#TUNE

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

#DAILY

Jeg har muntlig eksamen på Mandag. Innlevering av hjemmeeksamen på Torsdag. Hva annet har jeg? Skrivesperre. I går var jeg så stressa at jeg sovna. I dag er jeg så stresset at jeg sitter og fordyper meg i en bok om Andy Warhol, som ikke har et snev av relevans i forhold til eksamen. Fin bok, da.

xo

Likes

Comments

#APPAREL, #DAILY, #TUNE

...Har jeg ryddet og pakket alle tingene mine, for Fredag 26. August flytter jeg til Sverige. What?! Uppsala for en stund, Bergen 4 alltid.
...Har jeg droppet gelenegler til fordel for å spare ut mine egne, og det er et mas uten like for jeg føler at en helt essensiell del av meg selv mangler. Jeg kan gå i dagevis uten sminke, trengasje nokke særlig for å føle meg fresh & clean, utenom de forbanna neglene. Men nå skal jeg stay strong, slutte å ødelegge de med neglelim, extensions, gele og alt som følger med.
...Har jeg tilbragt mye tid med familie, venner og de som jeg gruer meg så innmarri til å flytte vekk fra.
...Har jeg jobbet min siste dag sammen med verdens fineste kollegaer i <3 Amnesty Face2Face Bergen <3
...Har jeg laget mange nye, fine, garra-godstemning-spillelister på Spotify.
...Har jeg spist masse god mat, siden familien fikk så mye inspo når vi var i Italia. Det går i skine og ost i dette husholdet for tiden.
​...Har jeg vært skikkelig dårlig til å trene, siden det finnes så utrolig mange bedre ting å ta seg til.
...Har jeg sovet lenge. Søvn = Pri1.
...Har jeg jobbet utrolig mye med meg selv for å ikke kjøpe alt jeg ser på salg.
...Har jeg tatt masse bilder på ferie:

Likes

Comments

#TUNE

Denne blir aldri gammel for meg, så mange minner. Men Erykah Badu, am i right eller am i right lissom?! Baddeste dama i gamet, hun har en låt med Wu og, The Heart Gently Weeps, og altså, the feeeeels. Men den ligger ikke på spotify, så finn an på youtube eller whatever. Håper dere har en bra dag, sayanora.

Likes

Comments

#TUNE

​Jeg har alltid holdt meg til de gode, gamle rapperne. Wu tang, Nas (4alltid fortsatt best i gamet), Onyx, Nate Dogg, Rakim, Redman, A Tribe Called Quest, RUN DMC, N.W.A, Biggie, Gang Starr, Mos Def, Big L... altså listen er endeløs. Jeg ekke heller så glad i at ting forandrer seg, lite tilpasningsdyktig, skeptisk og litt kjip er jeg når det kommer til å prøve nye ting. I det siste har jeg derimot bestemt meg for å utvide horisonten betraktelig og det er jeg faen glad for, for nå kan jeg legge The Underachievers, Flatbush Zombies, Joey Bada$$ ++++ til på spillelisten.

Likes

Comments

#TUNE

Send somebody to me tonight
send somebody bolder
send someone not likely to break
​send someone who's older
​send a soldier

Likes

Comments