Header

Länkar/Utmaningar/Bloggar, Veckans Bloggmamma
Bättre sent än aldrig! Veckans Bloggmamma blir länkad i sidomenyn i en vecka, samt får en shoutout på min instagram!
Länkar till bloggarna hittar du här:

Äntligen är det dags att rösta fram din favoritbloggmamma!!. De nominerade hittar du i listan här nere 👇🏻 röstningen är aktiv fram till midnatt på söndag ! Jag kommer presentera vinnaren på måndag kl 21.

Vinnaren presenteras kl 21.00 på måndag kväll. Lycka till! May the best mom win.

Psst... är du en av de nominerade? Vill du öka dina chanser till vinst? Sprid inlägget och be dina läsare rösta - ju fler röster desto säkrare vinst.

Puss & Kram Anna
adtraction

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inspo, Pixers, Inredning, Samarbeten/Sponsrade inlägg

Inlägget är i samarbete med PIXERS

Det är något visst med väl genomtänkta rum. Atmosfären avgör känslan när man kliver in. Känner du lugn? Stress? Får du energi? Kliver du in där och vill stanna? Oj vad jag funderar mycket på hur en fotölj står eller hur jag valt att placera tavlan på väggen. Allt för att få den där känslan.

Känslan av att vara hemma. Tryggheten. Trivseln.

Det finns så otroligt många sätt att skapa den rätta känslan för dig. För det är ju du som är i fokus när du väljer att skapa ditt hem. När jag kommer hem till dig vill jag se dig, känna vem du är. Väljer du ett genomgående tema i hela hemmet eller har du ett specifikt tema för varje rum? Är ditt sovrum mörkt och dunkelt eller ljust och luftigt? Minimalist eller materialist? Mitt hemtrevligt är många ljuskällor och alldeles för mycket saker men inte plottrigt. Har du vita väggar, mönstrade tapeter eller har du kanske gjort ditt hem ännu mer ditt med fototapeter?

Jag har varit inne och tittat många många gånger hos PIXERS. Har ni sett deras fototapeter?

”Vi på PIXERS har övernaturliga krafter. Vi skapar magi som ändrar omgivningar och böjer tid. Vi kan förflytta berg och få dig att vakna upp bland molnen.”

Jag är tagen. Helt förstummad över hur jag skulle vilja skapa atmosfär med deras fototapeter. Jag skulle utan tvekan kunna ha bara en säng, en lampa och en fantastiskt vacker fototapet i mitt sovrum. Det behövs inget mer. Vilken känsla. Bilderna här ovan är som en dröm. Hur ska man lyckas välja?! Det är så vackert och skapar en helt magisk känsla när jag ser på bilderna. Klicka gärna in hos PIXERS och hitta dig själv. Jag hittade många jag!

Puss & Kram Anna
adtraction

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspo, Länkar/Utmaningar/Bloggar, Tävlingar, Vloggin mamas , Samarbeten/Sponsrade inlägg, 3mammor

Inlägget är i samarbete med flera företag.

Kidsbrandstore.se

*giltig till 31/12-2017

Smartphoto.se

*giltig på ett köp per person, gäller till 31/12-2017

LinkNgo.se

*giltig till 30/11-2017

Glöm inte följa Vloggin’ mamas & 3mammor för både grymma rabatter och fantastiska tävlingar!

Håll utkik på instagram!!
Min instagram hittar ni
HÄR

Dessa samarbeten har jag tillsammans med några andra bloggare. Dessa är: @Jeenyrosen @llinathor @sillyme @joossans @Beahedvind @tessochlex

Glöm inte besöka dom!

Puss & Kram Anna
adtraction

Likes

Comments

Länkar/Utmaningar/Bloggar, Inspo, Listor

Ja jag måste göra något och testa nya saker. Önskar hitta nån form av inspiration eller gnista inuti igen. En gång i veckan lyfter jag de 5 inläggen ni läst mest hos mig. Jag vill ge dom liv igen. Och fylla ut bloggen lite extra. Det kommer bli kanonbra! Om jag sen fortsätter att köra torsdagar återstår att se. Hoppas ni tycker om det!

Kom gärna med feedback

Jag skulle tycka det var superkul om ni ville haka på och göra denna lista. Tagga gärna mig så jag får läsa!

