OKEEEJ... det har gått typ 3 månader sedan jag har skrivit på den här bloggen. det är även det tredje blogg inlägget som jag nämner att jag suger på att uppdaterad. Vilket betyder att det här är blivit en trend på min blogg.

SÅÅÅ....

let's be real, jag kan uppdatera när som helst, kan bli 1 vecka till 3 månader igen vet.

Hur som helst. väldigt kort blogg inlägg men ville bara att ni skulle veta om det.

Syns i nästa blogg inlägg// xoxo, Alicia​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej Enhörningar!

Jag kom inte ihåg om jag nämnde att jag ska till London under Höstlovet, men lets get real vem glömmer att nämna något sånt??

Hur som helst! London är helt underbar jag gick in på Primark för första gången och jag är helt KÄR deras kläder är jätte fina och jag köpte en del saker ((( jag köpte hela butiken)))

Men sedan gick jag in på en bokshop där de säljer böcker ((( DAA ))) och köpte Tyler Okleys bok BINGE den är jätte bra

Mitt mål här i London är att köpa kläder från Forever 21, Abercrombie och Cinnabuns!! Jag har dock inte hittat någon av butikerna. Men vi ska leta mer imorgon👌🏾👌🏾

Likes

Comments

hej Enhörningar

Jag suger på att vara uppdaterad.. jag är sååå ledsen att jag inte har uppdaterad på jätte länge men jag har en

anledning...... typ

Okej jag vet att det är en dum anledning men jag har haft jätte mycket läxor och prov men nu är det höstlov och jag kommer säkert att blogga mer. Jag är så exalterad för det här höstlovet för jag ska till LONDON. Det är en av mina drömmar att åka till London och nu ska jag göra det. Jag är så glad att åka att jag har redan packat min väska och vi åker om 4 dagar jag är så skum.

aja jag hoppas verkligen att jag kommer att lyssna på min egen ide att uppdatera mer.

vi syns förhoppningsvis någon gång under lovet \\ xoxo Alicia

min halloween kostym i år är en Unicorn!! hihi

bilden är ganska självklar!

Likes

Comments

hej enhörningar!! hur är det?.... bra??   Sååå den här veckan har varit ganska jobbig. ni vet när man känner sig sjuk men man blir aldrig sjuk!! förstår ni vad jag menar..  hur som helst det är en ganska bra sammanfattning av hur min vecka har varit..

vi kan börja med Måndag. jag gick på dansen, på måndagar dansar jag JAZZ kom inte ihåg om jag redan hade skrivit det men om jag inte har gjort det nu vet ni. helt ärligt talat i början av terminen så gillade inte jag JAZZ men nu har jag börjat gilla det mer och mer. och nu är det fett kul.

Tisdags var inte så speciell, men i Onsdags dansade jag HIP HOP och vi har lärt oss en ny dans med låten Valet ( feat Fetty Wap and 2 Chainz) den dansen är sååå bra... i torsdags hade jag Piano spelar en låt som heter Morgonstimmning.

och nu är det FREDAG! en inte så bra fredag ni vet i början när jag sa att jag kände mig sjuk under veckan a nu är jag sjuk det är inte så kul. men det är min vecka... ja juste JAG HAR SÅÅÅ MYCKET LÄXOR.... skola är jobbigt..

ha en skön helg - Alicia "xoxo"


Likes

Comments

lite om min vecka

hej enhörningar! hur mår ni?? bra.. jag mår sjukt bra den här veckan har varit jätte rolig. i måndags hade jag skola

(( nähe))

men jo det hade jag. vi hade idrott och hade orgentering ( har ingen aning hur det stavas ) men det hade vi. sen efter skolan har jag jätte lång tid innan min dans börjar... på tal om dans jag har inte riktigt skrivit om min dans. (( hihi ))

jag går på house of Shapes AKA H.O.S och dansar i en grupp som heter TKU det är ett terminskort som är för ungdomar alltså TKU. och jag går på dans måndagar och onsdagar. på måndagar dansar jag JAZZ det är jätte kul. och på Onsdagar dansar jag HIP HOP det är också sjukt kul.

tillbaka till vad jag har gjort under veckan... ja sen i tisdags så gjorde jag inget speciellt förutom att ta det lugnt.. i onsdag (( kan ni gissa )) ja jag hade dans. sedan i torsdag hade jag piano. har gått i ca 2 år det börjar faktiskt bli ganska svårare att spela piano nu men det är fortfarande kul att spela.

men i fredags var det en JÄTTE rolig dag. vi hade orgentrings dag. nu i måndags så tränade vi till ogrentrings dagen ((( nej vet fortfarande inte hur det stavas ))) men hur som helst. i fredags så åkte vi till Hällasgården med hela skolan vi är ca 600 elever i min skola. så det var ganska mycket folk i en buss. men när vi kom dit så började   orgentering . bara lite snabbt de i 6-9 fick betyg i orgentiring. så det var ganska seriöst. men jag klarade mig fint.

