Header

Ja idag är det midsommar! för min del är det som vilken dag som helst... Jag har väl egentligen aldrig brytt mig specielltmycket. En tid var det alkohol och fest som gällde, fast det var ju faktiskt rätt trevligt när man var med rätt sällskap. När vi åkte till Rättvik för två år sedan och tältade i två dagar, det kommer jag aldrig att glömma. Fy fan vad kallt det va!!! 2 plusgrader på natten, jag och en till hade bara täcke på oss (vi var totalt 5 st, vad jag önskade just då att jag hade köpt en sovsäck). Brr!!. Jag har aldrig frusit så mycket... Det året firade vi en svensk traditionell midsommar då vi hade med oss en kille från England. Han tyckte vi var helknasiga när vi svenskar hoppade runt som grodor. Fast som sagt jag och midsommar har aldrig varit något speciellt. När jag var barn så gick vi, jag mamma, pappa och andra familjer ner till en nöjespark som hade öppet från dag till någonting runt två på natten... har jag för mig... Då åktes det karuseller m.m. Men sen slutade det med kvällsöppet och då blev det inte så mycket annat, fast då var det inte midsommaren jag ville fira utan det var ju karusellerna som stod i centrum. Men det blir nog en dag för mig själv idag, fast det stör mig inte. Jag sprang så mycket hit och dit plus en massa trappor igår så jag känner mig alldeles slut...! Min energi är ju inte som den borde så man kan säga att jag låg på sparlåga, haha. Jag är dock hembjuden till Yasmin och hennes familj (som jag känner väl), men som sagt jag vill nog hålla mig hemma. I morgon kanske jag följer med min farmor och farbror till farmors sommarstuga under dagen, där har jag inte varit på många år (typ 10-15 år). Men liksom inget firande. Jag och Yasmin går eventuellt ner på stan och tar en drink... Men inte så mycket mer. På tal om idag ska jag efter lunch åka och mata katter då Elin N och hennes kille har åkt bort i några dagar, köpa godis på hemvägen och sen får jag helt enkelt se vad som händer.
TREVLIG MIDSOMMAR TILL ER!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det var längesen nu, men idag har jag tänkt att komma med ett litet filmtips! :) det var nästan så att jag hade glömt bort denna kategori... Men i samband med att i natt när jag inte kunde sova la mig och slumpmässigt tittade på denna film "Brain on fire", en väldigt bra film enligt mig. Jag hade ingen aning om att den faktiskt är verklighetsbaserad utan jag såg det i slutet när eftertexten började rulla. Hursomelst...

Denna film handlar om om 21 åriga Suzannah, som lever ett bra liv som hon är nöjd med. Hon bor i en egen lägenhet med sin nya pojkvän; jobbar på ett jobb hon trivs med och är omtyckt på. Allting är bra fram till det att hon en dag börjar "försvinna" under små små sekunder (den som en gång har haft en typ av panikångestattack där ljudet blivit dovt och man inte riktigt är där, förstår nog precis vad jag menar). Det börjar långsamt, Suzannah själv inte riktigt vad som händer och värre blir det, hon söker upp en läkare men han hittar inga fel varken på blodprover eller hjärnröntgen. Ljuden av det som händer runt Suzannah blir starkare och som i en enda röra i hennes huvud... Samtidigt som hon gör allt för att hålla sig koncentrerad. Hennes lägenhet blir mer och mer likt en soptipp och hon har svårt att sova på nätterna. Hon går från neutralt till euforiska tillstånd samt ner i dom lägre och försvinner mer och mer från sig själv, tror sig höra vad människor tänker om henne, får utbrott och blir någon annan än den hon egentligen är...!

Enligt mig är denna film en av det bästa jag har sett på länge. Hon som spelar Suzannah tycker jag gör sin roll otroligt bra!

Klicka HÄR för trailer!

Bilden är härifrån!

Likes

Comments

​Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag tycker om denna bild.. Om det är ljuset eller något. I dont know! Denna bild är faktiskt inte photoshopad. Den är lite lik en målning kan jag tycka. Jag känner sommar när jag ser den! För även om jag trivs så mycket bättre i lägenheten jag har nu.. Så slår det ändå inte naturen på det gamla stället. Nej, jag saknar grönområdena ganska mycket så här i sommartiden. Men men, man kan inte få allt, så är det bara!     

Likes

Comments

har inte riktigt kommit in i det hela på arbetsträningen så ibland redigerar jag lite egna bilder, roligt att lära sig nya saker.

Bild nr 1 är originalet. Bild 2 Mörkbrunt och isblå ögon. Bild 3 isblå ögon och ljust hår. Bild 4 med riktiga hårfärgen men bruna ögon (det var jättesvårt att få till färgen och detta var väl vad jag lyckades få fram).

Obs. Gammal bild!

Likes

Comments

Sommaren har jag en hatkärlek till. Jag älskar värmen men hatar fuktigheten. Det där "måstet" att vara utomhus annars ångest.. Klippt gräs och varm asfalt luktar sååå gott! Höra fåglarnas kvitter så fint... Långt till badstrand. Uteserveringar och caféer toppen! o.s.v. Jag har dock inte så mycket planera... Men jag och Malin åker för tredje gången till Stockholm med shopping och övernattning. Sen får det bli som det blir. Det blir säkerligen annat roligt också!

Likes

Comments

Ja det där gick ju bra, jag som skulle blogga varje dag... Men jag kom i alla fall till dag 10, fast jag tänker hursomhelst fortsätta :). Jag kommer att ta i kapp dom jag inte har skrivit.

Den här oversizekavajen älskar jag. Den ljusgråa polotröjan också. Sen mysbrallorna som jag har på mig (det lilla som syns). Jag kör dock alltid med jeans till vardags och myskläder hemma. Och till oversizekavajen brukar jag matcha med olika tröjor/linnen.

Sen så köpte jag denna sommarjacka idag :)

Likes

Comments

Jag skulle kunna lägga upp en massa bilder tillsammans med vänner, men gör det inte då jag inte vet om dom vill vara med på kort. Har även en massa andra bilder på mig själv i olika situationer, men jag pendlar så mycket viktmässigt att jag inte vill lägga upp fler (f.d. ätstörning). Men jag bjuder på dessa :) En väldigt ung Therese :)

Likes

Comments