Från Vänersborg till Uppsala

Hejsan!

Hoppas ni mår bra, har precis varit på en ledarskaps utbildning som har varit i Uppsala, och denna utbildningen var under tre dagar från fredag till söndag. Människorna som skapade detta eventet var - Vi Unga - vilket är en förening som kan förverkliga ungars drömmar. jag tror ni förstår själva att jag var tvungen att ta ledigt på fredagen eftersom det fortfarande var skola. Dock blev jag lite nere när jag fick reda på att jag var, tvungen att ta ledigt och inte kunde träna på fredag, eftersom det var fri träning, jag gillar fri träningar eftersom dom är avkopplande för mig, och får mig på ett bättre humör det är mitt sätt att hantera Väldigt jobbiga dagar eller stress.

på själva Utbildningen var det jättekul jag fick känna nya personer, och fick nya kunskaper men alla bra stunder har sitt slut. Eftersom jag har aldrig gjort något liknande förut, fick detta mig att känna väldigt fri men fortfarande sårbar. Om jag ska vara ärlig gillar jag inte att känna mig sårbar, men tyvärr blir man det när man är Betagen lista ut vad ordet betyder ;).

Under resan tillbaka var jag och mina vänner väldigt trötta, vi åkte tåg dit och tillbaka. När vi stannade på Vänersborgs tåg station steg vi alla på bussen till Trollhättan när jag steg av bussen vid Gropbron på kvällen och klockan var 10, var jag på väg hem stannade jag upp bredvid. Vänersborgs Arena och fick en ljummen känsla i ryggen, och ådrorna.

Jag kände mig som den enda människan på jorden, visste inte riktigt varför jag gjorde som jag gjorde men, jag höll på springa runt gatlamporna detta gjorde mig väldigt glad. Det enda jag egentligen kände var de tunga väskorna som slog mot mig.


Likes

Comments