Selektiv ätstörning.
Det här är helt sjukt, jag visste inte alls att detta var något psykiskt men tydligen.

Redan som liten kunde jag utesluta olika maträtter pågrund av hur de såg ut även fast jag aldrig hade testat det. Jag minns att jag fick ångest när jag såg oliver eller fisk. Ärtor frukt och sallad var ett stort nej nej!!!
När folk frågade varför jag inte tyckte det var gott så var det svårt sjukt att kunna förklara varför då jag inte ens hade testat det.

Mitt svar var alltid samma.
-Nej men det ser konstigt ut.
-Nej men det luktar illa.

Än idag har jag svårt sjukt att testa nya maträtter. Restauranger har aldrig varit min grej pågrund av att jag får ångest och jag kommer förmodligen välja samma sak om och om igen.

Jag beställer aldrig något jag inte har testat innan!
Det tar lång tid för mig att ens ta det steget. För att det ska vara möjligt så måste jag tvinga mig själv och det som avgör om jag kommer äta det igen är ifall jag får kväljningar eller inte.

Idag äter jag frukt oliver och sallad men jag skulle aldrig kunna sätta fisk i min mun. Jag har levt i 23 år och första gången jag åt fisk så spydde jag så mycket. Jag avskyr att gå som gäst hem till folk för jag vet att det är sjukt fult att tacka nej till mat. Men där och då kan jag lyckas svälja det och behålla lugnet men känner jag att jag kommer spy så kommer jag springa till toaletten direkt.

I mitt tidigare förhållande var det här sjukt jobbigt speciellt när man inte kunde få stöd om det eller acceptans. Runt familj så antar de att man är petig o kinkig o leker fin. Och för mina vänner är jag förmodligen någon som har bulimi eller anorexia för att jag inte äter.

För mig är mat bara ångest. Jag får ångest när jag ser bilder på maträtter som bara skriker
(jag är äcklig)

Jag kommer nog aldrig att kunna ändra på det men däremot jobbar jag med det här konstant varje dag. Jag har uteslutit all kött och har inte ätit det på över 1 år snart. Älskar att folk är såhär men alltså saknar du inte kött o man ba va? Nej ja är inte en sån vegetarian. Ja äter det inte för jag får ångest av konsistensen lukten och hur det ser ut och spyr direkt. Sen tycker jag om våra djur också men handen på hjärtat. Om det inte hade varit så att jag hade haft denna ätstörning så hade jag ätit all kött i världen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag läääängtar tills jag kan komma bort från denna stad ett tag. Är trött på alla måsten.
De senaste dagarna har jag jobbat 7-21 och när jag inte jobbat har jag behövt sköta andra ärenden.

Den 8e november stämplar jag ut🙌🏻

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter nu på Olearys i Arlanda och äter min oumph burgare. Inte alls min smak, jag kunde lika gärna bara köpt någon macka på Pressbyrån men men.

Brudarna har iallafall landat. Själv så ska jag röra mig vidare mot min gate. Hade nästan glömt bort hur härligt det är att resa ensam. Sen hoppas jag att denna resa blir bra för sist jag var i Spanien så lovade jag mig själv att aldrig resa tillbaka.
Jag gav det en till chans då jag nu vet att det aldrig var fel på landet. Det var fel på sällskapet jag var med.

Bless🙏🏼

Likes

Comments

Är helt ensam på hotellet eftersom att tjejerna hade ett tidigare flyg. Flyget blev fullbokat så en av oss var tvungen att behöva ta ett senare flyg. Vem offrar sig då om inte jag🙌🏻

Aja, ska försöka få lite sömn innan jag rör på mig. Vill inte ens gå ner o käka frukost trots att hotellfrukost är det bästa med att resa.

Mer bilder kommer!! Bless🙌🏻

Likes

Comments