@saraabrahamsson , @Missjennifer , @AntoniaK

(Helt ok att ta bilden om ni vill göra listan)

Puss & Kram Anna
adtraction

Likes

Comments

Ellie 15-18 månader, Inspo, Länkar/Utmaningar/Bloggar, Tankar/Privat, Familj & Vänner, Min bloggplan

Jag har varit ganska tyst om saker jag håller på med ett tag. Jag har nog varit ganska tyst över lag men det beror nog både på bloggtorka och att jag har sinnessjukt mycket att förbereda inför alla kommande roligheter! Ja det är roligheter för er!!

Samarbeten som ger er otroligt mycket rabatter. Tävlingar ni kommer att älska! Jag har listat och länkat mina samarbeten i sidomenyn här till vänster - bara att roffa åt er! Det är ju jul snart!! Det finns någonting för alla! (Iden fick jag från @Jeenyrosen) Sen kommer det att komma upp en hel del inlägg med presentation av företag och en del koder i separata inlägg här på bloggen framöver. Jag försöker sprida ut det lite för att hålla min blogg som den är tänkt sen start - en ärlig och personlig blogg - anledningen till att ni älskar den.

DESSUTOM -
Pga mitt inte så angenäma och förhoppningsvis tillfälliga problem med att sätta ord på känslor har tyvärr gjort att jag senaste tiden mest suttit och stirrat rakt in i skärmen med fingrarna på tangenterna utan att skriva något. Jag får inte till det! Sen tar Ellie upp mycket tid just nu, jag vill inte sitta klistrad med telefonen i ansiktet eller datorn i knät när jag är med henne, jag vill leka och vara en rolig mamma som ger henne all den uppmärksamhet hon förtjänar.

Ni känner igen denna va? Ja inte mig förstås - hashtagen 🙈 den har spridit sig som en löpeld på sociala medier. Detta för att uppmärksamma det sexuella våldet mot kvinnor. Det har blivit så stort att politikerna diskuterar detta idag. Tv-nyheterna pratar om det. Offentliga personer. ALLA PRATAR OM
DET. Och det är bra. Viktigt.

Det är INTE vi som ska skämmas - det är DOM! Så fortsätt sprid detta budskap.

Puss & Kram Anna
adtraction

Likes

Comments

Länkar/Utmaningar/Bloggar, Veckans Bloggmamma
Veckans Bloggmamma blir länkad i sidomenyn i en vecka, samt får en shoutout på min instagram!

Ett stort grattis till vinnaren - VECKANS BLOGGMAMMA är ingen mindre än @Saraangelicas

Angelicas presentation:

Hej underbara du!
Angelica heter jag (25 år) och är mamma till min älskade dotter Saga, som föddes 160426♀
Jag är bosatt i Gävle tillsammans med min fantastiska sambo Linus (som ofta benämns som L här i bloggen), där vi bor i hus sedan början på -16. Här hemma springer det även omkring fyra katter som Saga mer än gärna jagar om dagarna. Vi förväntas snart att bli tvåbarnsföräldrar då jag är gravid igen, med BF i början på oktober. Saga och bebis kommer då att bli så kallade pseudotvillingar. Förutom att vara mamma på heltid så studerar jag till sjuksköterska här i Gävle på halvdistans, vilket passas mig utmärkt. Innan Saga kom till världen så jobbade jag som undersköterska på Gävle sjukhus.

Tack för alla nomineringar och röster!

Glöm inte att det är ny nomineringsomgång just nu (startade idag kl 9.00).

Puss & Kram Anna
adtraction

Likes

Comments

Länkar/Utmaningar/Bloggar, Veckans Bloggmamma
Veckans Bloggmamma blir länkad i sidomenyn i en vecka, samt får en shoutout på min instagram!

👶🏻 Tagga en bloggvän du tycker är en fantastisk mamma i kommentarerna! Nomineringen är öppen till och med kl 9.00 på fredag.

👶🏻 Därefter får du möjlighet att rösta på din favoritmamma! Röstningen pågår från fredag kl 12.00 fram till midnatt på söndag.

👶🏻 Den som får flest röster blir "VECKANS BLOGGMAMMA". Måndag kl 21.00 presenteras vinnaren både på bloggen och instagram. Lycka till!

