Oj, vad det har regnat på sistone! alldeles alldeles för mycket. Men te och mysiga kläder klarar man sig långt på. Den vinrödaktiga stickade tröjan som syns på bilden är så skön. Lång och skön. Och snart får jag (som faktiskt tycker att det är snyggt) användning av mina benvärmare också. Någon av er som använder det?

Åh :/// jag håller på att bli galen på utsättningen. Jag har konstant panikångest, ibland är det lite lättare men en stor del av dagarna är den ihärdig och stark att jag nästan kräks (bokstavligt talat), jag behöver liksom inte göra något för att den ska gå i gång. Eller jag känner av den när jag sitter också. Jag bara väntar på att dagarna ska gå så att jag bara kan få sova, sova, sova. Har du själv haft panikångest på en stark nivå kan du nog förstå mig.

Och därmed säger jag god natt. Hoppas ni sover gott!

Likes

Comments

Här kommer yttligare lite bilder på redigeringar jag gör på arbetsträningen när jag har lite tid över.

Likes

Comments

Nu har jag nyligen gråtit framför Sofias änglar, jag ska inte titta på sånt där...! Annars då, jo just nu handlar det om överlevnad. Jävla medicinabstinens. Just nu äter jag åksjuketabletter eftersom att jag mår illa vilket gör att jag har jättesvårt att äta under dagen och är yr i huvudet, atarax för panikångesten (hjälper inge vidare) jag får av att bara röra på mig... får inte äta benzo just nu för att jag deltar i en
DBT behandling ----> (dialektisk beteendeterapi)<----, dock inte en hel session, dimmsyn så drygt...! just nu känner jag mig så trött. Tröttare än vad jag annars skulle ha varit antar jag. Jag orkar inte vara på arbetsträningen hela tiden ut men jag går i alla fall dit, det är alltid trevligt att träffa kollegorna. Allt känns annars rätt grått just nu, men inte bara i allmänhet utan även vädret, vädret är förskräckligt!!! kan det vara mer höstaktigt??? nåja ligga under filt och titta på tv är ju i alla fall rätt mysigt när det blåser och regnar så fasligt mycket.

Igår var jag hem till Elin F som nyligen har flyttat till mitt gamla område. Jag hade köpt med mig en lila cyklamen som visade sig passa in perfekt. Vi åt pizza till lunch på en pizzeria som jag aldrig ätit på förut trots att jag bott så nära i 8 år. Är inte det helt otroligt! för hur som så var det den godaste pizza jag någonsin ätit. Varför har jag väntat så länge, haha! Hon hade gjort en urrensning av en hel del kläder. Jag som länge har velat köpa nytt blev mättad av att jag tog det mesta som hon plockat ut vilket nästan var två plastkassar, hihi. Gratis kläder aldrig fel.

Och just nu ska jag försöka få i mig min andra hälft av kebabrullen jag beställde hem igår.
Hare gott!

Likes

Comments

1. Jag var jättepedant för x antal år sedan (idag är det annorlunda hahaha).
2. Jag har IBS.
3. Jag lägger mina Marabouchokladkakor i frysen.
4. Jag har lila glasögon (vilket jag trivs med) men hade velat ha svarta.
5. Jag är känslig mot nickel (även guld när jag var mindre).

Likes

Comments

Jag tänkte bara tipsa om filmen "Min lilla syster". Som handlar om Katja som är konståkerska på en hög nivå, hon drabbas av anorexia (hon vet inte om det själv) och hon faller djupare och djupare in i sjukdomen och allt vad den innebär. I skuggan står hennes lillasyster som gör allt för att bli lika bra som sin storasyster, och vill även hon bli bra på konståkning. Hon ser vad Katja håller på med, men hon har lovat att inget säga. Hon står i mitten av allting och hon vill inget hellre än att just berätta, men heller inte svika sin syster.

