Högst upp på mina framtidsplaner är att pli polis. Polis är något jag alltid velat bli, hjälpa andra och göra en väsentlig påverkan på samhället. Tänk att kunna gå hem från jobbet och veta att man kanske räddat livet på någon, och att rädda livet på någon är inte nödvändigtvis att hoppa in när någon försöker mörda någon annan! Det finns så många olika sätt man kan rädda livet på någon. Detta är något jag alltid velat bli så länge jag kan minnas och något jag fortfarande vill bli.....Måste bara ta körkort och ta studenten sen är de fritt fram att söka in för mig.

Jag planerar på att söka in till polishögskolan när dom öppnar till våren men tror inte jag tar in mig på de första försöken så då planerar jag att åka till USA istället och jobba som Au Pair. Hur kul? Jag är jätte taggad på det här och ska börja processen efter jul, problemet här är att jag också måste ha körkort för att bli Au Pair och det går lite sådär med det....Min mamma uttrycker sig att "jag är rädd för bilen och andra bilar". och det kan jag kanske hålla med om till viss del.

Men just nu är den största framtidsplanen att klara skolan och ta studenten.

Bildresultat för studenten

( bild från google, alltså inte jag som tagit den )

Likes

Comments

Jag vaknar upp som vanligt denna dag alldeles för tidigt, klockan 05.00. Jag tar upp mobilen och ser att resultatet inte är avslutat än men jag ser att Trump leder och grips utav lite lätt panik "Tänk om han vinner" tänker jag för mig själv, som om det skulle vara jordens undergång.

vid 08. 30 är det klart Trump har fått 276 elektorsröster vilket är 6 mer än vad som behövs medan Clinton fick 218 elektorsröster. USAs näste president blev alltså mannen som vill förbjuda muslimer från att resa in i landet, kallade Mexikaner för våldtäktsmän och föreslog att bygga en mur mellan de två länderna. En sexistisk, rasistisk och narcissistisk 70 åring vart USA;s nya president.

USA;s nästa president är han som inte har någon direkt politisk erfarenhet utan en affärsman som bor högt upp i en dyr, lyxig skyskrapa och ser på världen och människorna i sitt land som ett " Vi " och " Dem". Jag tänker för mig " hur kunde det här ske?"

Trump, som 2017 kommer träda in som USA;s nya president som folket valt fram har skrutit om sexuella övergrepp han genomfört och 12 kvinnor har även anmält han för sexuella övergrepp. Jag tänker åter igen " hur kunde detta ske?". Mannen som inte tycker kvinnor ska få ha möjligheten att välja sina EGNA val kring sin EGEN kropp.

Jag inser senare under dagen efter att ha läst twitter, facebook, kollat nyheter, kollat runt lite på media helt enkelt. Trump har valts fram demokratiskt, majoriteten röstade alltså på han. Inget jag eller någon annan kan göra åt saken. Jag inser även senare att det här är min åsikt att Trump helt enkelt är en sexistisk, narcissistisk och rasistisk skitstövel. Men inte alla tycker det, och precis som jag önskar att min åsikt respekteras tycker jag även att man ska respektera dem som röstat på trumps åsikt, även fast jag och säker fler inte förstår hur? och Varför?.

Respektera andra precis som du vill bli respekterad. Jag är skit arg medan någon annan där ute är skit glad över val resultatet. Men så är livet, ibland blir det inte som man vill. Jag hoppas nu på att antingen inte Trump får igenom sina idiotiska förslag enligt mig eller att han prioriterar andra saker som faktiskt hjälper ALLA amerikanare och omvärlden på ett icke rasistiskt, sexistiskt eller narcissistiskt sätt.

Trump har vunnit och det ända vi kan göra nu är att våga tycka till, våga stå för vad man tycker, våga påverka på det sätt du kan påverka och hoppas på det bästa.

Puss puss, nu ska jag sova och ta nya tag och försöka glömma det här med valet för nu iallafall. Hoppas alla har det toppen.


                            Bildresultat för trump usa president

Likes

Comments

Började morgonen som vanligt då jag börjar 08.10 att stiga upp 05.00. Varför? Vet inte, bara blir så. Känns bra i hela kroppen och det känns som att jag varit "duktig" om jag gör det. Har hat/kärlek till tisdagar då det är universums segaste dag men jag ÄLSKAR ju psykologi. Är så fascinerad över människans beteende som många av mina nära kan bekräfta, nästan så jag tror dem kan tycka jag är lite jobbigt fascinerad utav det.

Fick efter skolan slutat springa till mitt jobb ( O´learys ) för att vara med på en öl utbildning utav Carlsberg vilket gjorde att dagen vart ännu längre, suck. Men tur nog var dem från Carlsberg trevliga och utbildningen var informativ.

Men dagar som tisdagar är för det mesta bara sega då dem är så långa. Och då älskar jag att ta fram kameran när jag kommer hem och bara ta kort på det som tilltalar ögat. Men min kamera har sakta men säkert börja att bli trögare och svårare att samarbeta med.

Har även lite senare nu på kvällskvisten hunnit med gymmet, och fick till och med mig mamma! :D Det vart 40 minuter på löpbandet i intervaller sen lite övningar för benen också.


Hoppas ni haft en fantastisk dag allesammans, puss puss.

Likes

Comments