Några riktlinjer:

• Eftersom detta är en hyllning för specifikt bloggarmammor behöver den ni nominerar både vara mamma och driva en blogg - portal spelar ingen roll.

• Vem som helst får nominera, oavsett var du bloggar eller om du inte bloggar alls.

• Givetvis får du nominera dig själv (förutsatt att du bloggar)

• Nominera hur många du vill, the more the merrier!

• Då det uppmärksammats att ”fusk” förekommit där personer röstat mer än en gång via webben genom att uppdatera sidan så beslutar jag från och med nu att diskvalificera den tävlande som inte kör med rent spel, även om någon annan utanför tävlingen är boven.

Puss & Kram Anna
adtraction

Likes

Comments

Ellie 15-18 månader, Inspo, Barnkläder/Leksaker

Inlägget är reklam för fler företag och innehåller annonslänkar

Är dom inte bara helt galet söta? Vill ställa dessa i en bokhylla, titta på dom och sen ta ner dom för att bygga hela dagarna långa med min lilla kärlek. För visst är väl ändå pussel galet roligt?!

Barbapapa Basic Pussel 24b | Barbapapa Familj Pussel 52b | Barbapapa Slott Pussel 36b | Mumin Basic Pussel 24b | Mumin Mamma & Pappa Pussel 36b | Mumin Lilla My Pussel 24b | Smurfarna Fotboll Pussel 48b | Pussel | Mumin Muminhuset Pussel 40b |

Herregud vad upptagen jag känt mig dessa dagar. Inte tid att blogga, ingen tid med någonting. Skulle ha presenterat veckans Bloggmamma kl 21. Men livet händer ständigt just i detta nu. Det är fullt upp. Jag ska lägga upp inlägget strax.

Puss & Kram Anna
adtraction

Likes

Comments

Contains affiliate links Looks - Outfits/Makeup, Inspo, Samarbeten/Sponsrade inlägg, Partykungen

Inlägget är ett samarbete med Partykungen.se

Halloween är den högtiden då vi har möjligheten att vara någon annan. Vem vi vill. En karaktär ur våra absolut mest skräckinjagande sagor/filmer/historier. För vi ska skrämmas.

All hollows eve - de dödas afton.

Eller vill du vara gullig?? Söt? Vacker? Sexig? Vet du... det väljer du själv! Världens mest groteska häxa eller den sötaste lilla pumpan, alla maskeraddräkter du någonsin kan tänka dig finns hos Partykungen.se . Kanske vill du att HAN ska lägga märke till dig - varför inte en galet sexig maskeradkostym? En som gör att han med stort H inte kan slita ögonen ifrån dig. Vi kan bli vem vi vill. Det är ju maskerad och då ska vi ha maskeradkläder!!!

Partykungen.se har du säkert klickat dig in på ett otal gånger tidigare i maskeradtider, vem har inte det. Vi sitter bakom skärmen och tittar, klickar, tittar ännu mer och till slut hittar vi just den där outfiten som är JAG! Passa på att kika in hos Partykungen.se nu, hittar du något du gillar är det viktigt att leveransen sker innan du ska på partyt nämligen. Happy shopping!

Jag älskar ju dessa outfits!! Visst jag har väl inte bestämt mig ännu men någon av dessa blir det med all säkerhet.

Bilden överst på paret är sååååå grym eftersom man går tillsammans och hör ihop. Det är något jag funderat en hel del på eftersom det hade varit hur roligt som helst. Men så är den andra skelettoutfiten lite sötare då det är en klänning. Den är faktiskt superfin.

Dock älskar jag zombieoutfiten. En zombiesjuksköterska - hur coolt är inte det då? Jag måste bestämma mig snart också eftersom jag vill hinna få hem allt i tid! Se så allt ser bra ut på och storlekarna är bra, blir jobbigt om man står där och grejerna inte passar. Nä jag måste in och köpa - vilken tycker ni? Rösta!!

Glöm inte klicka in dig hos Partykungen.se och fixa din maskeraddräkt i tid du med!

Puss & Kram Anna
adtraction

Likes

Comments

Veckan som gick
Detta vill jag minnas

❀ Mitt vardagsrum! Mitt sovrum! Är så glad att vi fått det så fint. Jag älskar det. Så hemtrevligt och mysigt. Det får stå kvar. Njuter fortfarande lika mycket.

