HOT CHOCOLATE ORANGE

INGREDIENSER

250ml soyamælk med vanilje

20g mørk chokolade

Appelsin

2tsk sukker

Flødeskum

FREMGANGSMÅDE Riv appelsinskrællen og hak chokoladen. Kom mælk, chokolade og sukker i en gryde og lad det simre. Et minut før du vil tage det af varmen, kom appelsinskrællen i og derefter hæld kakaoen gennem en si for at fjerne stykkerne af appelsin. Kom flødeskum på og pynt med appelsin.

CINNAMON HOT CHOCOLATE

INGREDIENSER

250ml soyamælk med vanilje

20g mørk chokolade

1/5 tsk kanel

2tsk sukker

Flødeskum

FREMGANGSMÅDE Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det simre. Kom flødeskum op og pynt med kanel.

Likes

Comments

Contains affiliate links

For lidt tid siden faldt jeg over to kjoler på Zaras hjemmeside, som med det samme fik mig til at tænke på Versace's ss18 show. Zara er kendt for at forhandle meget fast fashion, og man må sige at det i hvert fald ikke tog dem lang tid før de samlede den her op, eftersom at kjolerne har været på siden i et par uger nu. Så hvis man ikke kan vente til at Versace's smukke kjoler udkommer, så findes der altså to gode alternativer fra Zara til 299kr 

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. DYNJAKKE - Disse har været populære i lang tid nu, og det er også en jakke jeg selv er meget glad for. Denne er fra Zara som jo aldrig skuffer og samtidigt ligger den til en meget god pris.

2. HUE - Et klart stable i en lækker vintergaderobe, og Samsøe & Samsøe laver disse i mange forskellige farver. Huen er af en super lækker kvalitet og ligger til 300kr.

3. STATEMENT JAKKER - Statement jakker er alt hvad der skal til for at pifte et ellers måske meget simpelt outfit op, samtidigt er og har biker jakker været inde i et stykke tid nu. Denne jakke fra Designers Remix er en blanding af begge to, og den er så smuk.

4. FAUX FUR - En anden statement jakke er denne faux fur jakke fra Mango i den smukkeste lilla farve som ses overalt for tiden. Den minder mig lidt om en super lækker Saks Potts jakke, uden at være en efterligning. Så denne er et godt alternativ hvis man ikke har lyst til at gå ud og bruge en formue på en jakke.

5. HUE - En anden super lækker hue, igen fra Samsøe & Samsøe.

6. FRAKKE - En lang grå frakke er noget som man altid kan bruge og samtidigt er de tidsløse. Denne er fra H&M og ligger også til en meget god pris.

Likes

Comments