Dag 18

Idag var det våran sista APL dag i England vilket var väldigt tråkigt för man hade kommit in i allt och skulle bara släppa allt för imorgon flyger vi tillbaka till Sverige. Dagen började tyvärr lite sämre, men belöningen kom till slutet då  jag och Erika blev skickade upp och fick jobba med Ash, Anna och Vinnie, dem bästa och som vi verkligen älskar. Har även haft lite svenska kurs med Ana som fått lära sig att uttala och säga färgerna på svenska. Erika och jag blev erbjudna att leva hos Ana och inte åka kvar.. heheh

Vi bestämde även en träff med personalen imorgon klockan 08.30 (09.30 svensk tid) för att säga adjö och tacka för oss och för att dem tog emot oss i tre veckor! Jag kom på att vi kan ge ett tack kort, med blommor och även tre pennor där det står SWEDEN på. 

Vi har firat med en massa gott idag innan det blir hemfärd imorgon, det blev även ännu en gång Nandos till middag. Packat även färdigt och bokat, checkat in, allt är färdigt bara att hoppa på bussen 10.40 imorgon mot flygplatsen och duscha i varmt, skönt och rent vatten, sen hoppa in i ens egna säng <3 

Ha de gott och massor av kramar från Colchetser .* 
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 22 Readers

Likes

Comments

​Dag 17 

Nu börjar det närma sig slutet och lite stressigt känns det! Många väskor som ska fyllas och hänga med hem till Sverige som redan blir om 2 dagar. Sjukt vad tiden går fort när man har det bra och roligt. 

Idag har jag och Erika fått höra en massa positiva kommentarer kring hur vacker och fint vi viket vi absolut uppskattar och tycker är roligt att höra. Mycket prat om barn som vanligt i lagret, vilket jag tycker är ett bra samtalsämne. 

Efter jobbet smet jag ännu en gång till TK MAX med Erika och köpte den sista festklänningen för denna resa! :) 

Nandos som vanligt till middag fast idag blev det en super duper god caesarsallad Mmmm. 

Väskorna packade och det var exakt 20 kg på dem.. heheh ;D 

NU ska det sovas tidigt så man är på hugget som vanligt, men det är faktiskt våran sista APL dag imorgon :(, men vi kommer hem :D 

Natti natti :* 

  • 24 Readers

Likes

Comments

​Dag 16

Idag efter snart tre veckor åt vi våran första crepes som finns precis utanför H&M och den var bara så Mmmmm, den innehöll nutella och jordgubbar, imorgon blir det bara nutella eller kanske även banan. 

APL dagen har vi mest tillbringat tiden med min favorit Ana, som är nog en av dem bästa bland personalen, mycket kärlek till den personen där jag idag pratade lite svenska med henne vilket hon tyckte var väldigt roligt och hon sa även att jag tydligen alltid får henne att skratta :D 

Efter lunchen när vi var på väg tillbaka till praktiken, när vi satte ut foten utanför hotellet såg vi en äldre dam som hade ramlat och låg på marken vilket jag reagerade snabbt på att jag slängde av mig min väska och sprang mot kvinnan som låg där och hjälpte hennes väninna att bära upp den äldre damen och ta på henne skorna. Jag ska säga er jag blev tårögd när jag såg henne ligga där men blev väldigt glad av det fina leendet och kramen jag fick av henne och ordet "tack". det uppskattades mycket och tack gud började hon bara blöda lite enkelt vid knät och hon kunde fortsätta att vandra vidare med hennes väninna. 

Något jag även har gjort idag är att springa efter några snattare från H&M och skrämt bort dem så dem inte kommer tillbaka vilket dem försökte men gav upp på! 

Nu ska det vilas inför morgondagen så Natti natii :* 


  • 56 Readers

Likes

Comments

Dag 15

Idag är det måndag och den dagen har erbjudit mycket stående i lagret, där vi larmat och galgat. Jag fick vara i  • 36 Readers

Likes

Comments

​Dag 14 

Idag har det lutat sig mot en väldigt seg dag vilket innebär sova sent att man har skippat frukosten och även inte haft någon ork till lunch. Mycket häng i rummet tills jag och Erika bestämde oss för att gå ut och shoppa lite mer :D vilket vi gillar eller älskar <3 

Det blev mer presenter och även till en själv, det tråkiga att jag inte kan lägga ut bilder på mina köp, som sagt dem är presenter och dem som ska få dem läser bloggen...jobbigt läge JA!

Fortsätta mysa i rummet innan morgon dagen och det är bara några få dagar kvar tills vi verkligen flyger tillbaka hem till Sverige, som jag iallafall längtat till, hemlängtan kan jag inte ljuga om utan den känslan kom redan första veckan här men det är bara 3 veckor som Silja sa och det stämmer tiden rullar så fort måste jag säga.

Ha det så bra! puss 


  • 39 Readers

Likes

Comments

Dag 13

07.00 började vår älskade och sista resa för denna gång in till London med Erika. Den blev verkligen lyckad med mycket köp, god mat och mycket event runt omkring Oxford Street i den varma soliga dagen idag. Det blev tyvärr inget åk med London Eye men det tar vi igen någon annan gång. Det blev många nya butiker som vi gick in på. Listan inför julklappar minskar allt mer och mer vilket är skönt. 

