Nå som William snart er 4 måneder gammel, har hårtapet satt i gang merker jeg. Håret mitt er så tynt nå, at jeg nesten bare vil klippe det av (bare nesten, hehe).
Neida, men seriøst, når jeg dusjer, eller drar fingrene gjennom håret, sitter jeg igjen med 10-15 hårstrå mellom fingrene, hver gang jeg gjør det. Jeg kan bare dra ut hår, og det stopper aldri. Jeg prøver jo å la vær, men gulvet hjemme er fult av hår. Jeg røyter sinnsykt mye. Det er hår OVERALT. Og ikke nok med det, men det er så tørt at jeg kan høre det knitrer i håret mitt.

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til 6-12 måneder har gått, da håret mitt blir tilbake til "normalt".

Kanskje jeg burde ta en tur til frisøren snart og finne en ny frisyre, selv om jeg egentlig ikke vil i det heeele tatt, nå som jeg ENDELIG hadde fått litt lengde på håret! 😫

Jeg bruker frisør shampoo og balsam + hårkur, men det hjelper faktisk ikke denne gangen .. #hjelp

Slang med et bilde fra nyttårsaften, eneste gangen William har sovet borte faktisk, hehe. ✌🏼

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

På julaften ble William 3 måneder gammel, men selv om han er så liten, syntes han det var veldig gøy.

Vi feiret julaften i Ørje hos familien til samboeren min. Det var superkoselig 🤗

Håper dere også har hatt en fin jul! :)

Likes

Comments

Mye av tiden blir tilbrakt hjemme i leiligheten, med en baby i hus. Føler meg utrolig usosial egentlig. Heldigvis er julen rundt hjørnet, og vi skal feire jul både på julaften og late som det også er litt julaften enda 1.juledag.
Vi reiser til familien til samboeren min i Ørje på julaften, og feirer hos min familie 1. juledag.
Da får jeg jammen meg sosialisert meg da i hvert fall, hehe.

Gleder meg så til jul, det er den beste tiden på året. Så mye god mat, glade barn og gleden av å gi til dem man er glad i.

Savner tiden da jeg var barn, da det kriblet i kroppen hele desember, og spenningen var på topp. Savner den ordentlige julestemningen, da det kile i magen. Savner da jeg så på julemorgen med god frokost og godteri.
Jeg har ikke den samme sterke følelsen nå, men prøver å lure den frem. Nå må jeg tenke på å lage tradisjoner for William også, slik at han opplever julen like bra som jeg gjorde da jeg var liten.

Nå er stuen pyntet opp i leiligheten, og mamma har kommet med gavekalender (er jo mammas lille jente enda, heheh).

Stuen blir så koselig med julestemning <3

Likes

Comments

Det er rart å tenke på at William er 3 mnd på julaften. Tiden går så fort! Kunne ønske jeg kunne stoppe tiden, men samtidig er deg gøy å se hva han lærer for hver dag.

Dessverre må han begynne med skinner fra 14 desember, til han er 5 måneder gammel. Sykt kjipt, men bedre å være sikker på at foten vokser som den skal.

Lille gutt har begynt å le, og det er sååå koselig å høre på. Det er så gøy å se hvordan han vokser for hver dag. 😍

Julehandelen er godt i gang, mangler bare et par gaver. Første gangen jeg har vært litt tidlig ute! Som regel pleier jeg å være ferdig på lille julaften, haha.

Jeg føler selv at jeg fortsatt lever i en egen boble her hjemme med baby i hus. Jeg er ikke så flink til å sosialisere meg lenger. MEN må vel snart komme meg ut i verden igjen.

Nå leser jeg til eksamen jeg aldri besto på videregående. BIOLOGI. Og det suger. Men får bite tennene sammen slik at jeg kan få meg utdanning.
Planen er å bli sosionom, så kanskje vi flytter til Sarpsborg i et par år. Jeg skal i hvert fall være ferdig før William begynner på skole. Så nå har jeg en tidsfrist. 👊🏼🎓

Likes

Comments

ENDELIG er tiden over med gips for lille William. Tror det var veeeldig deilig å få strekt ut føttene sine ordentlig nå. Han er veldig fornøyd ser det ut som.

