Roligt att se dessa gamla filmer med Charlie Chaplin. Har sett dessa filmer för flera år sen. Den här filmen har jag inte sett. Tyckte man har sett alla men de hade jag fel. Många filmer Charlie har medverkat i. Han är nog mångas favoriter. Glömmer aldrig när det bli tok med väckarklockan. Försökte att laga den men gick sönder istället. Mer berättar inte om filmen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Len och krämig. Inget socker. Passar perfekt som mellanmål eller efter aktiviteter. Går också bra som frukost.

Man kan ha musli, flingor m.m i kvarg yoghurt naturell. Du väljer de som är godast.

Jag tog en god macka tillsammans med kvarg yoghurt till frukosten.

Finns olika smaker som t ex Vanilj, jordgubb och mangos-kokos.

Enkel förpackning med skruvkork. Kan ha med sig ute. Priset är hyfsat bra.

Det var inte lätt att hitta kvarg yoghurt. Var på olika ställen utan resultat. Till slut hittade denne men dock kunde man inte välja sorter. Var bara enbart naturell.

Likes

Comments

Lördag hela veckan lång. Det vore nått. Då hade man inte behövt att tänka vilken dag det är idag. Ta bort alla dagar förutom lördag. Då hade varit enklare liv. Det är en vardags fråga, "vilken dag är det är idag" ? Pensionärer kommer inte ihåg dagarna.. Ständigt fråga dyker upp. Mer och mer vilar gamlingarna så dagarna försvinner. Behöver inte tänka på om det är onsdag eller lördag. Tar en dag i sänder.

Nu är det inte långt kvar på lördagen och söndag tar över. Vad som händer då får man se.

Likes

Comments

Ahlgrens bilar är så goda. Köper man en påse så vill man köpa 2 påsar. Tar man en rosa bil då vill man ha den vita och blåa bilen också. Blir snabbt slut. Gick förbi detta och fick syn att man kan köpa 2 påsar och få en fin nyckelring från Ahlgrens bilar. 

Likes

Comments

Köper du fröknäcke, får du kom ihåg block. Skriv ner all tankar på pappret så du inte glömmer nått. Du vet att det är lätt att glömma. Samt att du äter en god knäcke.

Likes

Comments

Köp 2 skorpor och få skorpburk till utflykt. Lägga i fina burken.

Gott att smula i en mjölk tallrik. Kan ha som mellanmål.

Sjömän hade skorpor till sjöss. Åt mycket skorpor så att dom fick sjöbjugg.

Likes

Comments

Det skulle vara bullar men tanken på 2 st bröd istället. Degen bara pöste ut, då blev det långpannebröd i stället för 2 st bröd. Smöra och strö. Pensla med vatten och picka. Grädda och klart, där gick det åt. Slut på bröd. Ny sats nån dag igen. Enkelt de va. Man få ta de man haver hemma. Ett litet tips gör dubbelsats på en gång. Att baka är kul. Luktar så gott i köket. Varmt blir det på köpet.

Likes

Comments

Köp 2 valfria sköljmedel och få ett gratis abonnemang på ljud och e- böcker från nextory i en månad. Bra terapi och avkopppling.

Mjuk, soft, luktar gott. Dessutom billigt. 

Likes

Comments

Sensorer både bak och fram.  Bilen ger ljud om man kommer närmare föremålet när man backar. Larmar om okänd person kommer in i bilen. Luftkonditionering. Farthållare, bara att slappna av. Bilens hastighet sköter själv. Startknapp utan nyckel. Trötthetsvarnare. Däcktrycksvarning. XDS plus differential broms. Paraplyfack under passagerarstolen. ​Elfönsterhiss. Mycket mer. Dagens bilar finns det mycket finesser. 

Likes

Comments

Höra fåglarna kvittra. Solen skiner. Blåser kraftiga vindar men då blåser vintern bort och våren kämpar att få stanna kvar. 'på vägen hittade man snödroppar som är utslagna, vissa i knopp i rabatterna. Gräs grönskar. Motorcyklarna kör på vägen. Mössor och vantar av. Ja, nu är våren här. Temperaturen ligger på plus. Men idag så snöar det. Man deppar inte för de. Runt hörnet ligger våren och sen är den här igen. Ha tålamod. Så ser du mer vårtecken senare. Då vet du att snart är det sommaren på gång strax efter de. Ha en go dag.

Likes

Comments