Jag känner att snart kommer jag att få ett sinnesutbrott.. sitter i min lägenhet själv och klockan är snart halv 4.. jag har magsjuka å allt känns piss.. jag hatar att uttrycka mina "känslor", det är det värsta jag vet och jag vet fan inte vars jag ska börja.. jag älskar verkligen mina vänner men det känns oftast som om att jag alltid ska vara den person som ställer upp och alltid ska hjälpa andra. Visst jag hjälper gärna till, jag vill att mina vänner ska må bra, jag vill inget hellre men ibland skulle det va kul att få något tillbaka.. som t.ex. "hur mår du egentligen?". Det känns som om att jag lägger för mycket energi på vad andra tycker å tänker och ingen energi på mig själv. Jag har en kass självbild av mig själv.. jag har inget självförtroende och absolut ingen självkänsla.
Jag känner att vad jag än gör så är det inte bra nog, och så är det vars än jag kommer. jag känner mig som en människa som bara ska finnas till, men inte "behövs".
Jag blir arg på mig själv för dom misstag som jag gjort men jag behöver inte bli påmind om dom varje dag, men lik förbannat blir jag det i alla fall... jag känner mig som en jävla idiot som sitter och skriver dethär, men jag måste få skriva ut det när jag inte kan berätta det för någon, och den som nu läser dethär behöver inte kommentera eller prata med mig om det för jag känner att jag inte orkar.. låtsas som allt är som vanligt. jag skriver det här för att jag måste på avreagera mig och det är bättre än att jag tar ut alla aggretioner på någon som inte förtjänar det.

Sov gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är så sjukt taggad till nästa helg för då är det dax för mig att tattuera mig å jag längtar!
Känns även skönt att vara tillbaka i Piteå igen, men jag saknar ändå min söta pappa! <3
Trodde aldrig jag skulle säga dehär men det kommer faktiskt bli skönt att börja om skolan!

Likes

Comments

Det var väl ett tag sen man skrev, men jaja bättre sent än aldrig! :)

Efter jul blir det att boka tid för övningskörning på körskolan och jag är extremt taggad och samtidigt skitnervös... men det kommer nog att gå bra. Så dom kommande månaderna ska jag vara nergrävd i körkortsboken, men eftersom jag inte är den "bästa" på att plugga så kommer det bli svårt men vill jag så kan jag och jag vill ha körkortet så har inget annat val helt enkelt! ;)

Imorgon ska vi börja tapetsera rummen och jag är sjukt taggad inför det, kommer bli sååå kul!! :)

Men snart är det ju jul, men har ingen julkänsla överhuvudtaget.. men det kommer väl :)

jag har så mycket att se fram emot!

-Julafton

-Nyår

-Min födelsedag

-Körkortet

-26 april ska jag och Emma se stiftelsen i Piteå

Min drömbil, nog ska jag ha den då jag börjar tjäna pengar! ;)

Likes

Comments

Varit i Luleå ihelgen och det har varit en lugn å skön helg. Här kommer lite bilder :)


Likes

Comments