Rare ting

  • Skrur på MTV/ VH1 / musikk høyt på TV'en når jeg skal rydde. Danser rundt for meg selv, og ofte vil hunden min danse med meg også. Da går ryddingen (ikke så mye fortere unna, kanskje), men mye morsommere unna. 

  • Bruker timevis på nettet, spesielt YouTube. De siste månedene har jeg sett timevis av videoblogger om tatoveringer;
    hva man bør tenke på når man skal ta en tatovering, plassering, inspirasjon og betydninger. Video etter video.

  • Sette på Lp-spilleren og legge meg på gjestesenga sammen med hunden og forsvinne inn i sangtekstene.

  • Se meningsløse episoder med "day-time-TV"... Dr.Phil, Ellen, Sinnasnekkeren, Trinny og Susannahhh, osv osv osv.

  • Skrive lister over alt og ingenting. Handlelister. Ønskelister. To-Do-lister. Bursdagslister. Planlegge-å-kjøpe-til-jul-lister.

  • Dagdrømme.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

BlogChallenge

​appelsinpiken

Appelsinpiken er navnet på en bok av Jostein Gaarder.
​Det er historien om Georg, som en dag får et brev fra sin avdøde far. Faren skriver dette brevet til en voksen Georg, en Georg han aldri får oppleve. Og veksler mellom å fortelle om hverdagen slik den er i skrivende stund, hvordan han hadde det som ung, og fantaserer om hvordan fremtiden er for Georg- i lesende stund. 

Jostein Gaarder er jo kjent for å være filosofisk i sine bøker. Og denne boken har fått meg til å tenke, smile, gruble, gråte og le. Jeg har nok lest den 5 ganger. Det er jo en ungdomsbok, på ca 250 sider, og er veldig lettlest. Men innholdet er like fint for meg idag som 25åring, som det var når jeg leste den som 15åring. 

(PS: Jeg har ikke sett filmen enda, og tviler på at jeg kommer til å se den. Det jeg har lest /sett av den, virker det som om de har tatt historien i en annen retning enn boka). 

Likes

Comments

BlogChallenge

Da var det på tide å starte opp denne bloggen. Så velkommen til Appelsinpiken!

Jeg har hatt mange forskjellige blogger opp gjennom årene, men ender alltid opp med å starte å skrive med stor iver, som etterhvert dabber av. Denne gangen skal jeg starte opp med denne listen. Så har jeg iallefall et bestemt tema å forholde meg til, og kan blogge de dagene jeg føler for det.

Håper du vil være med på reisen!

Likes

Comments