jag behöver mina rutiner. Jag funkar inte utan. Måste göra saker i en viss ordning och är helt & hållet beroende av att dagarna ser i princip likadana ut.
Men idag hade jag tid hos sjuksystern kl 8.30, läkaren kl 9 och jag vill ju gå till öppna förskolan kl 9. Så i morse försov vi oss. Både jag och Ellie. Hann rosta en smörgås till henne och göra en flaska att ta med på vägen så hon fick frukost. Jag hann (kom ihåg) att ta medicinen. Men vi kom en kvart sent till sjuksystern. Efter läkarbesöket åkte vi till öppnis för det fanns tid kvar, Ellie somnade på vägen. 40 min sömn fick hon vaknade lagom till sångstunden sen var det dags att åka till tandläkaren... igen. Men nu är vi hemma, nu är en tvätta hängd. W:s träningskläder i maskin och dom hinner torka innan han måste åka till träningen. Nu ska jag lösa middag... men hela dagen har bara känts konstig.

Men mitt hjärta är glad. Hon finner sig i allt.
Jag har okej blodtryck iaf, trodde det skulle vara katastrof eftersom jag är så himla trött och slut. Men 99/76 & puls på 90 är ju helt ok.
Läkaren har nu sjukskrivit mig på torsdagar för kbt-behandlingen som pågår 7 eller 8 veckor till. Det känns skönt. Jag börjar jobba på tisdag och det känns helt okej trots att det är jobbigt att lämna lillfisan. Men vi kommer ha torsdagarna ändå. Jag har nu börjat fixa lite hemma inför kalaset. Planerat med mormor och med Petra. Brorsan kör när vi ska handla i morgon. Jag känner att jag har ganska bra koll faktiskt. För en gång skull.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

...​skrev jag om när vi landade hemma från BB. Känslan. Herregud vi var äntligen en familj. Med en ny liten medlem. Världens vackraste flicka. Bara ett dygn gammal. Det var äntligen över!

Inlägget hittar ni här:
ÄNTLIGEN HEMMA

Nu började spamandet på riktigt! Min Instagram hittar ni <<<här>>>

Likes

Comments