Header
  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Totalt glömt ju!! Blev taggad i en utmaning hos @FourPinkAndBigBlue före midsommar... jag gör den nu istället 🙌🏻

Sophias ord: "Det är officiellt sommar nu!
Jag tänkte hänga på
@bolmgren nu när hon börjat sprida riktiga sommarkänslor här på Nouw! En underbar sommartagg!
Jag kommer tagga 7 personer och vill att ni gör desamma."


1. Vad är sommar för dig?
-Sommar för mig är soliga dagar, bad, färsk frukt, glass, grillkvällar, bara ben och sena utomhuskvällar. Sophias ord detta men kunde inte beskrivit det bättre själv

2. Vilken är din favoritglass?
-Efter att ha smakat något som heter Banoffee här i Nidri så måste det bli den! Kan inte riktigt beskriva smaken men liknande caramel och kolasås i glassen.

3. Vad gör du helst en vacker sommardag?
-Hänger i parken eller på stranden, spelar crocket, kubb eller beachvolleyboll. Äter glass.

4. Vart reser du helst?
-Gärna både inom Sverige och utomlands, finns guldkorn överallt.

5. Hur klär du dig på sommarn?
-Shorts och top eller klänning.

6. Vad är ditt bästa sommarminne?
-Har så många men gjorde en Roadtrip för några år sen runt hela södra Sverige. Den var verkligen fantastisk.

7. Ska du sommarjobba i sommar?
-Nej, jag är föräldraledig.

8. Solsemester eller stadssemester?
-Både och faktiskt!

9. Vad gjorde ni på midsommar?
-Vi låg på stranden och glassade hela dagen, på kvällen hade vi bokat bord på en restaurang precis vid stranden. Fantastisk mat och underbart sällskap. Mot kvällningen körde vi en helnatt jag och svägerskan.

10. Ta en bild som är väldigt somrig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi trodde att vi var on top of the world igår. Galet. Jag rasade från barstolen... pinsam jag ja tack. Måste sett ut som jag var dräggig men näru för jag gick rakt hem sen. It wasn't that bad. Drinkarna blev bara starkare och starkare ju senare in på småtimmarna klockan tickade. Galet sent i natt eller tidigt i morse kom vi hem. Vi är partyanimals jag & svägerskan!

So my favoritplace today is right here, right now, nothing is impossible. Well, vi hade sjukt kul. Inte värsta baksmällan men det känns. Idag blir det nog inte många krafttag. W har lämnat mig själv uppe på rummet och spenderar tid nere hos svärisarna med Ellie. Han är så snäll. Jag var åtminstone upp och åt i morse. Svägerskan kom inte ens upp till frukost. Får se om hon lever typ fram mot lunch eller så haha!!

Grabben har lyckats skriva fel pinkod på min lur också så jag måste ringa 3 och be om puken... blir grinig!! Vad skulle han på min pin o göra?! Gaaaaaah.

Likes

Comments

Dagens utmaning hos @llinathor & @bolmgren är att lägga upp en bild när barnet har sin favoritoutfit på sig. Vill ni haka på så glöm inte tagga Lina och Emma!

Och Ellie har ingen favorit förutom att springa runt i bara mässingen. Så jag väljer något jag tycker är fint istället. Jag älskar färger. Hon passar bra i allt men just den här prickiga är så söt!

Likes

Comments

God morgon alla fina. Nu sticker vi ned till stranden. Jag ska köpa sololja och bli brun en gång för alla! Ben och mage - nu ska ni få! Ellie och W ligger o sover nu, hon verkar inte vara superpigg. Gav alvedon för tror hon har ont nånstans, typ tänderna. 4 st är på väg upp. Får se om hon blir bättre till ikväll.

Ikväll har vi bokat bord på Pinewood för att fira midsommar och ha det trevligt allihop. Hoppas ni får en fantastisk midsommar!

Likes

Comments