Instagram@amomentaway

Tog alla med Canon 35-70 mm, 3.5-4.5

Lite uppvärmning inför en ny säsong :)
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

- Nästan alla kläder jag äger har spets på sig

- Jag har säkert minst 6 st vårjackor (totalt med alla väst och jeansjackor jag har)

- Jag älskar klacklar men använder de väldigt sällan.

- Använder sällan kjol på vinter (men det är väl rätt så logiskt?)

- Jag har alldeles för mycket kläder i min lilla garderob, får knappt plats med allt i den. 

- Jag slänger nästan aldrig kläder, brukar alltid donera dem för återanvändning eller sälja beroende på skicket. 

- Jag älskar klänningar men har de på mig endast när jag festar, känns att det är lite för fint att de i dem till skolan. 

- De flesta casual plagg som jag äger är svarta, gråa, blåa eller vita :)

- Jag har väldigt många olika stilar, allt från street till "en fin tjej" look.

Likes

Comments

Hej!

Nu är min tentaperiod avslutad och det känns så himla skönt att det är över. Jag skrev en femtimmarstenta idag och fick världens huvudvärk sista timmen. Men jag skrev klart den ändå. Vad ska man göra liksom - ingen idé att skita i tentan när man är nästan klar.

Så hela dan försvann bara där. Men jag har tagit några bilder med min Canon 20D så de kommer under de närmaste dagarna! Måste bara bearbeta dem sen är dem klara. Denna gången teman är texturer :) 

Åker till Falkenberg imorgon så kommer förmodligen ta med mig min kamera och några objektiv med mig! SÅ skönt att ha lite tid för sina hobbyn, äntligen (dock bara i några dagar). 

Ha det fint, xoxo :)

(Här kommer det en gammal bild på mig själv 6 år tillbaka)Likes

Comments

När man dejtar en kille så kanske det är lite svårt att veta vad han är för typ och hur seriös är han egentligen. 

Här är några täcken på att han är en oseriös kille (player):

- Han sparar inte ditt nummer i sin kontaktlista eller döper det på ett väldigt enkelt sätt (t.ex "Kajsa från krogen").

- Det är alltid nån som sms:ar honom under tiden eller ringen honom väldigt "olämpligt". Samtal som han "inte kan ta just nu".

- Han svarar väldigt segt på sms, visar inget initiativ.

- När han hör av sig så flörtar han otroligt mycket eller gå direkt in på den intima delen.

- Han hör av sig det börjar bli kväll och det ni ska göra är att "titta på film". 

- Han svarar fort när själv vill nåt, vill du nåt så kommer han svara om några timmar, för han har inte tid för dig.

- Han är väldigt rädd om sin mobil, du få aldrig hålla den eller titta i den. Samma sak gäller hans dator.

- Det han berättar stämmer sällan med verkligheten. Det finns alltid luckor nånstans. 

- Han vill dröja så länge som möjligt att berätta för andra att han träffar nån annan, det värsta han vet - att gå ut om det på fb.

- Det han ljuger om går inte bevittna, antingen så litar du på honom eller så är det slut.

- Du få höra om att du är hans första tjej, han har aldrig älskat någon så mycket som han har älskat dig. Du är den första tjejen som få träffa hans föräldrar. 

- Får han inte som han vill så är du en dålig människa och tänker enbart på dig själv.

Listan kan vara väldigt lång men här är några tips som tyder på att det är "nåt som inte stämmer". 

Good luck :)

Likes

Comments

Hellu!

Så härligt att få komma tillbaka till sin blogg igen!

Våren är på G hit och jag känner det i hela kroppen, en sådan underbar känsla som man får av allt som händer i mitt liv just nu. Livet leker, som man brukar säga. 

Tänkte skriva om seriösa/oseriösa förhållande och om hur det är att ha ett. Kalla mig gammalmodig men för mig har det alltid funnits en oskriven regel - är man tillsammans med en som kommer man alltid vara det hela livet ut. Har båda bestämt sig att gå med i ett förhållande så få man ta ansvar för det man har sagt och det man har gjort. 

