Hej! Förlåt för dålig uppdatering men det har liksom känt att jag inte haft något att skriva om.

Jag har iallafall sportlov nu. I helgen har vi varit på Göteborg horsesow. Vi kollade på två hoppklasser och det var riktigt kul! Sen gick vi såklart på mässan också! Där köpte jag ett par vita tävlingsridbyxor för när jag skulle tävla första tävlingen i år märkte jag att mina gamla var försmå. Jag köpte också ett vitt dressyrschabrak som jag tänkte tävla dressyr i sen. Det sissta jag köpte på mässan var en helt vanlig mössa från kraft.👒

På torsdag ska jag och en kompis åka till Branäs! Och åka skidor fast hon ska åka snowboard (stav)😂


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit på hopptävling i Filipstad. Vi kvalade idag efter som Enzo bara är 6 år så måste han hoppa två felfria rundor innan man får tävla mot andra ekipage.💗

Enzo och jag hoppade en LD+ 5 alltså 75 cm han gick super fint! Men det var en linje från 7:an och 8:an då missade jag att styra mot 8:an så jag var tvungen att lägga en volt.

Men i LC alltså 80 cm stämde typ allt så vi red felfritt!💗

Bästa ponnyn.💗🐴

Likes

Comments

Hej!❤ Idag har jag varit i Branäs. Bara under dagen. Det var jättelitet folk så det bar inga köer i lifterna. Det var dock lite isit i backarna. Men det gick att åka ändå.

Det blev ett väldigt kort inlägg men aja.❤❄️

Likes

Comments

Hej! Förlåt för att jag inte uppdaterat på länge.💗 Har bara inte haft tid.

Idag har jag och Enzo iallafall varit på klubbhoppning på Krk i Karlstad. Det gick skitbra och vi red felfrit i både 70 cm och 80 cm klassen. Han kändes super fin då han lyssnade väldigt bra både framåt och tilbaka.

I början när jag redfram var han jätte spänd men jag var tvungen att gå ut och rida fram för att det var för mycket hästar på framhoppningen. Men när jag kom in igen så var han jätte lugn. Så jag är jättenöjd över dagen.💗

Likes

Comments

Hej!💗 Tänkte skriva lite om vad jag har gjort denna lördag. Jag har varit i Lidköping hos några kompisar. I fredags (igår) åt vi tacos och kollade på film. Bara myste helt enkelt. Sen äfter jag och min kompis kollat på film spelade vi Sims 4 till typ halv ett på natten!😂😂 Så vi var ganska trötta på morgonen när vi vaknade. Men idag har vi varit camp aktive i Lidköpin. Det är typ som ett stort hus med massor av trampoliner/stutsmattor så man kunde typ hoppa från en trampolin i en stor hög med skumgummi kuber. Det var skitkul och vi blev jättetrötta.

Nu är jag på väg hem till Värmland. Imorgon ska jag åka till Väse och rida Enzo.💗

Likes

Comments

Hej igen! Idag har jag varit ute och ridit min ponny Enzo på gärdet. Det gick jättebra! Vi tränade på att backa som gick över förväntan han backade dock lite snett men är super nöjd endå. Sedan tränade vi också på att fatta galopp från skritt och i galoppen bryta av till skritt och det är jag också nöjd över. Han skötte sig också väldigt bra i början när vi skulle börja trava då han brukar rusa iväg men idag var han helt annorlunda. Han lixom smög fram i traven om ni fattar vad jag menar.

Så en sammanfattning av detta ridpass är att han lyssnade väldigt bra på mig och att jag är jättenöjd över min kille.💗

Likes

Comments

Hej! Och välkomna till min blogg. På denna blogg kommer jag att skriva om min häst Florenzo le Beau men jag kallar honom Enzo. Han är en valack och är född 2011 alltså är han 6 år gammal. Ni kommer få följa min och Enzos utveckling. Mina mål med honom för i år är att vi ska komma ut på tävlingsbanorna och tävla både dressyr och hoppning. Ett utav mina största mål 2017 är att försöka kvala till ungponny sm i dressyr.

Jag har också en shetlandsponny hemma men hon rider jag såklart inte längre. Hon heter Neila och är ett sto på 22 år. Jag har haft henne sen jag var 3,5 år gammal. Men när vi sålde henne till en annan familj. Men efter typ 2 år köpte vi tillbaka henne. Så nu är hon pensionär hos oss men hon rids en gång i veckan.

Vi har också ett till sto på gården. Hon heter Chickan och jag tror att hon är 11 år. Chickan ska också få ett föl i sommar.

Vi har också en till valack hemma men han hyr en stall plats här.

Hoppas att ni vill följa min utveckling både i ridningen och här på bloggen!

Likes

Comments