Hur söt är han inte när han sover? Får alltid såna kärlekskänslor när han sover i min famn. Man hör liksom de söta små andetagen och man känner ett ansvar för att skydda honom mot faror så han kan sova tryggt, hehe.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gud vad seg jag har varit den här helgen. På jobbet har ja varit så trött att jag nästan mått illa och idag har jag knappt rört mig ur sängen fast jag somnade tidigt igår. Förstår inte vart all denna trötthet kommer ifrån. Trodde först jag kanske var sjuk, men har ingen feber eller något. Men men kan inte ligga och slöa i sängen hela dagen så ska träffa Björn om en liten stund. Vi ska antingen gå på bio eller sätta oss någonstans i stan och chilla, jätte trevligt. Är ledig imorgon också så vill passa på att göra något när man inte jobbar.

Är så sugen på att dra på mig en fin outfit med klackar, men det är så jäkla kallt att det inte är lönt. Det är något negativt med höst och vinter. Man gömmer sig stora jackor och mössor, skit trist :(

två bilder från i somras, vill kunna gå klädd såhär igen

Likes

Comments

Bilderna är ifrån sommaren 2015 när jag Pia, min syster och min vän Hedda var i Nerja. Gud vilken härlig semester det var. Saknar solen så mycket, det är så kallt här. Dock är så jag så sugen på jul, men skulle inte ha något emot att åka iväg på en resa till typ Thailand, Bali eller Maldiverna. Får se vad plånboken godkänner efter nyår.

Likes

Comments

Jobbade på ett event idag på operan och är helt slut. Mina fötter och armar värker. Imorgon ska jag först jobba som vanligt sedan event efter. Blir en lång dag kommer sluta vid 01:00. Men det är väldigt kul att jobba event så det är inte så farligt. Nu ska jag gå och lägga mig och försöka gå upp i tid imorgon.

Likes

Comments

I tisdags träffade jag Björn. Vi tog en fika på ett as mysigt ställe på söder och planerade hans tatuering. Sedan ringde vi runt för att hitta ett ställe som kunde göra den samma dag, vilket vi gjorde!! Så han gjorde en as cool Tatto. Blev typ lite småsugen på att göra en själv...

Likes

Comments

Johanna gav mig en sån fin present, en bok av Michaela Forni. Den heter Jag är inte perfekt, tyvärr och är verkligen en tankeställare. Det här med att sträva efter perfektion har jag aldrig tyckt att jag haft så stort problem med. Det har aldrig varit en ångestfaktor för mig. Men när jag satt och läste kom jag på att det påstående faktiskt är fel. Jag må inte få (så mycket) ångest av sociala medier, likes, vikthets och annan skit, men det är så långt ifrån all den perfektionshets som man idag utsätts för. Sedan bryr jag mig självklart om sånt också och kan må dåligt och få ångest, men det har aldrig blivit till ett probelm. Jag får dock tillexempel sån åldersångest. Saker som man ska ha uppnått när man är i en viss ålder. Som tillexempel är det en vanlig norm i våra kretsar att börja plugga nästan direkt efter gymnasiet, eller åtminstone veta vad man ska göra och ha en fin uttänkt plan. Om en inte pluggar ska en gå upp på morgonen åka till sitt heltidsjobb, gå och lägga sig i tid och helt enkelt vara rätt så vuxen redan. Kanske ha flyttat hemifrån och kan betala sin hyra helt utan problem. Där är verkligen inte jag. Jag sover hela dagarna, är väldigt lat, har ingen aning vad jag vill göra mer än att jag vill flytta härifrån och har fortfarande kvar ett par ämnen att göra klart från gymnasiet.

