För er som följer programmet "Ex on the beach" Sverige, vet att Nenad har en riktig äcklig kvinnosyn eller iaf så han har behandlat Elin.

Det finns saker jag reagerat extra på,
När Elin säger att hon inte vill ha sex blir han arg och börjar sparka mot henne i sängen. Vad hade hänt om kamerorna inte var där!?

Om han blir så lack och skämmer ut sig för hela svenska folket hur hade han agerat om det bara var mellan två personer!?

Något som fick mig att garva var när han säger att han ALDRIG kunna vara med en tjej som legat med andra killa innan honom. För att "han ska vara den första för att lära upp henne". Undra bara om han driver?.

Iaf, bilden till vänster ser man hur förra säsongens deltagare Emile Rydberg kliver fram på sin Instagram och försöker berätta att så som Nenad beter sig mot Elin under programmet är riktigt fel. Själv ser jag inte alls att hon hänger ut honom på något sätt.

På andra bilden ser ni hur Nenad är riktigt omogen och attackerar Emile på hans Instagram med grova svordomar. Emile gjorde sedan rätt och gick vidare med detta till polis och polis anmälde honom. Efter polis anmälningen ändrade Nenad på texten och skrev om det grova svordomarna..

Aja, vad tycker ni hittills om programmet?😄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

JA! Detta var det jag fick se när jag va i Netto för att köpa glass. Det låg yoghurt vid glassarna och det värsta, det du ser på bilden är mögel från gamla glassar som har runnit ut. Självklart gjorde detta mig riktigt äcklad så jag tagga där ifrån och köpte glass från Ica istället, dom hade iaf rena glassfrysar🙁😕

Likes

Comments

Detta är aprikos

tjatja bloggen.

Ofc ska inte min blogg bara handla om aprikoser. på min blogg kommer ni få reda på ALLT kändisar gör och eller skall göra men en del skvaller kommer också. helt enkelt kommer allt möjligt upp här men min "main" kategori Är kändisar och skvaller;). hoppas ni följer mig genom bloggen SÅ HÖRS VI.

Likes

Comments