Tanken för dagens ridpass var att jag skulle upp till ridhuset och hoppa lite. Men jag kände att jag hellre ville köra ett lösgörande pass istället och han var otroligt fin och inte alls stel eller något sånt! Känns bra inför kiropraktorn som kommer imorgon och ska behandla Bellton.
Jag brukar inte rida Bellton med det där tränset har ett annat som är till dressyr, magplatta, förbygel eller martingal när jag rider dressyr, men han har det på bilderna för att jag trodde att det skulle bli hoppning men det gjorde inget. Han var ändå otroligt fin!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då det var julafton för någon dag sen så tänkte jag bara lägga upp bilder på det jag fick. Det är allt från mamma till familj till A. Jag och min familj fick en skidresa på sportlovet av mina låstas pappa så det kunde jag inte riktigt få med på bild haha, men here it comes.

Jag fick biljetten av mamma och det är jag och A som ska åka dit med hans vänner troligtvis.

​Fick dem två sakerna ovan från världens bästa. ❤

Likes

Comments

Idag var min hals helt förstörd så när jag skulle ut till stallet så var tanken att jag skulle köra ett hårt dressyrpass inför hans vila imorgon. Men då min hals var as dålig så fick han bli släppt i paddocken istället och springa själv. Han tyckte att det var jätteroligt och han bockade och sparkade bakut, sen ville han att jag skulle springa efter honom och leka. Fick inte jättemånga bra bilder då jag hade med mitt porträttobjektiv och inte det som passade bra till mer rörliga bilder. Men jag är hyfsat nöjd och Bellton får imorgon en välförtjänt vila.

Likes

Comments

Igår hoppade jag och Bellton lite i ridhuset. Vi hoppade inte så värst högt utan mest tänkte på de tekniska delarna istället, som behövdes. Han var väldigt pigg och taggad så det blev lite för snabbt vid vissa hinder. Vi skulle ha tagit på en distans 3-4 galoppsprång, han tog det på 2 efter han hade landat efter en 2 kombination. Han kan ju verkligen när han vill. Gulliga Alexandra fotade oss och då hon inte var så van vid att fota så blev fotona lite suddiga där och där men hon fick till vissa väldigt bra. Dock så är lamporna i ridhuset ganska gula så måste ha en ganska mörk inställning men fick till det hyfsat bra nu på datorn.

Jag är jätte nöjd över vårt pass igår. Fina Bellton, kan inte riktigt förstå att han är 18 med den energin han har men det gör mig glad att se honom göra något som han älskar. ❤

Det var här han tog distansen på 2 galoppsprång än 3-4, alltså knäppot.

Likes

Comments

Bellton som ni ser nedan på bilderna är alltså min foderhäst som jag har på heltid. Bellton är 18 år men i kroppen och hjärnan är han som en unghäst. Bellton har varit "min" i ca 1 år och 2 månader. Vi tränar vardagligen dressyr och hoppning. Men det är hoppning som är våran favorit och när det är sommar så tycker vi väldigt mycket om terränghoppning. Bellton har ett hjärta av guld som skulle göra allt han kunde för att göra en nöjd.

Likes

Comments

Idag när jag var ute i stallet så fick kameran följa med. Bellton och Lindos (Belltons lärjunge) fick vara modeller och jag blev väldigt nöjd över bilderna från idag!

Likes

Comments

Hejsan! Jag heter Catrine och jag är 16 år, bor i Västerås med min familj. Jag läser mitt första år på gymnasiet och utöver skolan tillbringar jag mycket tid i stallet där jag har min foderhäst Bellton på heltid eller så är jag med min pojkvän. Jag tycker också om att fotografera och det är det som denna blogg kommer handla mest om. Jag har en Nikon D7000 och flera olika objektiv. Bl.a. ett teleobjektiv, standardobjektiv och ett porträttobjektiv.

Hoppas att ni kommer tycka om mina bilder och vill följa med i mitt liv.


Likes

Comments