Og HURRA for at det ser ut som har slipper skinner også, etter gips i bare seks uker! Vi skal på kontroll til torsdagen for å se hvordan føttene hans holder seg.

Nå er det kun tøying som står på listen. Vi må tøye føttene hans i 15 sekunder x 3, 3 ganger daglig. Det syns han ikke er såå gøy, men for å slippe at han må tilbake til gips eller skinner så er det verdt det. ☺️

Idag er han blitt seks uker gammel. Tiden flyr veldig fort! Han er mye sterkere i nakken allerede, og han virker mye mer "med". 👏🏼 For min del kunne tiden stoppet nå, lille babyen vokser i fra meg. Hehe.

Likes

Comments

Da har lille William snart blitt seks uker gammel, og hatt på gipsen like lenge. Vi fikk en glad nyhet fra sykehuset på onsdag! Føttene hans er snart helt bra igjen, dem myke og fine. Så vi skal til fysioterapauten neste uke og se om han er helt ferdig med gips på begge beina, eller om han må begynne med skinner, eller ingenting! Jeg håper av hele mitt hjerte at han er helt ferdig med både gips og skinner og er helt "frisk"! :)
Men vi får vente å se. Gipsen begynner å bli så stor og tung, så skal bli godt for han å slippe den tror jeg.

Vi veide han på onsdag, uten gips, og da veide han 5,5 kilo. Han legger godt på seg i hvert fall 😄 Det er en matglad gutt. Ammingen går fortsatt supert, men har litt overproduksjon av melk enda.

Tiden går så fort, så man må virkelig nyte tiden mens dem er små. Han vokser for hver eneste dag.

Likes

Comments

Livet som mamma er fortsatt fantastisk, hehe. På fredag var vi på sykehuset og byttet gipsen til William, der han fikk bade for første gang. Det var litt skummelt syns han, men gikk greit etter hvert.

William var SÅÅ fornøyd da gipsen ble tatt av, da han fikk strekt ut beina sine igjen. Føttene hans var blitt en del bedre allerede, og den ene foten er snart helt bra! Venstre foten må nok ha på gips i noen uker til. Vi må bytte gips hver uke, siden babyer vokser jo veldig fort i starten. Blir spennende å se forskjellene fra gang til gang. Gleder meg så til han blir helt bra i føttene, og kan slippe gipsen.

Som dere ser på bildet, er det ikke veldig mye klumpfot igjen, men er litt. Høyre foten er snart helt på plass.

Han var ikke like fornøyd da han måtte bli gipset på nytt, og denne gangen var gipsen litt tyngre og større. Heldigvis er det ikke for alltid, og han får en liten pause fra gipsen én gang i uken.

Likes

Comments

Disse fire dagene (så langt) som mamma har bare vært fantastisk. Jeg trodde faktisk ikke det gikk ann å være så lykkelig. Klumpen i halsen dukker stadig opp, og tårene triller av glede. Jeg er så glad at jeg bare må gråte. Han er bare helt perfekt. Det er vel også hormonene som tar litt av.

Amming går kjempefint, selv om brystene er veldig ømme. Melkesprengen har kommet for fullt, ser ut som jeg har tatt litt for mye silikon, haha. Så jeg skal ikke være bekymret for å ikke få i han mat. Han er også matglad, så passer fint 😄

Jeg kjenner jeg har vært gjennom en fødsel, det er selvfølgelig vondt i både rygg og mage, men kjærligheten lindrer smertene veldig.

William sover, spiser, sutrer, kikker seg rundt og tømmer seg. Og sover igjen. Han er ikke så vanskelig å ha med å gjøre (enda). Han er bare god og snill.

På fire dager har jeg gått ned 10 kilo, så klager ikke! :)
Kroppen ser ut til å bli som den var, med tre små søte strekkmerker. To på hoften, og en ved navlen. Hihi.

Denne lille gutten er jeg så heldig som får være mammaen til. Han skal jeg kjempe for, for alt det er verdt. Jeg er så stolt av han.

