Header

Wow, vilken dag. Jobbade mitt första jobbpass på ena jobbet idag och jag ska aldrig mer klaga när jag äter ute. Det är verkligen inte så enkelt som man kan tro, det är tusen saker att hålla i huvudet samtidigt, tänka på att hela tiden inte tappa några glas eller tallrikar, kunna alla alkohol sorter och menyn utantill osv osv. Jäkligt svårt! Ville bara lägga mig ner och gråta där en stund, men kom in i det någorlunda efter en stund.

Runt lunchtid hade jag som sagt en video intervjuv som gick helt ok, dock så vet jag inte riktigt om jag pallar med tre jobb just nu. Vill ju hinna ha lite fritid också, haha! Imorn börjar jag mitt första pass som personlig assistent och det ser jag sååå fram emot!
Hoppas att din dag varit bra den med. Gör något varje dag som tar dig närmare ditt mål.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Enda sedan jag vaknade upp har jag haft en positiv känsla i hela kroppen. Fick brsked att jag ska gå mitt första intropass som personlig assistent imorgon och dessutom skriva på anställningspapper - jag är så glad och så j*vla tacksam över att jag får chansen att göra detta! Så nu jobbar jag både som personlig assistent och som servitris på en restaurang här i Örebro, som jag gör mitt första pass på ikväll. Dessutom har jag en till intervju idag vid lunch tid, men det är över datorn. Åh!

Nu ska jag äta upp min frukost, fixa mig, peppa inför intervjun och sen gå ut på en promrnad i det fina vädret!
Vad gör du idag?

Likes

Comments

Ja! Plötsligt händer det, lilla jag går och får ett jobb. Ett jobb. Imorse klockan 08:45 promenerade jag nämligen till centrum i regnet, med en arbetsintervju i sikte. Fick jobbet direkt, och det känns super. Ska prova på hur det känns i en vecka ungefär, men troligen så blir jag kvar där. Kände mig så välkommen och trygg, på bara första träffen liksom. Och inte nog med det så ska jag även ha en till arbetsintervju på torsdag, fast gällande en helt annan sak och det lär isåfall bli mer som ett extra jobb. Är så tacksam.

​Resten av denna dag ska jag fortsätta att packa upp och rensa alla kartonger med kläder som jag fått hemlevererade, troligen möta upp en kompis på stan och senare ikväll ska jag hem till en annan vän och sova där.​ Denna tisdag kommer att bli bra!

Vad ska du göra idag? Jag hoppas att du iallafall tar dig tiden att ta hand om dig själv och göra någonting som du tycker är roligt.

kram på dig.

Likes

Comments

Hörru, detta med relationer. Nu syftar jag inte enbart på en kärleksrelation, utan även vänner, familj och alla olika former av relationer. Har du någon gång reflekterat över hur mycket dessa faktiskt påverkar oss? Inte? det hade jag inte heller gjort, förrns tidigare idag. Jag satt och sminkade mig, solen lyste in genom fönstret, feel good - musik spelades på Spotify och plötsligt slog det mig, hur bra det har gått för mig sedan vissa relationer i mitt liv avslutats. Visst kan det bara vara en tillfällighet, men det har jag svårt att tro.

Det fanns en kille som jag hade en komplicerad relation med under ca fem års tid. Vi avslutade våran relation några gånger, men det slutade med att vi alltid återtog kontakten igen. Vi var inte bra för varandra, ingen av oss. Vi gjorde nog mest varandra illa, sårade den andre gång på gång. Och vi visste nog det innerst inne båda två. Men du vet hur det är, man liksom blundar för det. Till slut inbillar man sig dessutom att allt är bra, normalt och att det är så det ska vara. Eller så vet man, men man vågar inte släppa taget. När det gått så pass många år så är det ett faktum att det på något sätt blir en falsk trygghet att vara kvar i den där relationen. Även om man inte är bra för varandra, så vet man ändå vad man har. Att lämna det känns läskigt.