Jag tycker att filmen är jättebra och att Amy gör en riktigt bra insats. Jag kan relatera mycket från då jag var sjuk i anorexia; humörsvängningarna, hur viktigt (som ex ägget) olika livsmedel kan bli. Att jag till varje pris gjorde allt för att slippa äta av extrem rädsla för att gå upp i vikt. Kontroll. Promenader. Och jag fattade inte själv att jag var sjuk. Det tog väldigt lång tid. En ätstörning kan dock vara väldigt individuell, det finns ingen mall i hur det ter sig. Ja, så var det då under många år, men TACK OCH LOV inte nu längre, i februari firar jag fem år som frisk från ätstörningen.

Det jag hursomhelst vill komma fram till är att denna film går att se på svt play, en dag till.

Likes

Comments

Åh, har mått så för bövelen dåligt idag. Jag menar dock mer fysiskt än psykisk (även om dom "klingar fint" tillsammans ändå...). Det är inte roligt att sätta in och ut mediciner samtidigt. Trött för att jag inte kan sova, speedad för jag inte vet vad, panikångesttoppar x???, overklighetskänslor, illamående o.s.v. o.s.v. Vad ska det bli av mig!? nåja, jag kommer i alla fall sluta med den medicin jag nyligen satt in, det har jag bestämt mig för, jag står inte ut med biverkningarna jag får utav den. Den jag sätter ut gör nog mycket i det hela också, men den medicinen har jag velat bli av med så länge men verkligen dragit mig för. Det är så himla drygt med mig och mediciner då är så känslig både när det gäller just insättning och utsättning. Blä.

Hur som haver när jag först gick på ett möte för att sedan ha paus och gå på ett annat så passade jag på att fotografera lite i Boulognen. Hösten är fin, det var oftast då jag mådde som bäst innan mamma och pappa dog. Så medan många fick sina höstdepressioner mådde jag som bäst. Nu är hösten dock något jag fruktar liksom vintern, men jag får väl försöka se det positiva som jag redan nämnt "hösten är fin" med alla dess färger!

Likes

Comments

Det har ekat väldigt tomt här nu ett tag (förutom inlägget jag la upp för några dagar sedan). Helt ärligt så har jag mått väldigt dåligt, och mår inte bra nu heller även om det är något bättre. Hursomhelst så har jag legat inne på psykiatri - slutenvårdsavdelningen i tre veckor. Det är rörigt i min hjärna just nu. Jag har nyligen satt in en medicin och ska bort med en annan. Så ja, får se hur det utvecklar sig. Det finns i alla fall en bakup plan till det, och en annan plan för annat... Så än är det inte kört!

Under dessa tre veckor har jag ätit sjukt mycket godis, haha! :) Nog för att jag endast brukar äta godis på fredagar (ni som känner mig, ni känner mig ;)), men under dessa veckor har jag väl ätit mer godis än mat. Och då menar jag mycket godis!

Ex denna;

Kanske en påse bilar också och varför inte 200g Marabou chokladkaka. Ja, så har dagarna sett ut vare sig jag ätit bra med mat eller ej. Och faktiskt kändes det helt ok, varför inte vidga sina vyer? ;)

Hursomhelst, anledningen till att jag skriver detta inlägg är för att allt inte är grönt gräs och gröna skogar i mitt liv just nu. Att vara psykiskt sjuk är enligt mig inte fult, varför ska det hymlas? psykisk ohälsa kan drabba vem som helst, det är mänskligt. Vi är inte mer än människor. Sen om någon tycker helt annat det gör mig ingenting, jag står fast vid mina ord.

Likes

Comments

Jag vet att mina egna redigerade bilder har varit efterfrågade, och nu lägger jag ut två st. Det kommer att dyka upp fler vid andra tillfällen.

Likes

Comments

För en vecka sedan anordnade jag och några vänner en babyshower för Carro som ska få en flicka i oktober. Det skulle bli en överraskning vilket det lyckligtvis också blev då Carro faktiskt inte anat någonting alls. Så vi åt gott och var bara i stämningen. Vi hade det så trevligt och mysigt, enligt mig i alla fall. Fint att vi allra närmaste kunde träffas samtidigt. Återigen, tack alla!

Likes

Comments