​hej

Mycket har hänt sedan sist jag skrev. Vår ärta har kommit ut i juni och det blev en flicka. 

Nu börjar vägen att komma tillbaka till mitt normala jag, då jag fick en chock när jag på eftrerkontrollen visade sig väga 104 kg.!!  Bara 5 kg ner sedan efter förlossningen. Nu bli det hårda tag. 40 kg ska bort!! 

Börjar med lätta promenader i dag å trappar upp träning sukssesivt under tidens gång nu. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är dålig på att uppdatera min blogg helt klart.. Har haft för mycket att stå i och mer lär det ju blir :-) Veckorna har gått väldigt fort och vi har inte hunnit med.

I september förra året så fick sattes ett befruktat ägg tillbaka in i mig och vi fick två stycken till frysen också. De ägget som sattes in tog sig och vi är i vecka 33+3 nu och vi är längtar tills vår lilla ärta vill komma ut.

Likes

Comments

Lite dålig på att uppdatera. Vi har i varje fall gått igenom tredje ivf:n och jag är ruvare sedan lördags eftermiddag. Ett embryo som vid insättningen var 5 celler stor. Hoppas nu på att detta är vår sötnos och kommande gemensamma barn. Fick även två stycken blastocyst i frysen i reserv. Känns overkligt att vi lyckas få så pass fina embryon, jag är glad att det äntligen blåser medvind hos oss. :-)

För övrigt så har vi gått och skaffat oss en till bil då vi behöver två bilar så att säga. :-)

Likes

Comments

Började med behandling den 11 augusti igen. Långa protokollet med spray och sedan sprutor när jag är ned reglerad. UL och kontroll på tisdag morgon för att se att jag är helt ned reglerad och klar för att kunna börja spruta. Hoppas nu att detta går bättre än tidigare behandlingar. Så vi får flera ägg som är bra, så jag slipper mer än ett äggplock till... Det hade ju varit roligt med ägg i frysen också. 

Likes

Comments

Första IVF försöketgav oss 11 befruktade äggen men bara ett ägg fick vi tillbaka. Resten klaradeinte sig till frysen. Guld ägget som blev insatt slutade i missfall. Andra gav13 befruktade ägg ingen klarade odlingen i 5 dagar (KROMOSOM FEL på alla ellerför många kromosomer, de ville inte smälta samman på rätt sätt) så ingetåterförenade. Det försöket räknades inte. Så vi har två landstinget bekostnadförsök kvar att göra nu till hösten.  Det tärverkligen på psyket att gå igenom ivf försök. Alla sprutor och nässpray som manlär ta är inte att leka med. Sedan smärtan av att ha alla äggen i äggstockarna,plus smärtan efter ägguttagen är inte rolig att ha.. Men vägrar ge upp för dåhar jag haft ont helt i onödan känns det som.

Likes

Comments

I dag har vi familjen åkt i väg på en veckas semester till huvudstaden. bo på hotell och göra roliga saker tillsammans för en vecka. Ladda batterierna inför hösten och dess behandlingar.

Likes

Comments

Nu var det länge sedan jag bloggade. Mycket har hänt. 

Det skulle ta lång tid att skriva om allt som hänt, men en av anledningarna till att med att jag skaffade denna blogg var att kunna skriva av mig i kampen om att få ett gemensamt barn tillsammans med min älskade. Så här kommer en lite uppdatering av det i varje fall. 

Det två Ivf försök har vi gjort hittills utan resultat. Ett korta och ett långa protokollet. Första IVF försöket gav oss 11 befruktade äggen men bara ett ägg fick vi tillbaka. Resten klarade inte sig till frysen. Guld ägget som blev insatt slutade i missfall. Andra gav 13 befruktade ägg ingen klarade odlingen i 5 dagar (KROMOSOM FEL på alla eller för många kromosomer, de ville inte smälta samman på rätt sätt) så inget återförenade. Det försöket räknades inte. Så vi har två landstinget bekostnad försök kvar att göra nu till hösten. Vi får se när Gävle läkarna och Uppsala läkarna diskutera färdigt efter sommaren stängning i slutet på augusti.Det tär verkligen på psyket att gå igenom ivf försök. Alla sprutor och nässpray som man lär ta är inte att leka med. Sedan smärtan av att ha alla äggen i äggstockarna, plus smärtan efter ägguttagen är inte rolig att ha.. Men vägrar ge upp för då har jag haft ont helt i onödan känns det som.

Likes

Comments

En hel del planerat denna vecka. Ska hinna med, jobb, plugg, umgås med mina barn, fira ett ut av barnen, sjukhusbesök och hinna med tre träningar denna vecka och mycket mera.
Bäst och sätta igång om jag ska hinna med.

Likes

Comments

Vaknade med en öm mage och ett bäcken som värker, funderar på om hjärtklappning kommer från biverkningarna av Menopur....är orolig att det ska bli värre, vi får väl se. Jag som är kaffe drickare funderar på att dricks The.

Likes

Comments

Mycket har hänt sedan jag starta bloggen. Har inte tid att skriva om det utan ni får ta detta som en nystart å en bättre början.

I går började resan tillsammans med min kille, en resa som förhoppningsvis ska leda till ett gemensamt barn. Jag har barn sedan ett tidigare förhållande men tillsammans med min nuvarande kille så är vi ofrivilligt barnlös å har varit det i flera år.

Vi utreddes under hösten på en fertilitets mottagning och det beslutades att vi skulle bli erbjuden IVF behandling med korta protokollet. Efter en lång väntan så var det äntligen dags att börja med sprutorna i går kväll.

Jag är rädd, har panik ångest samtidigt som jag är förväntansfull och glad. Jag vet att det är en konstig kombination men det är dessa känslor jag har.

Likes

Comments