Men en dag tidigt i våras så bestämde jag mig för att ta steget. Ta det steget som nog vi båda insåg var bäst egentligen - att lämna. Och denna gång jag var säker på min sak, jag skulle inte ¨återvända till den relationen igen. Och vet du vad? Det är som de säger, ''när en dörr stängs så öppnas en annan''. För två dagar senare fick jag ett blombud av en annan underbar människa som talade om att denne tyckte om mig. Och där öppnandes helt plötsligt en ny relation. Eller ja, ny och ny kanske man inte kan säga, då vi redan hade en form av relation sedan innan. Men nu började en ny form av relation med denna fina person, en djupare relation. En relation som var bra och gynnade oss båda. Den har jag kvar än idag, och jag hoppas att jag aldrig förlorar den. För den mår jag bra av och därför ska jag vårda den med all kärlek och respekt jag har.Jag har förlorat många relationer genom åren, precis som de flesta andra människor här på jorden har. Men de flesta ser jag inte som någon förlust, utan mer som en lärdom. Idag har jag så fina relationer i mitt liv att jag nästan blir tårögd när jag tänker på det. Den gemenskap jag känner har jag aldrig någonsin känt förr Jag känner mig aldrig ensam längre, jag har alltid någon att vända mig till och jag har alltid någon att åka till om det vore så. Jag har hittat min plats, jag har fått tillbaka vänner som är så guldvärda och jag har människor runt sig som jag älskar och som älskar mig. Relationer är så viktigt för att vi människor ska må bra, BRA relationer.

Är du olycklig? Tänk igenom om det finns någon i din närhet som tar mer energi än ger. Är det värt det? Om inte - vad ska du göra åt det?

Rensa ut all negativitet ur livet, alla som inte får dig att må bra. För du förtjänar att må bra. Du förtjänar allt bra i denna värld.

Likes

Comments

Godmorgon på dig. Hur mår du idag? Kom ihåg; det är din inställning som gör skillnad. Din attityd till denna dag kommer att påverka ditt humör mer än du tror.

Idag har jag mycket att fixa med här hemma. Ska bland annat städa och gå igenom alla mina lådor med mina saker som jag fick hem igår, efter ca sådär fyra månader. Mycket strul har det varit med de där lådorna, visade sig att någon bara ställd ner dem i källaren och glömt bort dem där. Men nu är de hemma i Örebro och jag ska gå igenom allt, mer än hälften ska kastas.
Ikväll ska jag iväg på en interjuv och sedan upp på stan för en middagsdejt med en älskad och värdefull vän.

Nu ska jag äta upp min frukost, dricka upp mitt älskade kaffe och sen ta tag i denna dag.
Gör det du med, må bäst!

Likes

Comments

Du vet när man mått så dåligt att allt har känts hopplöst? När ens självhat har varit så starkt att allt man ser i spegeln är fel, fel, fel? När man inte sett något som helst värde i sig själv? Känner du igen dig? Du är inte ensam. Vi är många, fler än både du & jag ens kan föreställa oss, som känner igen precis de där känslorna. Vi är många som haft de där känslorna dagligen, under en längre tid.

Men nu tänker jag berätta någonting som du inte kommer tro på. Någonting som du kommer vifta bort med tanken ''det där gäller inte mig''. Men det gör det. Det gäller även dig. Nej, jag vet inte din historia. Jag har inte gått i dina skor. Men jag vet att denna mening även gäller dig; det går att må bra igen. Din historia och dina erfarenheter kommer alltid att finnas med dig, de kommer alltid att vara en del av dig - det går inte att komma ifrån. Men istället för att gräva ner sig i dem och låta det ta över, kan du aktivt välja att växa av dem, att använda de för att bli starkare i dig själv.


Det har jag gjort. Jag kan helt ärligt, med handen på hjärtat, säga att jag mår bra nu. Inte bara sådär någon gång ibland, som det var förr. Nej nej, jag mår bra på riktigt nu. Jag har inte längre någon samtalskontakt eller kontakt med socialtjänst, för jag behöver inte det längre. Och det är lite som ett kvitto att även myndigheterna ser det.

Jag är stark. Jag är min egna inspiration, min egna drivkraft. Jag är inte riktigt där jag vill vara ännu, jag har inte uppnått mina mål än, men jag är på god väg. Jag är helt klart inne i rätt riktning och jag har en plan för hur jag ska komma dit jag vill.

Att hjälpa andra. Det har alltid varit något som jag vill göra, och här om dagen blev jag uppringd av ett företag som anlitar personliga assistenter. De hade en brukare som hade läst mitt cv och ville att jag skulle komma på intervju. Sagt och gjort, nästa dag var jag på intervju. Nu håller vi tummarna. Det är detta jag vill göra, detta jag brinner för. Hjälpa. Underlätta för andra som inte har det så enkelt, även om det så bara är med de vardagliga sysslorna. Jag vet själv hur mycket det kan hjälpa, även det minsta - om du förstår vad jag menar.


Jag ska visa alla som någonsin tvivlat på mig att även jag kan, precis som DU kan.
​Jag ska få dem att tappa hakan pga av min framgång, att jag kan klara precis allt bara jag vill. ​Ni har underskattat min viljestyrka, kämpaglöd och potential. 

Välkomna till till min resa mot mina drömmar.

Likes

Comments