Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Planerar att flytta till Köpenhamn/Stockholm nästa år efter att jag har tagit studenten och denna lägenheten hade man verkligen inte tackat nej till. Har ni några tips på bra områden att bo i Stockholm?

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! En av mina favorit inredningstidningar är Residence Magazine. Älskar att bläddra i deras tidning och få massvis av inspiration av deras stilrena styling och utsökta kulörer. Även själva tidningen funkar som inredningsdetalj. Så snyggt att lägga tidningen på ett bort eller en hylla bland andra tidningar. Dess rygg är så snygg. Om ni inte kan få tag i deras tidning föreslår jag att ni helt klart ska kika in på deras hemsida http://www.residencemagazine.se/. Där lägger de ut bland annat olika artiklar om hur du ska styla ditt hem för att få en lyxkänsla, vad som är trendigt och massa mer.

Här är några av deras artiklar ni borde läsa:

Vanliga missar som får ditt hem att se mindre ut

Så stylar du din bostad innan visning

Få dina budgetmöbler att se lyxiga ut

10 klassiska gåvor att ge bort i studentpresent

9 knep som får ditt hem att se lyxigare ut

Likes

Comments

Dessa skönheter hade jag mer än gärna velat dekorera lägenheten med. Så stilrent och snyggt. Något jag definitivt kommer inskaffa mig är Iittala Essence glas och en vas. En Fiona Chair Brass och ljusstaken "Vänskapsknuten" från Svenskt Tenn är ett must have​. 

Vad säger ni, skulle ni vilja ha fler inredningsinlägg som dessa?

Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag åkte jag och mamma in till Båstad och åt på Fiskekajen. Så himla gott och det ligger precis på hamnen. Är ni i Båstad så ta en sväng dit.

Likes

Comments