Dagen har bara varit perfekt och många påsar blev det hem till hotellet.  Har även packat och börja väga väskorna så man vet ungefär hur mycket man kan köpa mer och vi har även idag planerat hur och vad vi ska föröka göra sista veckan innan det är dags för hemfärd. 

Nu ska det kollas på alla fullisar från hotellfönstret och lägga sig, även ta lite sovmorgon vilket jag tycker vi förtjänar, massor av pussar till er :* 

God natt <3 

  • 67 Readers

Likes

Comments

​Dag 12

En APL dag är vad det varit idag, hängt den mesta tiden på lagret, galga och larma. Jag har även fått exponera om vid herr underkläderna, vilket var lite utmaningen men löste sig och blev bra, de blev aldrig att jag tog en bild men kan lösa det tills på måndag. 

Ursäkta för de korta inlägget men idag ska det sovas tidigt för imorgon väntar det en heldag i London med shopping med Erika, så god natt från mig och ha det gott :*

  • 45 Readers

Likes

Comments

Dag 11

Vet inte vart ifrån jag ska börja och med vad, det har varit en kanon dag på APL idag verkligen :D Det började som vanligt, frukost och fixa sig inför dagen.

Jag och Erika fick hålla oss till herravdelningen och barn vilket är dem bästa avdelningarna i hela H&M, vi fick en lista av Jennie på grejer vi ska göra under dagen och jag kan säga till er att det gick väldigt snabbt och vi hade väldigt trevligt jag och Erika. Vi fick sätta ut röda lappar på det som skulle rea ut och exponera runt lite överallt och resten av tiden fick vi jobba på egen hand vilket blev mycket vika kläder och se till att det ser perfekt ut överallt vilket ledde till träningsvärk i armarna och lite fnatt då och då men det ska jag säga er att det uppskattades av kunderna för att dem valde att komma och ställa frågor till oss om hjälp och sade även"kul att någon värkar vara på hugget och ni ser smarta ut och kan säkert hjälpa mig med det jag behöver!" Det tyckte jag och Erika va kul att höra och idag var nog den dagen vi fick hjälpa till mest och göra vårt bästa från det problemet kunden hade. Vid 16.00 var det dags att ta sig till hotellet och fixa sig inför VIP kvällen/ KLUBBDAG på H&M! Där bjöds de på sminkning/måla naglar och smått och gott :) Det blev även ett köp "jeans byxor"

Innan VIP kvällen åt vi vår middag på "AL BATTA" en Libanesisk restaurang som fick en att känna sig hemma med all god mat och hur underbar personal som helst.

sova sova ska det göras inför morgondagen och efter fredag blir det att spendera lördagen på LONDON :*

Natti natti :*

  • 45 Readers

Likes

Comments

​Dag 10 

Vill börja med att säga GRATTIS TILL STORSYRRAN SOM BLIR 25 ÅR <3 :* 

Idag har dagen varit väldigt bra och ganska lik sig från dem andra förutom att vi inte vakna tills 07.30 istället för 07.00. På APL har jag iallafall larmat och galgat hela dagen, det tråkiga är att min tumskada kommit tillbaka och värker då jag skulle galga men det stoppar inget utan bita ihop och se glad ut är det som gäller, masserat lite på eftermiddagen. 

Som i ser ovan på bilden så fick det bli Mc Donalds fast med kyckling och inte färs en specialare ;) samma argument med receptionisten på hotellet som blir arg varför inte vi käkar på KFC, men det blir middagen till imorgon. Måste bara kommentera att personalen på hotellet är nog världens underbaraste, man får lite hemkänsla, dem hälsar och frågar alltid om vi behöver något eller hur allt är, SERVICE BAAmmm  

nu ska vi ta det lugna och vila inför morgondagen och om 2 dagar är det Halloween och London som står på listan, de ska bli så kul :) 

Ha det gott, mwahh :* 

  • 77 Readers

Likes

Comments

Dag 9

Idag har det varit en riktig super dag, med mycket beröm av personal och löst det lilla missförståndet mellan Erika, mig och Jennie.

Det började med att vi fick sortera barn byxor och sedan gå till nedre våningen och hjälpa Daniel med det som behövdes, sen fick jag och Erika gå tillbaka upp igen och vika kläder, fixa i ordning så allt ser i topp skick, men varje gång vi lämnade en del blev det förstört 2 sekunder efter :D Exponera om vid strumpbyxor fick jag och Erika i uppgift och slutresultatet ser ni ovan plus ett stor leende av Charlot vår handledare. 

Det bästa med dagen idag var att jag kunde underlätta för personalen och svara på kundens behov och inte bara peka utan följa kunden och ha en konversation vilket dem flesta av H&Ms personal tyvärr inte har. 

En klapp i ryggen av Charlot fick jag för det bra minnet jag har av vart allt finns och att jag ger 100 % när kunden är i behov av något. Det slutade även med att jag fick sitta lite barnvakt till en liten kille med namnet Jack som 


  • 63 Readers

Likes

Comments