Header

Jag arvid filip adrian victor och flipps drog på midnattsvarden julaftonskvällen, igår kväll alltså. Det sög, inte lika mysigt som i Visby domkyrka där jag var förra året..

Bild från oss igår som jag säger godnatt med❤️


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mamma kom upp med frukost på sängen för en stund sen. Nu ligger jag och försöker börja på en ny serie, brukar vara så fruktansvärt svårt för mig


Likes

Comments

Godmorgon, ligger i sängen och håller tummarna för att det ska vara snö utanför på gatan när jag tittar ut alldeles strax..Jag tål inte att fira jul utan snö, fyfyfy.

//Har ni fått något kul i julstrumpan på morgonen? Har inte vågat kolla min än!

Likes

Comments

God jul guys!

Har precis lagt mig i sängen efter att ha sett klart på Divergent med pappa och mormors sambo, Björn. Älskar verkligen julen, hela släkten bor tillsammans och vi blir som en hel familj liksom.
I vanliga fall brukar vi vara upp emot 20 pers, alla kusiner, mor & farföräldrar, sysslingar osv men i år har det blivit sjukt splittras pga massa orsaker så vi blir nog inte så många.

Under dagen har jag inte gjort så mycket, träffade Viktor en snabbis vid lunch och vid tre kom mormor och Björn och därefter började vi fira lilljulen som vi säger. Mat, baka, förbereda för imorgon osv. Hann trycka in en promenad med Adrian också.

Nu kommer pappa och ska lägga presenter i julstrumpan...! Natti

Likes

Comments

Smilla kom förbi vid 8a tiden och strax efter kom även filippa och olivia. Sen dess har vi bara chillat här, snackat, gått runt och tittat på huset osv. Vi är ju i stort sett klara med bygget nu!
Ludde och Fredrik kanske också skulle komma men det blev aldrig av. Nu ska tjejerna dra snart och jag ska krypa ner i sängen, puss och godnatt!


Likes

Comments

för ja, det är faktiskt bara typ tjejer som läser min blogg.. och typ claes vad jag vet.

Men i alla fall så har jag kommit fram till att det skulle de vara kul att blogga lite såhär på jullovet i alla fall, så jag kan hålla er andra, som förmodligen reser bort, lite uppdaterade om vad som händer här i Bromma. För yesbox, jag ska vara hemma hela jävla lovet. That's a first, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra hela tiden. Dock är jag otaggas på allt och ligger helst i min säng dygnet runt, träffar ingen, och bara sover. Vet inte vad det är med mig. Dissat två fester, två kvällar irad och inte varit ute på dagen en enda gång. Har helt enkelt ingen ork.

Ikväll ska jag träffa Linnea i alla fall, så någonting kul kommer väl bli av. Inte träffat henne på ett tag, så tro det eller ej men jag ser nästan fram emot att gå ut. Puss

Likes

Comments

Hoppas allt är bra med er! Själv vaknade jag precis, stannar hemma idag igen trots att jag mår mycket bättre.
Ligger och tittar runt lite på olika julklappar att önska sig. Inte för att jag brukar få det jag önskar mig, men jag slutar aldrig hoppas ändå. Funderar på att önska mig Wedge Sneakers.. Inte för att jag tycker skorna är speciellt snygga faktiskt, men jag är så trött på mina 160cm nu för tiden. Alla är så jävla långa, förutom du då Hilma😚. Men det är i alla fall sjukt jobbigt när alla bara pratar över huvudet på en. Haha. Så ett par skor, som verkligen inte är min stil, men med en diskret klack på skulle passa mig finfint!

Dock kostar de förjävligt mycket, många upp emot 8000 liksom. Tror jag måste varit inne på lite fel hemsidor, för åtminstone jag är inte beredd att betala det för ett par skor, som jag inte tycker är snygga :P


Likes

Comments


Har varit död hela dagen, och as usual så har jag plötsligt vaknat till liv igen när det är dags att sova.

Ligger och tänker på hur livet såg ut för exakt ett år sen. Jag gick i äppelviken, var duktig på konståkning, hade pojkvän, bodde i ett hus som inte var proppat av byggjobbare från tidigt på morgonen till sent på kvällen, hade minst en fest att se fram emot varje helg och vi tjejer hade alltid så jävla mycket saker på gång. Till och med plugget saknar jag, haha. Det fanns ingen ledig tid över huvud taget.

Nu däremot går jag på Blackeberg, allting fungerar bra tycker jag, klassen är jättemysig, har grymma lärare, men jag vet inte.. Tycker allting är alldeles för enkelt. Och nu tänker ni "klaga inte vadfan", men jag behöver utmaningar för att fungera som person. Vi har i princip inget plugg alls och för mig som är van vid att tvingas plugga varje ledig sekund så vet jag inte vad jag ska göra med all fritid helt plötsligt. Alla kompisar slutar alltid senare än mig, och efter behöver de plugga. Har ingen dessutom ingen pojkvän heller att ängna tiden åt. Bläbläblä./

Nej nu ska jag faktiskt försöka sova och vakna upp med ett positivare humör imorgon. Puzz


Äpv for lajff <333 


Likes

Comments

Blir bara sämre och sämre så nu har mamma tagit mig till doktorn. Får damp på att man alltid får vänta så jävla länge i dessa vänterum, trots att man bokat tid! Ytterligare ett problem sverige måste fixa till


Likes

Comments

Har varit hemma med feber idag. Hela min kropp värker och kan inte vistas i ljus pga att mitt huvud i princip sprängs då. Det här är första gången i mitt liv som jag är sjuk under en skolvecka, och inte på lov, min födelsedag eller julafton så är ändå ganska glad att jag lyckats pricka in det här vid rätt tillfälle! Woopwopp.
Har varit riktigt najs med en ledig dag med vampire diaries också!


Likes

Comments