Tyvärr, men så finns det väldigt oseriösa killar där ute som bara playar runt med tjejer. Och tyvärr, så kommer det alltid finnas tjejer som kan förstöra för andra tjejer i deras förhållande men det är en annan historia. Oseriösa killar som kan hålla på med andra flera tjejer samtidigt kommer aldrig förändras, de kan bara utvecklas och vara bättre på ljuga. Deras mål i livet är att kunna ha så många tjejer som möjligt oavsett om har har ett seriöst förhållande eller inte.( Dock finns det sådana, som ser på det bara som en period i sitt liv, men det är väl få undantag. )

Jag har träffat 2 st sådana killar i mitt liv, så det är inget jag kommer på själv. Ena killen stod nära mig några år och berättade ärligt för mig att han har varit otrogen mot sin tjej ett antal gånger. Även om hon kom på honom så fortsatte han med det ändå. Jag dömer inte folk, jag förstår dem bara inte och kommer nog aldrig förstå det. Han hade inte potential till att sluta med det och ansåg det som något spännande och roligt. Men om tänker såhär: Hade han inte haft nytta av sitt nuvarande förhållande, så hade han lätt gjort slut med henne istället för dölja det från henne och ljuga konstant om det. Right? Så varför sluta när man kan göra det i smyg? What's the point?

Jag kan inte kalla det här för ett förhållande. Det är ren manipulation och det är lååååångt ifrån ärlighet och respekt till sin partner. Sådana personer vet inte vad känslor är och vad kärlek handlar om. Kärlek är när man ser sin partner le mot dig av glädje och le med honom, se gnistan i hans ögon och få  fjärilar i magen av det, de första nervösa stunderna när ska hålla handen eller nudda hans kropp. Det är så otroligt vackert att kunna älska och bli älskad tillbaka. Allt ska komma naturligt, båda ska trivas och tycka att det känns rätt. Inga pushar eller extra ansträngningar från ena sidan, det skall alltid finnas tillit och ärlighet, det är då det kan kallas för ett förhållande.  

Det kanske inte alltid lätt att förstå sig på vem som är vem i den här världen. Vissa är såpass bra på ljuga så man verkligen faller för deras lögner. Tragiskt nog men känner flera som hamnat i sådana situationer. Det är otroligt sjukt att man kan vara så bra på att manipulera andra och ljuga så naturligt om så många saker. Men när man väl har förstått det så finns det ingen väg tillbaka. Trust me, sådana personer kommer aldrig sluta ljuga, det är så deras hjärnor fungerar. De ljuger så bra så de själva tror på det. 

Alla tjejer där ute som läser detta, fäll inte för sådana killar, lär er av andras misstag och lyssna på vad andra har att säga. Det finns bättre killar, man måste bara ta på sig ett par extra stora glasögonen och leta där inte har letat. De kanske finns där ni minst anar er ;)

Good luck!

Likes

Comments

Just nu håller jag på fixa ny design till bloggen. Har inte kommit så lång med CSS koder, håller på ändra strukturen enbart för tillfället. Har lite ont om tid just nu, ska ha tenta nästa vecka så måste plugga så mycket jag kan. Men jag pluggar ju inte 24/7 så jag hinner uppdatera då och då. 

Känns otroligt skönt med våtkänsla i luften (och i min blogg). Hoppas ni alla njuter av solen och härliga vädret. 

Följ mig på Instagram, lägger upp de flesta bilderna där. Har lite problem med min mobilkamera därför vissa bilder är suddiga. Men ska försöka även ta kort med min systemkamera. 

Ha det fint!

Likes

Comments

Det känns så skönt när allting faller på sina platser. Det känns rätt och man vet att man är på rätt spår. Jag är så otroligt glad att det beslutet jag tog för ett bra tag sen var det rätta och jag ångrar mig verkligen inte. Det var dags för länge sen att gå vidare och leva det nya livet!

Jag är så himla glad att jag har så underbara vänner och himla fin familj. Det är nog det viktigaste man kan önska sig! Hoppas ni alla kan uppskatta det ni har och förstå hur mycket era nära och kära betyder för er. 

Avslutar med en selfie ;) Trust your heartLikes

Comments

Hej alla glada!

Så kul att få skriva i min kära blogg igen. Det har hänt mycket i mitt liv senaste månaden, jag har insett många saker och förstått att har man en magkänsla så ska man gå på det. Låt er aldrig luras och lyssna på nån annan, ingen vet det bättre än er. Jag har känt hela tiden att det var nåt som inte stämde och till slut visade det sig att jag hade det rätt, synd dock att det tog så lång tid att få veta det!

Men nog om det, ska inte skriva mina personliga problem här. Våren är snart här, jag ställde fram min kamera som är fullt beredd för nya utmaningar. Jag har inte uppdaterat den på ett tag så få se om jag ska skaffa nya linser. Behöver dock köpa en ny telefon snart och även en ny dator, det få prioriteras i första hand dock. 

 

glöm inte följa mig på Instagram, mitt liv bilder @momentaway

Likes

Comments

What's up gott folk? Glöm inte följa mig på insta @amomentaway

Uppdaterar varje dag!

Mitt liv i bilder. 

 

Likes

Comments