View tracker

Jo, du läste inte fel. Såg att det finns en hall tillsammans med köket. Och man skall hänga sina ytterkläder vid köksbänk och spis. Men.. alltså, blir det inte flott på bl a. jackor där det hänger på hatthyllan. När man kommer in genom ytterdörr och kollar till vänster, ser man ett stort kylskåp precis innanför dörren. Ett avlångt kök. Måste gå igenom kök till vardagsrummet. Känns konstigt byggnad. Fundera på om man kan byta plats med stora rummet och sovrum.

Likes

Comments

Allt fler tar cykel till jobb och skola m.m. Cykelförsäljningen har ökat. Mindre körning med bil. Buss och spårvagn har blivit dyrare. Trender med fler elcyklar kommer nog fortsätta. Fast dom är dyra. Men de elcyklisterna får man inte lika motion. Det är ändå en form av fysisk aktivitet. Vinterdäck blir allt vanligare. Att cykla elcykel underlättar trampningen i uppförsbackar samt motvind.

Likes

Comments

Självgående bilar skapar nya jobb. Volvo går uppåt. Manuella till självgående bilar, kommer att bli positivt att det blir mer jobb åt folket. 400 nya jobb. Året 2014 syntes Volvos självkörande XC90 första gången på Göteborgs gator. Populär att skaffa en sån modell. Hur är de i körbar? Sitter man skönt. Funkar det verkligen som de säger? Många frågor dyker upp när man ser den. Vågar man köpa självgående. Kanske lite läskigt för första gången. Vissa tycker nog det är spännande. Får nog testa.

Likes

Comments

Stora Sundby SlotT

Ligger I södermanland. Unik genomtänkt med bygget.

Kolla in alla dessa 365 fönster. Blir en hel del fönstertvätt. Tanken var 365 dagar om året.

Inte nog med det. Det finns 52 rum och tanken var som 52 veckor på ett år.

slottet finns även fyra större torn i varje hörn som symboliserar de 4 årstiderna.

Dom mindre torn som står för månadernA, byggdes runt om dessa 4 stora torn.

Slottsparken är öppet året om för allmänheten. Även en del visningar.

Ta en titt när du är ändå kör förbi.

Slottet stod färdigt år 1848. Intressant historia från 1200 - talet och framåt. Bl a familjen sparre. och sagoslott i NORMANDISK STIL.

STORA SUNDBY SLOTT ÄR PRIVAT ÄGD OCH FORTFARANDE BEBOTT ÄN I DAG. . ÄGARE JOHAN KLINGSBOR MED BARN.

Likes

Comments

Köp 3 valfria Göteborgs kex och få en fin blå retroburk.

God som mellanmål. Retroburken blir snyggt i köket.

Camilla Larssons foto.

Likes

Comments

View tracker

Köp 2 skorpor påsar, få skorpburk. Finnes bl.a på Hemköp.

Praktiskt när man skall ut på resan.

Camilla Larssons foto.

Likes

Comments

Ett hundraåringen som försvann genom fönstret blev ett stort succé. Filmen var humorist och kul. Tack Robert att du var med fast all smink m.m som var jättejobbigt. Krävdes sitta still i flera timmar för att masken blev färdig.

Nu har det visat en följare av etthundraåringen på bion som heter hundraEttåring som smet från notan. Som man har hört att den skulle vara lika rolig som den första filmen var. Satt också rekord för biotopp.


Likes

Comments

God jul och gott nytt år samt god fortsättning på året. Man kan nästan ta glad påsk och glad midsommar samtidigt när man är på gång. Nu gäller det att komma ihåg att skriva nytt år. Istället för 2016 blir det 2017. Många skriver fel i början av året. Sen har man blivit vana. Hoppas att ni får en go härlig och bra nytt år. Var lite fyrverkeri på nyåret och det är bra det. Tänker på stackars djur. Har ni någon nyårslöfte i år? Många som inte klarar det dom har de. Nu är det inte många månader kvar till våren. Längtar att få värme med solsken.

Likes

Comments

Nu blommar hyasinten och det luktar så gott. Har fått en röd stor fin kruka med vit dekoration på krukan med grön växt och vit hyasint i mitten. Rödvita svampar och en liten fin tomte. Samt mossa.

Likes

Comments

Vackra, eleganta och smidiga. Väldigt snabb är dom också. Geopaden är snart ett minne blott. Endast finns det 7 100 geopader kvar. Dom är populära och dem rör sig över 6 länder i södra Afrika. I Iran finns det färre än 50 geopad. Denne art är hotad för jägarna skull. Använd som djungelkött. Tråkigt att dom kommer att försvinna för gott.

Likes

Comments