En andra plats blev det! Mer om kvällen då tävlingen var kommer i ett annat inlägg, men såhär blev slutresultatet på klänningen vi jobbat på i 5 veckor!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I måndags möte vi upp vår lärare Malin som kom hit i söndags natt. Vi satt och pratade på ett kafé och sedan gick vi på en tygaffär för att leta tyger till vårt slutprojekt som är att sy en balklänning. Johanna köpt tyg till sin kostym till karnevalen. Anny var den ända som hittade tyg till hennes balklänning. Sedan shoppade vi lite och for sedan vidare på jobbet. Lisa som är en av irländarna fyllde år så hennes firade vi med tårta! Vi bjöd även på svenskt fika, gifflar och punchrullar som Malin tagit med.

Likes

Comments

Imorgon är den stora dagen, nämligen tävligen för klänningen. Ska bli så spännande att se hur klänningen kommer se ut uppe på scenen och alla andra 13 klänningar. Santis klänning är helt otrolig, mållös blir man när man kollar på den. Stolt också då vi varit med och jobbat på varje del av klänningen. På torsdag kommer vi lägga upp bilder på slutresultatet och bilder från processen. Hoppas ni alla håller tummarna för oss imorgon att vi vinner!
Såhär ser scenen ut där alla tävlingar hålls, lägg märke till alla kopplingar till 80-talet!

Likes

Comments

Såhär ser modellen ut som ska bära Santis klänning. Vi alla är imponerade hur hon ska lyckas dansa, mima till en engelsk låt, dra runt på den tunga klänningen, vika på höfterna och se glad ut medans hon också bär en stor huvudbonad. Plus dom höga klackarna hon ska ha. Vi har sett lite när hon övat och hon är himla duktig och sååå fin är hon också! De pågår en röstning på en hemsida där man röstar på sin favoritmodell, just nu leder hon. Ni får gärna gå in och rösta här! http://www.laopinion.es/carnavales/2016/01/28/candidata-reina-carnaval-favorita/652657.html

Likes

Comments

Såhär ser affischen för årets karneval ut. Årets tema är 80-talet!

Likes

Comments

I lördags var vi på en av de stora tävlingarna som är nu under karnevalen! Det var tävling för dansgrupper och designers som designat kostymerna åt dansgrupperna. Minns inte exat hur många dansgrupper det var med var några stycken för tävlingen pågick i ca 7 timmar. Varje dansgrupp bestod av ca 30 dansare eller fler. De hade 30min på sig att dansa, vissa dansade i 30min och andra i ca 20min. Santi hade designat åt en grupp som hette Joroperos. Såklart så vann Santi!!! Och dansgruppen kom tvåa för deras dans. Det var en jätte rolig kväll. Vi var tillsammans med flesta som jobbar med Santi och hejade! Santis fru höll platser åt oss och köpt snacks åt oss, hans familj är så snälla.
Här är alla utom 2 av irländarna

Här är dansgruppen Santi designade åt. Helt otroligt vilket jobb som lagts ner till detta. Hans design stack ut från dom andra dansgrupperna och vi alla visste att han skulle vinna!

Lite bilder från andra dansgrupper

Likes

Comments

Det finns lite olika kategorier och olika tävlingar inom karnevalen. I onsdags var de tävlingen för de äldre damerna. En av killarna som jobbar med oss har designat en av klänningarna som va med och Santi har gjort huvudbonaden och jobbat på hennes topp.Vi har inte gjort något på denna klänningen utan vi har bara sett hur dom jobbat med den i samma lokal som oss. Förutom fjärilarna som jag (Stina) har gjort! Här är lite bilder på den klänningen.

Och här är klänningen som vann!

Typ såhär kommer de se ut på den stora tävlingen också, fast lite större klänningar

Likes

Comments

I går var de dåligt väder så vi bestämde oss att fara in till Santa Cruz för lite shopping till karnevalen. Man måste klä ut sig till karnevalen och det är absolut inga problem att hitta nått att klä ut sig till. Varannan butik här har massor av utklädningskläder. Vi alla har hittat vad vi ska klä ut oss till. Innan vi for vidare till jobbet hitta vi ett riktigt bra pizza ställe!

Likes

Comments

Idag har vi varit på en strand som heter San Andres, så fin strand! Vi var där hela dagen fram till klockan två. Vi solade, åt mat, badade och hade det bara bra! Vi ska dit imorgon också. På jobbet blev det kalas åt en av dom som jobbar med oss. Tårta, godis, mackor, chips och världens godaste omelett. Vi får alltid så goda omeletter på jobbet!

Likes

Comments

I lördags for vi och 3 av elverna från Irland till Siam Park. Vi for tidigt på morgonen och var framme ca 11. Vi badade hela dagen fram till klockan 5. Vi hade verkligen en rolig dag och var en av de bästa dagarna hittills på resan. Vi kommer jätte bra överens med Irländarna vilket är så roligt!

Likes

Comments