Header
View tracker
View tracker

Jobbade 9-18 på lagerutförsäljningen i Borås idag. Sååå najs att jobba faktiskt, medan man packar och galgar upp kan man slänga det man själv vill ha i en hög! Fick med mig så sjukt mycket hem, bland annat 3 väskor, 2 par jeans, massa trosor, tre silkes-skjortor, linneskjortor.. hur mycket som helst, för bara 450kr. Älskar att jobba på Gina pga många anledningar, detta är en av dem 😻🛍

Likes

Comments

View tracker

Hämtade ut min Colourpop-beställning idag! Från det att den skickades tog det 6 dagar tills jag fick hem den. Dock tog det typ 6 dagar från att jag beställde tills att den skickades också.. jag slapp iallafall tull och det är jag glad för. Så onödig kostnad.

Men asså jag DÖÖÖR verkligen för alla färger jag beställde? Älskar verkligen alla. Kommer bli så jobbigt imorgon att välja ut en shade att ha 😂

Likes

Comments

Varit en sväng i stan med Marie tidigare idag, tills hon skulle åka och jobba. Har varit hemma och städat lite och myst med katterna, ska åka och hämta Marie från jobbet lite senare. Anton sover hos en kompis inatt så jag och Marie ska ha sleepover 💕 vi ska kolla på Outsiders och mysa!

Likes

Comments

Döööör för detta läppstift jag köpte som släpptes idag, från MACs nya Star Trek kollektion. Mitt första metallic-läppstift, sååå fin att ha ensamt men kan tänka mig att det är superfint över ett nude också.

Likes

Comments

Ingen kan ha missat att Colourpop har börjat skicka worldwide så jag kände att det var på tiden att göra en beställning. Fokuserade mest på läppar som ni kan se, har alldeles för många ögonskuggspaletter så är onödigt att köpa hem en massa singelskuggor. De har ett erbjudande som slutar idag, att om man spenderar $40 så får man tre gratis liquid lipsticks från den nya höstkollektionen 😻 sjukt värt. Så synd att den fjärde färgen "Notion" var slut, typ den jag ville ha mest. Men det här blir super. Så jävla bra priser, 9 st liquid lippies och 1 ögonskugga för 510kr inklusive frakt. Frakten gick på ca 200kr men i och med att ett liquid lipstick kostar ca 42kr är det värt. Jämför med Anastasias där du får ett för ca 250kr.. Då var det bara den jobbiga väntan kvar dååå 🤔🤔 kan göra ett stort inlägg med swatches och vad jag tycker om dem sen om ni vill?

Likes

Comments

Var på Ullared med Nilla idag och fick bland annat med mig lite nya fransar, ardells fransar kostade bara 49kr där 😻 dock fanns bara #105. Har faktiskt inte testat dom förut så ska bli kul att se hur de ser ut på. Brukar gilla mer wispie-looking fransar egentligen. House of Lashes-fransarna köpte jag på h&m.

Börjar känna mig dålig också, halsont och tror jag hade feber imorse. Haha, livet utan en sån feber-termometer.. Förhoppningsvis utvecklas det inte längre än så, känner mig hyfsat klar i huvudet iallafall.

Likes

Comments

Tog mig verkligen tid till att sminka mig idag, använde Anastasias finaste Modern Renaissance palett och Too Faced Sweet Peach. Använde tejp också för att få eyeliner & skuggan sharp AF. Tycker varma, röda skuggor passar superbra med mörkt hår 😻

Likes

Comments

Instagram@alicejohannas