Header

Igår har Ossian varit i farten med sin kamera och fotade lite bilder på mig, blev faktiskt nöjd😄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När bae är i farten med sin kamera

Likes

Comments

Den här hyllan har jag längtat mycket efter! Kostar 499 kr från ikea och det är från serien Vittsjö. Har hunnit lägga på några detaljer men jag vill ha lite blommor till, kanske en kaktus? Det hade varit snyggt.

Det börjar se fint ut i längenheten, jag tänkte att jag ska visa er runt i en video så fort jag känner mig helt nöjd, vad säger ni om det? :)

Likes

Comments

Här är dom vaserna jag hittade i en butik i borgholm. Rekommenderar verkligen butiken! Dom har inredning som jag verkligen gillar!

Likes

Comments

Igår tog jag som sagt med mina syskon till Borgholm för lite lunch. Vi gick runt och tittade lite, jag hittade 3 jättefina vaser och en jättefin nyckelskåp som jag tänkte visa er i ett annat inlägg. Men här kommer lite bilder:


Likes

Comments

Frukosten i magen och jag är färdigfixad. Idag ska jag vara barnvakt åt mina syskon så då tänkte jag ta med dom till borgholm. Äta lunch och glass i solen låter inte helt fe l i detta fina vädret.

Till frukost blev det stekta ägg och stekt macka och nu ska jag dricka en proteinshake.

Vi hörs under dagen!

Likes

Comments

Hej! Nu har vi börjat få iordning i lägenheten! Såå skönt. Jag och Ossian (mest jag) har fokuserat ganska mycket på vardagsrummet, jag vill ha det ganska "clean" med guldiga detaljer medan Ossian inte är så förtjust i guld. Men det får vi kompromissa om!

Det som saknas i vardagsrummet är en vittsjö bänk som vi senare ska köpa, ny matbord och nya stolar som vi tänkte fixa i slutet av månaden när vi får lön, lite blommor/krukor, tavlor och några små detaljer. Annars är det mesta på plats! Här har ni tre bilder på vardagsrummet.

Nu ska jag iväg till gymmet för att köra ben, hörs senare.

Likes

Comments

Nu har jag och Ossian beställt en matta till vardagsrummet! Jag har sett den här mattan många gånger på instagram och jag blev heelt kär. Ganska så "enkelt" men det är så vi vill ha det. Materialet är bomull, så är det någon som spiller på mattan så lär den personen inte få komma på besök igen...😉

Skämt åsido.

Iallafall så tar jag vilodag från gymmet idag. Jag känner att jag behöver det eftersom jag har känt mig lite halvhängig nu i ett par dagar. Lika bra att vila.

Tänkte försöka få ihop ett inlägg om hur min träning ser ut just nu eftersom de önskades. Håll utkik ikväll!

Likes

Comments

Vad tycker ni förresten om min nya header? Ossian har blivit riktigt bra på att fota! Han kommer defenitivt få ta bilder till min blogg framöver :-) här har ni några fler bilder!

Likes

Comments

Instagram@aaraya_n