​Hej!

Jag vet inte vad som fick mig att tro att jag skulle kunna hinna med en blogg,så detta kommer att vara mitt sista inlägg på den här bloggen.Men vem vet någon gång i framtiden kanske jag börjar igen!

kram,Arbana

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Igår ville jag skriva detta inlägget men det gick inte jag var så rädd.
Igår så mådde jag jätte bra tills vi hade matteprov.Jag klarade av del 1.När jag skulle börja med del 2 ville jag skriva svaret men det gick bara inte.Jag tappade andan(inte bokstavligen,en känsla)mina ögon var tårfyllda.Så jag gick in på toa och grät.Jag kände att jag kommer misslyckas i skolan så det finns ingen mening att jag fortsätter och att min framtid ändå kommer liksom gå åt helvete så jag ville begå självmord.Jag har bara känt den här känslan en gång i hela mitt liv.Det är så hemskt att känna sig såhär dålig.Så jag ville gå till en lärare.När jag gick ut från toan så kom en lärare och tog mig till kuratorn.Vi pratade osv.Så hela dagen igår kände jag mig värdelös.Jag var så rädd.Mina kinder var röda och varma.Mina ögon var svullna.Och jag hatade livet.Ordet panikångest ekade i mitt huvud.Det gör det fortfarande.
Imorse så ville jag inte gå till skolan pågrund utav att jag fått panikångest i skolan igår.Men jag klarade det och det blev en bra dag.
Jag vill bara säg att vad som än händer i livet,man kommer alltid att lyckas bara man vill det och tror på sig själv.Det finns dåliga och bra dagar men jag lovar att vad det än är och vad som än händer kommer du alltid ta dig igenom det.Inget är omöjligt🙍🏼🙋🏼👼🏼
Kram,Arbana 💋

Likes

Comments

Hej!
Kollar ni på Melodifestivalen?Jag älskar Melodifestivalen❤️
Dem bästa låtarna är typ bada nakna och If I were sorry.
Jag undrar ifall Grans är singel för hans röst och utseende är goals!Vi hade passat såååå bra ihop haha!
Från en sjuåring som sjöng om Zlatan till en sjuttonåring som har en av dem bästa låtarna i Sverige.
Kram Arbana

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag i stan och handlade.Min brors säng är även sönder så vi skulle kolla ifall vi kunde göra något åt det.Så vi löste det först.Sen hoppades jag på att jag skulle köpa något för mig men icke det.Jag var bara inne i en affär(Lager 157) och jag hittade inget speciellt!Så jag köpte en spegel till våran hall och den var tydligen för stor så jag måste lämna tillbaka den.Så jag köpte bara spegeln och lite mat!Det slutar alltid med att jag inte hittar någonting!Men jag har varit inne på H&M's webbsida och hittat lite grejer jag skulle tänka mig köpa!

Min söndag har inte varit den bästa...Men jag är ganska så vann.Senare ska jag bara plugga,packa till skolan imorrn och duscha.BORING!😂Men sant!😴Kanske träna också men är inte säker!!

Imorrn börjar skolan igen och jag vill verkligen inte!Vi ska även ha prov denna veckan vilket är oacceptabelt.Jag tvivlar på att jag ens kommer vakna i tid imorrn haha men måste man så måste man!

Hoppas eran söndag varit bra!😚

Kram,Arbana💋

Likes

Comments

Hej!

Alla kanske inte vet detta men jag har haft en youtube kanal.Jag verkligen älskade att glra youtube videos men jag slutade och istället startade jag denna bloggen.Många personer har frågat mig varför jag har slutat så jag tänkte göra ett inlägg här,där jag skriver om varför jag slutade mm.

Jag hade då en youtube kanal som hette Arbana K.Jag hade 70 prenumeranter när jag slutade.Det kanske låter väldigt lite för er men jag är stolt över mig själv jag trodde jag bara skulle ha typ 20.Jag trodde även att jag inte skulle sluta med youtube för jag älskade och älskar fortfarande att redigera och spela in klipp.Kanalen är inte borta men youtube klippen är borta.Jag har hållet på med youtube i ca 1 år.

Hur började jag med youtube?Det började med att jag och min kompis inte hade någonting att göra så jag kom på idén att göra en video.Min kompis tyckte det bar en rolig idé så vi gjorde en sanning eller konsekvens video.Vi frågade alla våra vänner på Facebook efter frågor.Sen började vi spela in videon,vi tyckte det var jätte kul.När vi var klara så frågade min kompis mamma ifall vi ville ha en youtube kanal och vi tyckte det var en rolig idé.Så vi döpte oss efter Isabella Arbana.Vi fortsatte lägga upp videos men sen så efter vi spelat in videos så var det hennes jobb att lägga ut dem men hon gjorde det aldrig så jag bestämde mig för att starta en egen kanal och det var så jag började med youtube,

Varför slutade jag då med youtube om jag älskade att hålla på med det?Jag slutade pågrund utav att jag inte hade tid.Mina föräldrar tycker att vi lever i en grym värld och ska därför vara försiktiga,så dem tyckte att jag skulle sluta.Men sen i skolan så började vissa personer att reta mig och jag kände att det var lite tråkigt att dem ska reta mig för det jag älskar att göra.Så det var därför jag slutade.

