Jobbat dubbla pass idag. Hannah har varit hemma & fixat & pysslas inför kalaset med hjälp av tjejerna. Så skönt att få bara släppa det en liten stund & vila huvudet från alla förberedelser. Fick dessutom träffa underbara knäppa personer som jag inte träffat på länge. En av dem har jag verkligen längtat efter & det var så uppfriskande att bara få se henne & lyssna på henne. Hon är så full av energi & säger saker som jag aldrig ens skulle tänka. Jag berättade för henne att hon måste starta en egen podd, & hon kontrade med att planerna redan fanns där. Självklart bjöd jag in mig som gäst & bara hoppas att det faktiskt ska bli verklighet..


Imorgon firar vi Jayden en dag tidigt med alla våra närmaste. På måndag fyller han två år. Min bäbis som från första stund varit den mest kärleksfulla lilla person jag någonsin träffat. Det känns som att jag inte hinner med riktigt. Press pause, anyone?


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Förberedelserna inför Jaydens kalas är i full gång. Jag här så mycket som ska göras & ändå kan jag inte låta bli att jobba dubbelt på lördag. Emellan jobben ska jag hinna hämta tårtorna & köpa fika. Jag vägrar att baka när vi ska trängas nästan 20 personer i en trea. Jag bara längtar tills vi sitter här på söndag kväll & kan få titta på en nöjd liten 'nästan-2åring' som har fått allas uppmärksamhet hela dagen. Min fina lilla omöjliga, fantastiska Jady. Tjejerna & Hannah fixar dekorationer imorgon & jag känner mig så lyckligt lottad som har möjlighet att få lämna ifrån mig lite av alla dessa förberedelser. Jag blir så sjukt pressad när vi ska ägera värdpar på under 100 kvadrat. Jag har sån prestationsångest & det slutar alltid med att jag fixat allt utom mig själv. Samma sak varje gång. Haha.


Jag vill bara att han ska få ett perfekt kalas & att alla ska få känna sig välkomna trots bristen på utrymme. När vi byggt vårat drömhus kommer jag att älska sånna här tillställningar. Men inte just nu, just här..


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Jag har på sista tiden haft otroligt mycket medvind. Saker faller på plats & vardagen känns strukturerad & ovanligt okomplicerad. Inspirationen flödar på så många fronter samtidigt & den maniska delen av mig dyker upp med jämna mellanrum. Men då blir också kontrasterna tydligare. Personer runt omkring mig som triggar igång mig med sin negativitet. Sånna som bara hittar fel & som aldrig skulle kämpa får att följa någon form av dröm. Personer som slutat drömma. Personer som lever för att spendera all sin lediga tid på soffan framför tvn.

Jag saknar någon i mitt liv. Någon som drömmer, högt & lågt. Som älskar allt mellan himmel & jord. Som tror på karma & att vara sitt bästa jag. Jag behöver någon som inspirerar mig. Någon som ögonen glittrar på när hen berättar om sin dag. Jag vill ha någon som vill bolla sina idéer med mig. Som ringer & frågar mig om råd eller bara för att få prata oavbrutet. Jag vill få krocka med någon & förundras över hur mycket energi den personen ger mig.

Jag har haft sånna här personer i mitt liv. Flera gånger. Längre & kortare perioder. Men nu saknar jag det där. Att lära känna någon på djupet. Att vara spontan & inte alltid vara den som tar initiativ. Jag har ju Tias. Men jag behöver någon mer. Jag tror att detta kanske är början på en kontaktannons.

'Jag heter Jessica & jag är livrädd för att bli tråkig. Jag vill få träffa någon som är intensiv, lite knäpp & kanske konstintresserad på något plan. Jag söker någon att bolla med & se på film med en eller två koppar thé..'

#nouw30daychallenge 

Likes

Comments

Dejt på Alla ❤️-dag & andra filmen i serien. Personligen tycker jag att filmerna är rätt vanilla, men älskar att få se en film som är mer riktad till en kvinnlig publik. Scenerna är vackra & sensuella utan att vara råa. Filmen visar en kvinna som äger sina egna val, som vägrar acceptera utan att få säga sin mening, & som kräver mer än vad som från början erbjuds. Vi kvinnor förtjänar att få det vi önskar, exakt lika mycket som män.

Tyvärr tror jag att många missar den delen av filmen. För de flesta är det nog mest en kittlande film med lite extra naket. & det är ju vackert.. Men helt ärligt, det är ju tio gånger vackrare att få se en kvinna som vågar vara sig själv & som inte låter någon styra henne mot hennes vilja. Trots dyra presenter & fantastiskt sex. You go girl!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Alltså, nu är ju inte jag den som är speciellt 'inne' eller hakar på trender så detta kommer några år sent, men.. Poddar. Poddar är min nya kärlek. Har förra veckan lyssnat ikapp två stycken. Alla våra ligg & Feminvest. Älskar att kunna lyssna på avsnitt efter avsnitt när jag jobbar. Det tar liksom multitasking till en annan nivå. Får så otroligt mycket inspiration & tankeställningar av två så olika poddar. Idag när avsnitten tog slut började jag lyssna på Flora & Frida, där dem verkar beröra ganska många ämnen. Kommer garanterat att bli podd-inspirerade inlägg inom den närmaste framtiden. Funderar även på Framgångspodden & Börslunch.


