Header

Det var ju ett tag sen jag bloggade om träningen och ni undrar säkert vad som händer. Men allt rullar på som vanligt. Det har varit mycket jobb nu under sommaren så träningen har fått lida liite, men annars har jag mina vanliga rutiner, haha. Har faktiskt lyckats slå mitt PB i böj och denna gången blev det 95 kg med 1 rep. Nästa gång blir det 3 siffirgt, och det har varit mitt mål sen jag började träna, så snart så!

Nu denna veckan har jag haft en liten deload eftersom jag kände att jag behövde det. Det har ju gått riktigt bra för mig när det gäller knäböj men nånstans måste det ju ta stopp och då är det perfekt med en deload.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är min fina hylla komplett! Tog en sväng på IKEA och handlade lite smått och gott, bland annat den fina palmväxten! Och korgen kostade endast 49 kr! Satt upp posters också som jag beställde från Desenio.

Likes

Comments

Igår har Ossian varit i farten med sin kamera och fotade lite bilder på mig, blev faktiskt nöjd😄

Likes

Comments

När bae är i farten med sin kamera

Likes

Comments

Den här hyllan har jag längtat mycket efter! Kostar 499 kr från ikea och det är från serien Vittsjö. Har hunnit lägga på några detaljer men jag vill ha lite blommor till, kanske en kaktus? Det hade varit snyggt.

Det börjar se fint ut i längenheten, jag tänkte att jag ska visa er runt i en video så fort jag känner mig helt nöjd, vad säger ni om det? :)

Likes

Comments

Här är dom vaserna jag hittade i en butik i borgholm. Rekommenderar verkligen butiken! Dom har inredning som jag verkligen gillar!

Likes

Comments

Igår tog jag som sagt med mina syskon till Borgholm för lite lunch. Vi gick runt och tittade lite, jag hittade 3 jättefina vaser och en jättefin nyckelskåp som jag tänkte visa er i ett annat inlägg. Men här kommer lite bilder:


Likes

Comments

Frukosten i magen och jag är färdigfixad. Idag ska jag vara barnvakt åt mina syskon så då tänkte jag ta med dom till borgholm. Äta lunch och glass i solen låter inte helt fe l i detta fina vädret.

Till frukost blev det stekta ägg och stekt macka och nu ska jag dricka en proteinshake.

Vi hörs under dagen!

Likes

Comments

Hej! Nu har vi börjat få iordning i lägenheten! Såå skönt. Jag och Ossian (mest jag) har fokuserat ganska mycket på vardagsrummet, jag vill ha det ganska "clean" med guldiga detaljer medan Ossian inte är så förtjust i guld. Men det får vi kompromissa om!

Det som saknas i vardagsrummet är en vittsjö bänk som vi senare ska köpa, ny matbord och nya stolar som vi tänkte fixa i slutet av månaden när vi får lön, lite blommor/krukor, tavlor och några små detaljer. Annars är det mesta på plats! Här har ni tre bilder på vardagsrummet.

Nu ska jag iväg till gymmet för att köra ben, hörs senare.

Likes

Comments