Hoppas ni fick svar på era frågor.

Kram,Arbana❤️

Likes

Comments

Hej!

Gud vad länge sen det var men jag har haft sååå mycket prov i skolan och läxor så jag har inte hunnit blogga.Men nu måste det verkligen bli en ändring.Nu så är det sportlov och veckan efter det har vi prov igen!!!!ORKAR INTE MER!

Men iallafall jag tror jag har upptäckt en ny talang.Rita.Jag har alltid tyckt jag ritat fult men nu börjar jag bli bättre,enligt mig iallafall.Jag har typ börjat ritat massor av suger skull.Här ser ni två stycken teckningar jag ritat som jag är såå stolt över.

Jag och mina vänner ska börja springa....OMG!Det kommer vara sååå jobbigt.Men det är bra för hälsan👍Vi ska springa bestämda dagar och tider.Vi är tre som springer så skulle någon bli sjuk behöver man inte springa ensam.Hoppas jag kommer hinna med detta med för jag går i dans också(en gång i veckan)och skolan.

Under detta sportlovet har jag faktiskt inget planerat...men jag får vara lite spontan denna veckan.Ska försöka vila ut mig.

Kram,Arbana❤️

Haha ingnorera datumet jag skrev fel...Haha!

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte berätta för er hur min vecka har varit och vad jag gjort👏

Måndag:Var i skolan,tränade,pluggade

Tisdag:Var i skolan,pluggade

Onsdag:Var i stan,var i skolan,plugga

Torsdag:Tränade,var i skolan,pluggade

Fredag(idag):Varit i skolan,pluggat,kollat film

Detta är mitt liv,jag gör inte så mycket på vardagarna för jag har mycket läxor och fö lite tid det är även därför jag inte bloggar så mycket.

Likes

Comments

Hej!

Innan så tränade jag och tänkte att jag kunde ge tips till er som behöver!

1.Stretcha(stavning)på slutet eller början så att du inte sträcker en muskel.

2.Gör så mycket du klarar av,ansträng dig inte allt för mycket.Det kan bli jätt jobbigt för dig.

3.Dricka är jätteviktigt!Under din träning så svettas du och då förlorar du massor av vätska så det är bra att fylla på din kropp med mer.

4.För tjejer så är det enklare att sätta upp håret i en tofs så att det inte kommer i ansiktet på dig.

5.Paus är också viktigt så att du inte tröttar ut dig själv,du kan svimma jätte lätt.Det är också därför du ska dricka,så att du intr svimmar

6.Löpning på stället gör så att du får en bättre kondition👍

7.Musik kan också var jättebra.Helst en pushande musik så att du orkar mer.

8.Det är bra att springa ute så att du får frisk luft

9.Är du hemma och tränar är det bra att sätta på dig "lättklädda" träningskläder men är du ute så är det bra att sätta på dig heltäckande kläder.

10.Att springa på morgonen är jätteskönt,så testa det!

Det var dem flesta tipsen som jag använder och dem funkar jättebra!Skulle ni vilja ha fler tips så kommentera gärna✍🏻

Kram,Arbana❤️

Likes

Comments

Hej!

Nu är det natt när jag skriver detta inlägget men jag kände för det okok?

Jag sover över med mina kompisar och vi kollar på min favorit film:The fault in our stars👏👏👏Börjar gråta hela tiden,den krossar mitt hjärta💔Verkligen älskar den,sååååå bra.Rekommenderar den 👌👏👌👏I LOVE IT!!!!!!

Hoppas ni haft en bra dag💕Jag har haft en jätte rolig dag,jag har vart i stan med mina kompisar och nu sover vi över😂👏☺️

Kram,Arbana❤️

Likes

Comments

Hej!

Jag har seiöst glömt bort att jag ens haft en blogg tills jag läste en berättelse och en tjej sa ordet blogg så jag ba "JUSTE"

Idag har jag inte gjort så mycket,jag har vart i skolan och vart med några kompisar.Det kanske låter tråkigt men det har vart jättekul!Eller skolan var dock helt okej😂

Imorgon ska jag,Sofia och Emilia(Mina kompisar❤️)åka in till stan så köper jag något förutom mat så kommer jag säkert glra en haul😂Men det är typiskt mig att köpa mat när jag är med kompisar😂❤️

Igår så gjorde jag inte heller så mycket det var typ mest skola och så har vi målat om några vitrinmöbler som vi skruvade ihop👏

Kram,Arbana❤️

PS denna bilden är en bild på mig och en kompis till mig,men jag är hon med rött i ansiktet❤️😂😂


Likes

Comments