på väg hem dock så var som sagt 600 elever, och när en buss kom så ville alla gå på den bussen men den lutade alltså var det så många människor i en buss så att den lutade.. det var helt sjukt..

det var mkin vecka nu kommer min familj så jag måste avsluta där.. vi syns nästa vecka// Alicia"xoxo"

Likes

Comments

Hej Enhörningar! idag var en ganska bra dag.. jag vet inte varför men jag har faktiskt börjat gilla att gå till skolan det gjorde jag inte alls i min förra skola.

vill bara ge er lite knowledge, jag går i 7:an på IES liljeholmen. min förra skola var Katarina södra skola. hur som helst..

idag så tog vi skolfoto, jag vet faktiskt inte hur bra det gick men, men. jag fick stå upp i år det var sjukt skumt för jag är ganska kort och brukar antingen sitta eller stå i mitten men NÄ! Inte den här gången, i år fick jag stå längst bak i mitten. plus att fotografen var jätte skum, han satt där och sa att man skulle flytta huvudet typ 1,5 mm i alla vinklar

sjukt SKUMT.

vad har också hänt idag??? vi fick lax i skolan den smakade gummi så den var ingen lycka i det. själv så älskar jag lax.

aaa men jag tror att det var det som var mest intressant på min dag....

juste jag tänkte att varje FREDAG blogga för att under veckan har jag jätte mycket läxor som jag gärna vill ta itu med först!!

så vi syns nästa fredag // Alicia "xoxo"

Likes

Comments

Hej enhörningar! Förlåt för såååå dålig uppdatering Jag har haft JÄTTE mycket läxor och mycket i skolan hoppas ni förstår (( om någon ens läser min blogg))


Hihihi!😕😜

Men på riktig FÖRLÅT... imorgon kommer jag att börja om och skriva// blogga igen

/// Alicia "xoxo"

Det här är en av läxorna Asså uggh årkar inte mer sjuan är ju jobbig kan inte ens tänka mig hur det är i 8 & 9+

Aja ville bara få med en bild så att deg blir liiiite roligare att läsa vet inte varför.. Okej jag är trött

GODNATT😇😴😴😩

Likes

Comments

det var skola idag. mmmm "jätte kul".

hej Enhörningar! Aa idag var det skola. inte så sjukt kul men, det är kul att sluta och så... men det roliga som hände idag var... att när vi slutade så lämnade jag mina böcker i skåpet. ni vet det vanliga. efter skolan så ringer jag mamma och säger att jag har slutat O.S.V samtidigt pratar jag med min kompis och hon säger en mening och mitt svar var

-hej mamma! sjukt skum JAAA vi började skratta för det var inte svaret till hennes fråga sen så går mina skosnören upp... mitt allt kaus! min kompis går ner på huk och knyter skorna och då råkar jag slå henne med min jacka..

och kom ihåg mamma var fortfarande kvar på telefonen och allt hon fick svar " hahahaha knyt min skor.. hahaha"

"AJ! du slog mig.... med din.. JACKA" det var hur som helst höjd punkten på hela dagen hahaha


kanske inte så rolig "story" men jag ville blogga om något idag // Online Girl "xoxo"

det här var typ jag och min kompis i all stress!!! ((( så skumma och på telefonen också man bara VA)))

Likes

Comments

Hej hej Enhörningar! jag är en väldigt stor FANGIRL till många olika människor och djur.

hehehe!!

men om jag ska vara helt ärlig min största idol är SUPERWOMAN ((( hon finns på Youtube ))) hon är bara så...

"Down to Earth" och väldigt positiv gillar att man kan lita på henne på ett helt annat sätt!! hon är AWSOMESAUSE..

Sen gillar jag också Enhörnigar och lamor väldigt mycket... anser mig som en Lamacorn men mest en Unicorn...

hihi jag är sjukt skum.

hoppas att jag inte är den ända skuma FANGIRLEN// Online Girl"xoxo"

bilderna hittade jag bara lite random på datorn... dem är "the respond" till det med... Down to Earth grejen...

Likes

Comments

hej! lite snabbt bara... heter Alicia. är 13 år ja 13 år.       anser mig som en ENHÖRNG eller LAMA vet inte riktigt än

 

hihih!


helt ärligt talat vet jag inte vad jag kommer att blogga om men jag vet att det kommer vara skumt... jag veeet inte???

 men jag tror att det mer kommer vara om min dag!!!

förlåt för kort inlägg men ville ha en bra början\\\ Online Girl

Likes

Comments