Finns det någon som jag absolut måste lyssna på? Poddar som är inspirerande, mysiga & framåtsträvande?


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Söndag. Jag har någon form av hat-kärlek till söndagar. Det är den dagen jag brukar tjäna mest pengar, men också den dagen jag får minst gjort om jag är ledig. Inatt har jag till exempel sovit 14 timmar. Det känns ju helt orealistiskt, & det enda jag kunde tänka på de första timmarna var att jag skulle 'komma ikapp' de timmarna som jag sovit bort. & istället låser det sig & jag får ingenting gjort. Vi tog oss i alla fall iväg & handlade lite & drack två koppar kaffe hos Kimpa & André. På kvällen ritade jag lite mer på tavlan som jag har som favorit just nu & förvånades över hur fort tiden rusade iväg. Inte en full så produktiv söndag kanske, men ibland måste jag bara få rita & skjuta upp saker till en annan dag. Nästa söndag blir garanterat fantastisk, då kalas väntar ❤️

Likes

Comments

Just nu är jag inne i en period med otroligt mycket inspiration. Hela tiden ser jag saker som jag vill skapa något av, eller som inspirerar mig på något sätt. Jag saknar ibland någon att bolla med. Som när jag gick på Mode Design i Västerås, eller på Estet här i Mora. Den enda jag har att bolla med idag är Tias. Han kommer ofta med konkret kritik eller idéer som jag kan jobba med, men han är nog ganska begränsad när det kommer till konst. När jag ibland försökt bolla med andra tar det ofta slut vid 'det blir nog jättebra'.. Ja, det blir det säkert, men jag letar liksom efter feedback här?


I vår har jag en förhoppning om att kunna lämna in för bedömning till Mora Kulturhus & deras Vårsalong. Jag känner mig rätt inspirerad där också, men det känns som att jag behöver lite mer tid på mig att hitta rätt i mina planer. Temat att förhålla sig till är 'Möten'. Får försöka att inte skjuta på det alltför länge. Vore dock rätt klassiskt när det gäller mig. Haha.


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Jayden har haft 40 graders feber sedan i söndags. Jag har vabbat 50% igår & idag. Han äter knappt & sover först vid elva på kvällen fram till elva nästa dag. Helt vänt på dygnet & helt omöjlig att försöka göra något med. Bara gråter för minsta lilla. Jag blir både uppgiven & frustrerad eftersom han också vägrar att bli tröstad. När han är sjuk påminner han ibland otroligt mycket om Mini i samma ålder. Nu hoppas jag verkligen att han får bli frisk snart..


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Budgeten för detta år är satt & vi försöker att inte köpa en massa materiella ting. Det blev lite utrustning när vi åkte till Sälen, men annars har vi varit duktiga. Nu beställde vi dock lite färgbomber från Maria Nila som vi ska leka med.


Satt faktiskt idag & tittade runt här hemma & insåg då att det inte är mycket här som inhandlats det senaste året. Vi har också väldigt mycket här hemma som jag gjort själv. Vår historia har börjat lämna spår här hemma & förutom ytan som kunde varit större, så har vi skapat ett väldigt mysigt hem. Men det känns också fantastiskt att få drömma & planera till ett framtida hus. Tänk att få ett helt hus att fylla med våra skapelser & minnen. Inget sterilt & tråkigt där varenda pinal är inköpt. Jag har gardiner jag själv sytt, tavlor jag själv målat, bilder jag själv knäppt, klädhängare jag byggt, samlingar av saker som har en historia, pärlplattor som tjejerna gjort, kläder jag sytt, kuddar jag stickat.. Ett hus skulle ge oss sådana möjligheter att skapa. Kanske aldrig lämnar hemmet då. Haha.


Men tills dess får jag nöja mig med färgbomber..


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Vi hade tydligen årsdag igår. Vi glömde det båda två. Haha. Kanske för att vi inte räknar dagar, veckor, månader. Eller kanske för att vi försöker dejta regelbundet & hela tiden utvecklas tillsammans. Oavsett anledning så fick jag blommor idag & jag måste erkänna att jag är otroligt kär just nu. Han är rätt så fantastisk den där Tias, trots att han driver mig till vansinne ibland. Han kan få mig att skratta femtio gånger varje dag, han kan bre mina mackor så som jag vill ha dom, han köper semlor & choklad fast jag behöver sluta med socker, han låter mig alltid följa mitt hjärta, han berättar alltid när jag är i behov av att rita, han pussar mig i pannan varje gång vi ska sova, han hjälper mig att välja kläder när jag ska klä upp mig, han kan inte använda tejp, han är sämst på att viska, han lagar den bästa mat jag ätit, han inkluderar mig i allt han gör, han kan inte ha en hemlighet för mig, han är grammatiskt inkorrekt, han pratar utan att tänka, han masserar mig till sömns när jag behöver somna fort, han är den jag jobbar bäst med, han älskar skräckfilmer fast det är han som blir rädd, han är bara MIN ❤️


Fyra år Hunn, & du har inte hunnit tröttna på mig ännu ❤️


#nouw30daychallenge

Likes

Comments