Header

Idag blev det klart! :)
1000 bitars pussel

Svar på kommentarer kommer inom kort.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja det där gick ju bra, jag som skulle blogga varje dag... Men jag kom i alla fall till dag 10, fast jag tänker hursomhelst fortsätta :). Jag kommer att ta i kapp dom jag inte har skrivit.

Den här oversizekavajen älskar jag. Den ljusgråa polotröjan också. Sen mysbrallorna som jag har på mig (det lilla som syns). Jag kör dock alltid med jeans till vardags och myskläder hemma. Och till oversizekavajen brukar jag matcha med olika tröjor/linnen.

Sen så köpte jag denna sommarjacka idag :)

Likes

Comments

Jag skulle kunna lägga upp en massa bilder tillsammans med vänner, men gör det inte då jag inte vet om dom vill vara med på kort. Har även en massa andra bilder på mig själv i olika situationer, men jag pendlar så mycket viktmässigt att jag inte vill lägga upp fler (f.d. ätstörning). Men jag bjuder på dessa :) En väldigt ung Therese :)

Likes

Comments

* Att aldrig kunna jobba på "riktigt", folk är inte oroliga men det är jag....
AF och FK försöker få mig att skynda långsamt, men det är svårt.

* Att må så dåligt som jag gjorde nu i höstas och vintern.
Nog för att jag har varit deprimerad förut och tyckt att jag mått skitdåligt,
men detta - fruktansvärt, allt var svart!

* Tarantellor är sjukt läskiga! Jag skulle aldrig åka till exempelvis Thailand eller Indien för där vet jag att dom finns.

* Att min katt Sigge eller andra nära ska dö.

* Att flyga... Det är inget jag tror att jag kommer att komma över, haha! :D

* Att bli helt ensam.

Likes

Comments

Jag lyssnar inte på musik så ofta, vilket innebär att jag inte gillar någon speciell förutom en och det är Celine Dion. Henne har jag gillat sedan jag var femton år. Jag tänkte att jag ska skriva ner dom låtar som jag tycker bäst om;

All we need is love (texten på denna låt är så viktig!)

The power of love

Think twice

Im your angel

Goodbyes (the saddes word)

Because you loved me

A new day has come

Superlove

Likes

Comments

Jag minns att 2015 var ett ganska bra år! Tänka sig att det är hela två år sedan, jag var 26 år och skulle fylla 27. Liksom, vart tar tiden vägen...? Hursomhelst 5 bilder var det och här är dom :).

Jag och Malin i Stockholm. Jag hade väskrensning och hittade fyra gamla (ca 10 år) klubbor. Min söta ring. Nyårssminkning. Samt festfrilla som Malin gjorde på mig (flätaknut).

Likes

Comments

Hm... Det där med årstider är ganska svårt, jag tycker att varje årstid har sin egen charm. Fast om jag måste välja (det står mellan sommaren och hösten) så måste jag ändå säga hösten. Den perfekta hösten för mig är färgskiftningarna på löven innan dom faller. Den friska speciella lukten från luften, stickade mysiga tröjor och olika typer av sjalar/halsdukar, tända ljus och filtar. Den mindre perfekta hösten är dock regn och mulet, löven ramlar ner fort, snöslask och "lera" bara blä. Förra hösten var dock inte som den brukar. Inte bara för att jag blev inlagd, men helt plötsligt började jag bli så mörkrädd. Vanligtvis gillar jag när man sitter hemma och kurar in sig med filt i soffan och mörkret faller på. Men av någon mystisk anledning blev det så ändå. Hoppas på att njuta mer i år :) fast först ska det bli skönt med lite sommar! :)

Likes

Comments