Header
Om allt och inget

Hello

Jag har en fråga, vem följer ens insta? Jag menar jag skapade ett instagram-konto till denna blogg @aocho.blogg, och just nu har jag inte några inlägg, endast profilbild(kommer ett första instagram-inlägg efter att detta blogg-inlägg publicerats). Jag har 2 följare? Jag säger inte att man inte ska följa någon bara för att hen inte lagt ut några bilder, men jag undrar vad det är som gör att man ändå väljer att följa? Hur som helst blev superglad när jag fick mina två följare! Tack!😃

Just a little thought

Likes

Comments

Hej! Alltså hur ska man börja ett inlägg? Hej, kan ju vara bra, men sen? Särskilt om man är "ny", alltså om det är första inlägget, ni fattar. Förresten, vilka ni? Det är säkert bara en som eller några som läser detta lite snabbt och sen klickar vidare till något annat. Men iallafall, hej på dig!

Jaha, vad nu.

Detta är en blogg där jag kommer att skriva om en del antar jag och vill du läsa, så läs, det gör mig glad om du läser.

Kom på en sak: detta är mitt första inlägg alltså det första intrycket(Haha, kom på och kom på; kolla rubriken). Det är ju viktigt, om du inte har något större intresse i att läsa denna blogg så kommer du antagligen inte läsa den igen. Visst, bloggen kan inte passa alla, såklart, men man vill väl alltid göra ett gott första intryck? Eller? Det beror ju dock på vad ens mening med sin handling är.

Så nu har du fått ditt första intryck på denna blogg, hoppas du gillar den, och nu ska jag sluta tjata.

Hur avslutar man ett inlägg då? Hejdå? Eller bara slutar man? Vet inte.

Slut


Likes

Comments