Men jag känner lite såhär; Livet är inte så otroligt kort som det känns och skillnaden på 20 och 22 år kanske känns som gigantisk, men det är den inte. Om jag börjar plugga om 2 eller 5 år gör inte det något. Jag måste helt enkelt acceptera att jag inte är redo för att plugga än. Det är bara bra om jag väntar, tänk om jag kommer fram till att jag vill plugga något helt annat än vad jag tänkt mig eller kanske inte plugga alls...Då är det skönt att jag tänkt igenom det innan så jag inte står där med en massa lån och inser att jag valde helt fel för jag hade för bråttom. I boken skriver Forni om framgång och vad framgång är för en själv. Hon uppmanar läsaren att skriva ned vad som en tycker är viktigt och det är exakt det jag satte mig och gjorde. Och det är viktigt för mig att få vara ''barn'' ett litet tag till, att inte behöva börja med det ansvarsfulla livet för tidigt. Och då menar jag inte saker som att kröka sig redlös full eller skita i att gå till jobbet, utan att inte veta vad jag vill göra av mitt liv. Resa, prova på nya saker, bli förälskad och dumpad och leva lite utan rutiner i vardagen. Fast det kanske är det dummaste att göra just nu. Så vill jag det. Jag ska läsa upp mina ämnen på gymnasiet för min skull, börja plugga för min skull och gå upp i en acceptabel tid på morgon för MIN SKULL. Inte för någon annans. Det är inte en tillräckligt bra anledning, vilket kommer ge mig noll motivation och jag kommer faila med det istället, vilket leder till ångest. Jag menar verkligen inte att det är dåligt om man har livet uttänkt, det är ju fan as bra och eloge till de som klarar av era heltidsjobb och pluggerier. Det jag menar är att jag måste inse att jag inte är där, och det är helt okej!

Så var det med den saken, bara en liten tanke sådär på kvällskvisten, GODNATT <3

Likes

Comments

Vaknade inte utav alarmet idag heller... Vid 11:30 vaknade jag till och var dödstrött. Har så ont i mina ögon när jag vaknar på morgonen. Dock blev det bättre när man möttes av kaffe och pizza i köket som Beata fixat. Måste springa över till mig snart och hämta jobbkläder. Ska jobba på ett event ikväll på operan, as kul! :)

Likes

Comments

Vilken underbar jobbdag jag haft idag. Alla var på så bra humör och sånt smittar verkligen av sig. Så nu är jag på fantastiskt humör. Dock har jag väldigt röda och ömma läppar vilket är mindre kul. Det är så otroligt torr luft på operan så man får lätt torra läppar, not nice! Nog om det. Efter jobbet mötte jag upp Sonja och Beata och tog åter igen en fika. Vi satt en timme på Albert och hängde och begav oss sedan tillsammans hem till Sonja och Beata. Nu sitter vi i köket och väntar på att pastan ska koka klart. Jag är så hungrig så ska bli as najs att huga in i en stor skål med pasta och citronpeppar.
Nighty night!

Hur Snygg bild på Sonja?

Likes

Comments

Beata och jag satte oss på vau de ville innan jobbet. Så mysigt och trevligt. Gick runt lite på stan innan vilket inte var det smartaste med min ekonomi just nu. Såg så mycket som jag ville ha, men måste motstå frestelsen. Nu ska jag jobba och efter jobbet drar jag och träffar Beata igen, hehe! Puss

Likes

Comments

Hej på er!

Lyckades tyvärr inte komma upp lika tidigt idag som igår. Mobilen hann dö under natten och jag vaknade av mig själv runt 11 tiden. Så jag fick 11 timmars sömn, kanske inte det bästa. Jag ska nämligen försöka vänja mig av vid att sova så mycket. Tänkte sova runt 8 timmar per natt och komma upp innan 09:00 på morgnarna. Aja det är en ny dag imorgon, får försöka igen helt enkelt ;)

Ska börja åka in mot stan nu, jag ska träffa Beata och göra lite ärenden innan jag ska till jobbet. Måste se till att hänga extra mycket med henne innan hon flyttar till Lund. Har på mig både topp och tröja idag. Blir så mycket varmare när man har flera lager. Är så ovan vid kylan. Det var allt för nu, puss

Likes

Comments