Stakar lille har jo gips på begge beina, på grunn av en liten grad med klumpfot på venstre ben, og enda mindre på høyre ben. Skal bytte gips på fredag. Det gjør litt vondt i hjertet å tenke på at han ikke får strekt ut beina sine som han vil, på en god stund. Heldigvis virker det ikke som han plages med det i det hele tatt.
Det viktigste er at han blir bra igjen. :)

Det blir ikke mye søvn på meg, men heldigvis er vi to om det, og kan bytte på å sove litt. Jeg klarer dessuten ikke sove lenge og tungt, da jeg alltid sover med morsinstinkt. 👩‍👦

Jeg er heldig ❤️

Likes

Comments

Da var ventetiden endelig over. Min fine sønn, William Alexander, kom til verden 24 september, klokken 03.12. 💙

Fødselen:

Vi dro til Skien sykehus for å sette i gang fødselen 23 september klokken 09.30.

Klokken 10.30:
Først satt dem inn en modnings"ballong" slik at livmorhalsen skulle bli moden. Merket kraftigere kynnere etter et par timer.

Ca klokken 21.00:
Ballongen falt ut, noe som betyr at livmorhalsen var blitt moden. Og 30 minutter etter tok dem vannet mitt. Jeg hadde masse fostervann. Da startet riene med ganske kort mellomrom. Og ja, det var vondt. Kastet opp et par ganger..

Ca klokken 22.30:
Jeg ble sendt inn på fødestuen, der jeg fikk lystgass, men syns helt ærlig ikke det hjalp så mye på smertene.

Ca klokken 00.00 (husker ikke helt):
Kom en lege å satt epidural på meg. Noe jeg hadde tryglet om en stund i smertene stund, hehe. Den hjalp veldig på riene, og jeg ble småtrøtt. Men ja, det var fortsatt vondt. Da lå vi å ventet på at jeg skulle få større åpning. Dem satt drypp på meg for å fremkalle enda mer rier. Og det gjorde susen.

Ca klokken 02.40:
Jordmor sa at jeg hadde fått åpning på 9 cm, og begynte å gjøre seg klar for pressetiden. Jeg kjente jeg ble nervøs da ja, hehe.

Klokken 02.55:
Presseriene startet, og da gikk det unna. 15 minutter med pressing da riene kom, og plutselig var lille William ute, klokken 03.12. Den følelsen da jeg hørte den lille barnegråten er ubeskrivelig. Og så godt å få han ut. Tårene begynte å trille med en gang, og jeg så ned på verdens fineste gutt. Han ble lagt til brystet mitt med en gang, og tårene våres rant. Da han kom på brystet mitt lå han helt stille å kikket rundt seg og søkte etter pupp med en gang.
Ord kan ikke beskrive den fantastiske følelsen.


Far klipper navlestrengen.

Han lå på brystet mitt mens jeg ble sydd. Merket ikke stort til det egentlig. Jeg revna ikke, heldigvis, fikk bare et par rift.

Selv om jeg hadde så vondt under riene og fødsel, var smerten glemt i sekundet han var ute. Og ja, det er vondt, men det var likevel ikke sååå vondt som jeg trodde det skulle bli. Alt er verdt det til slutt! :)

William Alexander veide 3910 gram og var 52 cm lang. En ganske stor baby 😄

Dessverre var føttene hans ganske bøyd på grunn av dårlig plass i livmoren, så han har fått gips på begge beina sine. Stakar liten. :(
Men det ordner seg heldigvis. Han må ha gips i minst 7 uker for å rette det opp igjen. Det blir litt vanskeligere med stell og vask, men heller det enn å være klumpfot :)

Fine lille gutten min ❤️ selv med gips, hihi. Helt perfekt er du. Mamma og pappa elsker deg ❤️

Fødselen var fantastisk!

Likes

Comments

Da har jeg vært på overtidskontroll, og fått vite at alt er fint med babyen. Fødselen blir satt i gang fredag 23/9, klokken 09.30 - om han ikke vil ut før det da.

Fikk også vite at han er en stor gutt på litt over 4 kilo! 😳😳😳😳 heh, gruer meg litt mer til fødsel nå ja.
Neida, det går nok fint.

Så nå ligger jeg her på sofaen, håper av hele mitt hjerte at fødselen skal starte snart.
Ellers ligger jeg å lader opp krefter.

Likes

Comments