Vanligtvis är det lack på bilar. Många olika färger. Blir det repor kan man lacka om igen. Men vad gör man då när bilen blir matt istället för klar lack. Skall man då ta en vanlig pensel eller en rullare som man kan dra över bilen med färg.

Så gör man:

Polermaskin mycket på bilen med polermedel. Lacka med lack matt.

Finns även klarlack mattsvart.

Är det fult eller snyggt med matt lack på bil, det är olika tycke för person till person.

Själv föredrar jag ju klarlack utan matt.

Skall du måla med pensel, ta bara 2 gånger och det räcker. Inte flera lager.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Höstens mode skall det vara orange.Camilla Larssons foto.

Trendig orange kom på 1970 talet. Inredning och köksartiklar m.m var populär tillsammans med brunt. Mycket plast i orange fanns i köket. Finns säkert nu med i hemmen. Dom som gillar orange och 70 - talet.

Folket gick med dessa kläder i orange på stan och slittåliga på den tiden. Kanske finns nått kläder kvar från den tiden i hemmet nu för tiden. Ta fram orange mode kläder nu och var stolt att bära dem igen. en och annan person som går förbi känner nog igen modet från förr som dem själva har haft på den tiden.

För vissa vet vad som är äkta kläder som man har på sig. Är liksom inte detsamma som nytillverkad. Men nästan. Försöker att kopiera från 70 -talet.

Likes

Comments

Intressant och lärdom hur man gör en silver ring. Blev nyfiken och slank in och fick verktyg och silver produkt. Sågade itu ring som såg ut som spiral. Speciell teknik att såga. Se till att skarvarna går ihop på bra sett. Sen gick jag och löda. Lade silver ringen i citronsyra och vatten. Kokade tills den var vit. Sen sköljde med vatten och borsta så ringen blev blank och fin. Ganska enkelt. Så här blev resultatet.

Likes

Comments

Smakat på Krokodil, känguru och kamel. (På bild är det kamel).

Krokodil smakade som hav. Är inte dock så mättsam. Kunde köpt en till hamburgare. Den var ändå god.

Känguru smakade som kyckling. Det var något i köttet som liknade proteiner. Väldigt maffig hamburgare. Den var ju god.

Kamel smakade som vanlig blandfärs/nötfärs. Blev lagom mätt. Och var god.

Men blir inte mera sånt. Intressant hur dessa smakade för en gång skull.

Likes

Comments

Igelkottar ser jag ofta. Är så söta men dock taggiga. Rullar ihop sig för försvar och väser. Märker igelkotten att det är ok, då tittar försiktigt fram och nosar. Mjukt underdel och ibland tycker igelkotten om att klia lite under hakan och fram på bröst och på sidan vid huvudet. Springer ganska fort med sina söta fötter.

Likes

Comments

Vilse i pannkaka för flera år sen. Kaos,, Ja, ni vet hur det är i tonåren. Personer som ljuger och tror att man tror på dem. Nä, stå på er och ju mer erfarenhet ju mer vet ni hur personen är. Och vilka som narras eller inte.. Ju starkare du blir ju mer stadigare står du med fötterna på jorden. Ju mer lärdom har du fått. Var stark och glad så kommer du långt. Kliv den stora stegen fram. Och du blir både stark och villig. Du vet vad du skall göra. Fortsätt med det i din riktning tills du är i mål. Ha fötterna på jorden.

Likes

Comments

En gastank har exploderat och det är inte bra. Det skall inte hända att gasbil blir övertänd snabbt. Tyvärr har det hänt. Finns inga idag statistik hur många bilar har exploderat. Som sagt. Detta skall vara tryggt för kunden. Gör en förbättring med gas så vi inte bli mer drabbade.

Likes

Comments

Blev glad att man hade börjat i friidrott. Kämpar och tränar för fullt. Efter par år tränar man mera för att sikta in på SM. Blev antagen. Tävla och vann. Blev taggade och sikta ännu högre upp till EM.. Månader går och till slut nåde man målet. Antagen i EM och tävlade. Mer krav och mer motstånd man hade. Lyckas vinna och alla blev nöjda med resultatet. Tränade par timmar om dan. Sikta ännu högre och blev antagen. Tävlade i VM. en där fick man reda på dålig nyhet. Fick avbryta tävlingen p,g,a foten var skadad. Besvikelse och ledsamt. Var så nära.. precis nära till VM pokalen. Känner du igen dig? Då är du inte ensam.

Likes

Comments

Sommar har inte varit riktigt sommar. Mest regn och blåst samt kyla. När det var varm och soligt har det varit för hett då och då. Bara några dagar har det varit perfekta. Sommar är det ju 3 månader. Men det kändes inte så. Var länge sen vi hade riktigt bra sommar i alla dagar. Snart är det höst och vi längtar inte ännu dit. Fyra månader till julafton. Ta fram mössa och vantar. För hösten är här. Hmm nja nästan.

Likes

Comments

Vill du testa att ha örhängeutan du har hål i öronen, då kan du ha dessa örhänge med superstarka magneter på baksidan av örsnibben. Sitter på plats. Perfekt att ha dem som inte vågar att ta hål i öronen. Dessa kostar 199 kr.

Dom har tagit hål och inte använder örhänge på länge kan hålet växa igen. Då är dessa alternativ att ha på sig om detta har skett.

Finns guld, silver, pärlamor och svart nyans på örhängena.

Likes

Comments