❀ Mysig helg med besök och övernattning hos svärisarna. Födelsedagsfirande av svägerskan - LÄS HÄR. Mysfika med mina föräldrar.

❀ UnderBARA BARN-mässan i Älvsjö med massa nätverkande, supergrymma goodiebags och en fantastiskt trevlig vipfrukost där jag träffade både @Beahedvind & @sofiaagerheim! Var dit både fredag och lördag. Inlägg om det HÄR & HÄR .

❀ Att jag har anställt syrran för att storstäda en dag i veckan! Det är så skönt att få fräscht till helgen. Bara låta stå för det betyder verkligen hela världen för mig.

❀ En fantastiskt fin begravningsceremoni, trots att det är sorgligt så är det vackert. Läs om den HÄR .

Varmaste tacket

Jag låter detta stå för det är ingen förändring:

✾ Till alla fina människor som stöttar oss i alla jobbiga situationer vi tagit oss igenom senaste halvåret, då smäll efter smäll utdelats utan förvarning.

✾ Tack till alla tjejer jag har samarbeten med, både på bloggen och instagram, som förstår att jag inte orkat vara 100% commited. Ni är guld värda ska ni veta! @Jeenyrosen @llinathor @sillyme @joossans @Beahedvind @tessochlex @EmmaGrabergs @Malinlinnea

✾ Och alla ni som alltid lämnar fina kommentarer och stöttar i allt med massa kärlek - ingen nämnd ingen glömd ❤️

✾ Tack till svägerska för fantastisk god middag i fredags och tack till svärföräldrarna för en vacker begravningsceremoni i onsdags och fikat efteråt.

Bästa köpet

Jag har inte köpt något speciellt men fått massor!! Både kläder till Ellie och supergrymma saker från underBARA BARN-mässan.

Godaste ätbara

Den hemmagjorda tsatsikin min svägerska gjorde till kebaben hon bjöd på när hon fyllde år i fredags! Nu syns den visserligen inte på bilden men ändå...

De 3 mest lästa hos mig
De 5 bästa jag läst
Blogghyllningen

Jag vill hylla @EmmaGrabergs för allt hon ständigt kämpar för. Hon är superfin och genuint genomsnäll tjej med ett otroligt intressant liv. Klicka in dig hos henne och läs - du ångrar dig inte!

Låt stå tillsvidare för nåt pucko spärrar henne från att göra inlägg i grupper på fb sä glöm inte läsa hennes viktiga inlägg ändå!!

Veckans instagrambild

Följ mig gärna HÄR , jag följer givetvis tillbaka. Bilden hittar ni HÄR

Detta ser jag fram emot

♡ Superroliga paket som dimper ner i lådan! Ska bli så kul. Älskar paket!

♡ Massa roligheter jag planerar med några tjejer. Mer än så tänker jag inte säga. Fortfarande...

♡ Psykologen på torsdag. Jag ska försöka följa schemat jag lagt upp och komma ihåg att skriva ner hur jag mår varje dag och olika tider för att kartlägga.

♡ Ommöblering i mina två klädkammare. Det kommer bli så bra! Haha ja jag har fortfarande inte kommit till skott 🙈 kaos!

Detta har ni att se fram emot

☆ Nya inlägg från mig, @sillyme , @Jeenyrosen , @joossans & @llinathor - lite då och då under veckan / Vloggin' mamas.

☆ En ny "Veckans Bloggmamma" ska presenteras i morgon kväll kl 21.00, ny nominering startar på onsdag. Förra veckan vann @Jeenyrosen - hoppas ni kikat in hos henne.

☆ Lite nya planer. Samarbeten och överraskningar inför framtiden. Denna karamellen håller jag på tills det är dags att avslöja vad jag håller på med! En sak kan jag säga - ni blir definitivt inte besvikna!

Önskan

Snälla snälla gå in och rösta på bilden på Ellie HÄR - du röstar genom att gilla bilden ❤️

Ellie
Gillar ni hur jag utformat denna summering? Gör gärna en egen och tagga mig så jag kan få läsa om er vecka.
Puss & Kram Anna
adtraction

Likes

Comments