Header

Hej fina!
Superenkelt tips ett nyttigt knäcke. Grönkåls fröknäcke från Risenta.
Blanda bara påsens innehåll i kokande vatten. Låt stå, lägg degen på en plåt och kavla ut med bakplåtspapper på var sin sida av degen. Jag valde att strö havssalt på degen för extra smak. Sen in i ugnen. Efter en kvart tar man ut den och skär den i bitar och sen ska den in i ugnen igen i 45-60 min. Sen är det klart! Superenkelt och supergott. Och nyttigt!

Kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det finns ju en hel del designers där ute som inspirerar mig väldigt mycket. En av dom är Annaleena Leino - Karlsson. Denna kvinna är ju bara helt otrolig. Älskar det minimalistiska tillsammans med de jordnära färgerna. Exakt så vill jag ha det. Varje liten grej, även om det är en soffa eller en liten vas i bokhyllan, känns otroligt genomtänkt.

Här kan ni läsa ett "Hemma Hos" reportage från Residence där man kan få kika in i hennes hus på Ekerö.
http://www.residencemagazine.se/hemma-i-designern-annaleenas-egenritade-hus-pa-ekero/


Sedan förstår man ju att hela hemmet har genomgått x antal timmars styling och rätt placering av varje liten pryl så det är ju egentligen inte på riktigt. Det får man inte glömma.
Det är så lätt för oss som kan spendera timmar i att skrolla på hemnet eller pinterest och känna avundsjuka att man inte själv lyckas ha det sådär perfekt som alla andra verkar ha det.
Ingen har det så. Inte ens Annaleena Leino - Karlsson. Inte vad jag tror i allafall.

Frida Ramstedt (Trendenser) la häromdagen upp ett väldigt bra inlägg om retuschfusket i inredningsbranschen. In och läs om du inte har gjort det. Bra med en liten påminnelse om detta ibland.
http://trendenser.se/2017/august/retuschfusket-i-inredningsbranschen.html


Likes

Comments

Godmorgon vänner!

Idag väntar ett besök på Byggmax där MDF-skivor skall inhandlas. Och såklart lim och vit färg.
Jag ska göra en piedestal, som ni ser på bilderna. Tycker det är så snyggt med en enkel, vit piedestal med helt raka sidor. Så stilrent. Perfekt att ha till att visa upp en fin pryl eller varför inte en snygg växt?

Jag kommer visa exakt steg för steg hur jag gör i ett annat inlägg och även materialkostnader och mått.

Hörs snart!

Likes

Comments

Hej du fina!

Första veckan är avklarad av min utbildning - Inredning & Design på Art Collage här i Göteborg. Det är alltså lördag idag och jag har en helt ledig helg framför mig. Inspirationen sprudlar och jag behöver en blogg för att skriva av mig. Ännu en gång. Detta är kanske min fjärde blogg? Men denna gången känns annorlunda. Jag skiter i antal besökare, hur mycket pengar jag tjänar eller hur högt upp på topplistan jag hamnar. Detta är för min skull och vill du så får du mer än gärna haka på och följa mig!

Det blir en hel del inlägg om inredning, konst, roliga DIY-projekt, skolan, resor och ibland bara inlägg med mina tankar, allt från ytligt till djupt.

Så ja, då kör vi!

(Bild: Pinterest)

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments