​Jag har faktiskt aldrig skrivit ett julklappsrim så jag måste tyvärr passa på denna fråga. 

Likes

Comments

Jag kan nog inte riktigt säga att jag firar lucia. Det enda jag vet är att jag ska titta på lucia (på tv:n nu ikväll. När mamma levde och jag bodde hemma så brukade vi gå upp tidigt för att se lucia på tv:n (det gick tidigare då än nu, om jag inte minns fel?) Sen åt vi alltid lussebulle och pepparkakor till frukost. Lite lagom mysigt sådär :)

Gammal bild

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag. Lite sovmorgon, syrran kom över på en kopp te och vi pratade om allt och ingenting. Det är alltid lika trevligt! sen har jag städat lite och sen kom Monica och hon bjöd på kinamat, och även vi pratade om allt och ingenting. Så idag har jag träffat två underbara människor i mitt liv. Igår träffade jag Yasmin och förra veckan kom Malin förbi, för inte så längesen kom även Eleonor och Carro också. Jag är så glad över att jag har så fina människor i mitt liv. Jag blir helt enkelt varm i hjärtat.

INFINITY

Likes

Comments

Mitt pynt. Egentligen har jag fyra kartonger tomtar som jag fick efter mamma, fast dom står i förrådet där det för tillfället knappt går att komma in i p.g.a. massa andra saker. Men men, detta får duga. Bilden på granen längst ner blev lite suddig, detta för att jag tydligen är darrhänt. Nåja.. Woila!

Likes

Comments

Igårkväll började det snöa och snöar även lite idag. Jag har aldrig riktigt gillat snö... Eller jo när jag var liten, då var det ju jättekul att leka i stora snöhögar, göra snöigloos, änglar, snögubbar och snölyktor. Visst det går fortfarande fast i nutid skulle jag aldrig göra det och vill heller inte. Hursomhelst, jag vill i alla fall ha snö till lucia (imorgon), julafton och nyår sen kan det försvinna.

Likes

Comments

Jag ser denna film en gång om året och den är lika bra varje år. Ibland funderar jag på hur det skulle vara att fira jul med så många människor. Och om man tänker på handlingen så skulle jag nog inte ha varit kvar där mer än i några minuter. Haha. Nä men den lockar alltid fram skratt, filmen jag menar är alltså "Tomten är far till alla barnen" :)))))))


Likes

Comments

Alltså jag vet verkligen inte vilket som är det bästa inlägg jag skrivit i år. Men hur det än är så har ni kollat in detta inlägg flest gånger.

4:e februari 2017
" Back To Real Life

Jag vet inte, ni kanske har funderat vad jag hållit hus under dessa fyra veckor. Det nya året började väl inte riktigt som jag hade tänkt. Den tredje januari orkade jag inte mer. Någon vecka innan kände jag att det där intensiva mörkret var på väg tillbaka, jag gjorde verkligen allt för att försöka stoppa det, men det gick inte. Den tredje januari lades jag återigen in på slutenvårdsavdelningen inom psykiatrin. Fast det var en lite friare inläggning denna gång d.v.s. permissioner redan i början och inte som förra gången efter två veckor. Jag behövde helt enkelt samla kraft. Idag är det två dagar sedan jag blev utskriven och nu hoppas jag verkligen att jag slipper åka dit igen. Nej, jag mår inte bra, något bättre dock. Fast som sagt jag behövde kraft, peppning och personer att prata med när måendet svajade som mest och djupast, det är så mitt mående fungerar just ny. Jag kan gå från att må skitdåligt till åt helvetedåligt på en dag (jag kan nog inte förklara bättre än så). Kvällarna är och har alltid varit värst även om det nu kan vara lika på dagen. Jag önskar och hoppas på att få in lite mer ljus i mitt liv fortast möjligt. Så det är så det är. Nu håller jag mig i alla fall flytande! Fast energin tar slut väldigt fort och ågren kommer på besök ganska ofta, men men någon gång lär det vända! en dag i taget...

Lite bra är att jag har fått börja att arbetsträna lite smått och håller nu på att försöka lära mig fotoshop. Senare blir det redigering av 100 år gamla bilder, annonsering och något med släktforskning. Jag minns inte riktigt men ja något sånt...

Svarar på massa kommentarer så fort jag har landat lite!"

Likes

Comments

Under en period i mitt liv tyckte jag att det var roligt att fotografera. Här kommer några stycken.

Likes

Comments