​Vad gör man om jag är så pigg och kan inte sova nu men tyvärr måste. Lyssna på ljudbok, räkna får, springa runt huset eller läsa en bok kanske. Ibland kan man prata en hel del innan man somnar. Alla gör olika. Och får många olika tips. Ett ex, att dricka nått varmt innan läggdags. Då sover man gott på natten. God natt. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Har provat på boxning men är osäker om jag skall fortsätta. Det är tungt och jobbigt. Fick mjölksyra efter ett tag, hihi.  

Det är prestige och teknik i det hela. Måste vara på alerten med sand säcken. Samt hålla takten. Annars får man säcken på sig. 

Det går ju bra med tjejer och boxning. Dom är duktiga och har vunnit bälte. Vad dom kämpar och är full av energi och vilja. 

Likes

Comments

​Du kanske känner igen dig. Tröttheten smyger på och mindre och mindre pratar du. Under dagen när du var pigg och pratar en hel del. När du skall berätta en sak kan berättelsen bli lång. Många ord och långa meningar. Lite skratt emellan. Sakta men säkert känner du tröttare och tröttare. Meningarna bli korta. Du bli inte så pratsam. Lyssnar mer på den du är med. Sen blir du jättetrött, blir bara få ord och meningar upphör. Hur mycket du än vill säga. Till slut säger du bara "mm" till nästan allt på frågorna du får. Fast du menar och vill säga "nej".  Hängde du med.. Hihi, nu är du trött.  I alla fall, till slut somnar du snabbt. Om....

 du övervinner tröttheten då blir du över trött istället. Då kan de hända vad som helst.

Du pratar massa tok istället och blir skojfrisk. Skrattar till vad som helst. Nästan som du har överskott energi. Du vill att det skall hända nått roligt. Busar mycket. Med mera. 

Skratt och humor är gott.   


Likes

Comments

Överallt har vi wifi. Mer utveckling med wifi kommer det att bli. Här och där står det gratis wifi. Praktiskt, tycker vi och gratis är gott. Vissa skyndar till de ställena som har gratis wifi och surfar hej vilt. 

En sak vi inte tänker på är strålning. Ju mer wifi det finns ju mer strålning blir det. Många som känner sig mer och mer dåliga. Psysiska hälsa blir sämre för oss.

Vad händer då i vår kropp?  Hur mycket påverkar vi?  Vad kan vi göra åt detta? 

Alla dessa tungmetaller som vi utsätter för, mår vi dåligt. Skapar vi förändring, blir det att vända och vi mår bättre. Forskare har kommit till lösning. 

Likes

Comments

​Gott på smörgås. 

Garanterat njutbart, du som gillar kantareller. 

Krämig och lent som smälter i munnen. 

Ligger du på latsidan och inte har varit ute och plockat ihop gula kantareller. Ta fram kantarell mjukost och stryk på din älskling smörgås.

Drick mandarin juice tillsammans med smörgås, garanterat näring och mår bra av de. 

Finns många olika smaker på mjukost. 

Nästa gång blir det att smaka på baconost. 

Likes

Comments

 Köp och få. Ser sköna ut. Praktiskt och lätta att ha med sig också. 

Tycker du om Lingongrov bröd då kan du passa på att få med dig fina tofflor. Skynda er så att inte tofflorna tar slut. 


Likes

Comments

Jag måste säga de nu. Kan inte vänta längre. Ni kommer bli förvånad.

Vi är i vecka 42 och 9 veckor kvar.

Vi förbereder inför dagen. Glädje och längtar stort. Köper små kläder och leksaker i massor.

Men många är i stress. Listan är lång. Vissa är oroliga hur det kommer gå den dagen.

För den dagen blir det julafton. :) Julklappar delas ut och äter god mat.

Likes

Comments

När regnet kommer så stannar den i flera veckor. känns som att det tar aldrig slut. Blåser så det tar i. Dånar bland husväggarna. Löv faller ner förbi fönstret. Regnet bildar små och stora pölar. Glöm inte gummistövlar annars blir du blöt. Klä på dig varmt för det är kyligt. Vinter är runt hörnet och väntar för att komma fram. Det skall bli regn fram till torsdag. Och på fredag så kommer vi se solglimt i alla fall. Väntans tider. Mörka årstid som vi inte vill se. Vissa gillar detta hösten dock. Nä, nu får vi hoppas på mer sol. Hej så länge.  

Likes

Comments

Ni vet hur en mixerbord ser ut. Massor med knappar och rattar. Många kanaler att hålla reda på. Diskant, bas och alt. Och mjuk ljudgång. Skall veta rösten för person till person vilket läge man måste ha rattarna. Vilken mick tillhör ena kanalen m.m 

Vissa fundera på AVB eller DANTE. Själv vet jag inte vad de skiljes sig men har hört att AVB är det många som använder av. Att skaffa en mixerbord är dyra beror på hur många kanaler man skall ha. 

Förr användes analoga mixerbord, nu för tiden ha de digitalt. Och mer avancerade att sköta. Ändå effektivt och låter mer. Behöver inte bära tynga mixerbord. Digitalt är det lätt och smidigt att ha med sig. 

När jag vet hur man skall använda en mixer bord och sköta ljudet som är analog, så är det jättekul och lätt att mixa. Vill fortsätta med detta. Får prova digitala nästa gång.   

Likes

Comments

Du som är osäker vad du passar för stil och färg. Gå med din känsla, då är det din färg som passar in i din helhet. Klä dig så du får fram ansiktet. Finns pastej färg och stark färg. Sätt klädesplaggen under ansiktet och titta om ditt ansiktet framhäver och inte plaggen. Ändå har du rätt färg. Passar in vardagen eller som festlighet. 

När jag skall på fest då har jag lila klänning. Det framhäver helhet och ansiktet utåt samt  klänningen passar in. 

En mörk grön och blå plagg och då kan man framhäva en färgklick. Ändå som passar in. 

Inte bara kläder utan du kan köpa en väska eller något schal till. 

Skor, behöver inte vara bara enbart svart. mörkbrun kan också bli fint till passande kläder. 

Gå ut och handla själv utan nån vän att ha med. Gå med känslan då blir det bäst. 

Likes

Comments