Jag kan inte förstå, förstå att det faktiskt är hela 7 år sedan du tog ditt sista andetag. Såna här dagar gör så ont då jag vet att åren blir fler och fler. Hoppas att du har det bra där du är, älskade mamma!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ok, kanske inte toppen, men åtminstone åt det hållet. Jag har haft en bra dag idag, inte alltför mycket ångest. Det har liksom gått att andas (tänker på föregående inlägg då jag verkligen mådde skit). Dagen startade tidigt i morse då jag vaknade 5.30 och inte kunde somna om. Jag är och har varit fruktansvärt trött under dagen, men ändå rätt kreativ; städat, gått på dbt (dialektisk beteende terapi), gått en promenad och träffat min käraste storasyster, som jag träffar allt för sällan, fast det finns oftast hur mycket som helst att prata om då istället! denna fina ljuslykta och två chokladkakor (hej, godisråtta) fick jag i födelsedagspresent.

Jag hoppas på att morgondagen fortsätter i samma anda som idag. På en ångestnivå mellan 1-10 ligger jag nog på en 4, i alla fall på rätt sida. Malin kommer förbi också, alltid trevligt. positivitet behövs! Det kommer att bli en bra dag. PUNKT.

Likes

Comments

Sedan ca. två månader tillbaka har jag efter medicinborttagning och upptrappning av mediciner givit mig en sån jävla ångest. Jag vet att jag har skrivit om det förut, men seriöst, jag är så jävla trött på detta. Att aldrig få känna mig lugn, hela tiden ha en oro/ångest som maler hela tiden. Just nu på en ångestskala 1-10 har jag "bara" en 7,5:a, men som igår kväll då hade jag nog en smärre 9:a. Så här håller det på dag för dag. Livet blir så begränsat, jag blir galen! men jag kämpar på så gott jag kan.

Annars då, Emma kom förbi på eftermiddagen och vi firade varandras födelsedagar :), det är precis två veckor emellan oss. Vi hade inte träffats på väldigt länge så det var riktigt trevligt!

Nu ska jag snart gå och göra mig i ordning för natten. I morgon blir det arbetsträning, och förhoppningsvis är snön borta till dess (önsketänkande).

Likes

Comments

Idag är en sådan dag då jag knappt har kommit upp ur sängen... Jag hade nog kunnat legat i den hur länge som helst... En riktig skitdag känns det som. Skulle kunna gråta floder utan att egentligen veta varför. Nu sitter jag dock och tittar på vänner och ska snart koka lite ris, sen blir det lite bak till lite gäster som inte kom på min födelsedag utan kommer nu i helgen istället och andra dagar framåt. Nu på eftermiddagen blir det nog lite städa och i kväll pizza samt byte av sängkläder.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag gjorde en jättegod glutenfri sockerkaka här för några dagar sedan som jag tänker dela med mig receptet på.

Ingredienser;

  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 1/2 dl fint glutenfritt mjöl
  • 1 dl potatismjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 dl hett vatten


Gör så här;

Sätt ugnen på 175°C.

Smörj en avlång kakform som rymmer 1,5 liter (för 1 kaka). Strö den med glutenfritt ströbröd eller kokos.

Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Blanda samman de båda mjölsorterna och bakpulvret. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Tillsätt vattnet och rör till en jämn smet.

Grädda kakan i nedre delen an ugnen ca 40 minuter eller tills kakan känns torr.

Låt kakan svalna lite i formen innan den stjälps upp
Jag hade lite strössel i smeten också, yummie! :)

Du hittar den på den ursprungliga sidan här https://www.ica.se/recept/glutenfri-sockerkaka-586820/

Likes

Comments

Just nu är det mörkt och kallt ute när jag skriver detta inlägg. Det är tur att man kan tända ljus och lampor inomhus, det i sig kan vara ganska mysigt. Annars är november en tuff månad för mig. Först är det fars dag, det skulle kunna vara vilken dag som helst om man gick in för det, men jag kan inte. Fars dag var ingen vanlig dag för mig. Det var dagen jag gav pappa långkalsonger eller strumpor. haha. Nej men dagen är fortfarande inte lätt för mig. Det känns mest bara sorgligt och innehar en stor saknad.
Jag fyller år i mitten av november, jag tycker inte om att fylla år. Förra året "firade" jag inte min födelsedag, jag var på psykiatrins avdelning för första gången (där jag hade varit i två veckor och var ovetandes om att jag skulle få vara där i tre veckor till) och berättade inte om dagen för någon. Jag förbjöd folk att komma. Fast i år är det annorlunda och jag ska ha en liten bjudning på fika. I år känns det inte lika jobbigt som förra året även om jag fortfarande inte gillar dagen. 
Mammas dödsdags är i slutet av november; minnen snurrar, sorgen och saknaden är fortfarande så stor trots att det då snart är 7 år sedan. Som jag redan skrivit så är november en tuff månad. Men men år, månader och veckor går vare sig man vill det eller ej.

Likes

Comments

Var det fler än jag som bar Ear Cuff när det var populärt för x antal år sedan? Jag hittade några när jag plockade lite. Rätt fint ändå, tycker jag.

Likes

Comments

Det var en dag i februari 2011, mamma och pappa hade nyligen dött.
Då kom han mitt lilla yrväder, 3 år gammal flyttade han in hos mig!

Han kom som en stor tröst. Han vad beroende av mig, tyckte om mig för den jag var och är.
Han fanns vid min sida hela tiden och har nu gjort i 6½år.

Han älskar mig vare sig jag gör smarta eller osmarta val i livet.
Han är min lilla pälsboll och han betyder allt för mig!

Likes

Comments