Hej allihopa!

Nu har det gått ett väldigt tag sedan jag uppdaterade bloggen, vet inte ens om folk läser den fortfarande, men kände för att skriva ett inlägg. För er som inte vet så är jag inte tillsammans med Mathias längre, det tog slut i Juli i somras och jag bor inte längre kvar i Lysekil, utan har flyttat tillbaka till min hemort Borlänge, Dalarna.

I slutet av sommaren låg jag inneliggande 2 veckor på Trollhättans sjukhus efter ett allvarigt självmordsförsök där dem som hittat mig i lägenheten, hittade mig djupt medvetslös. Min kropp och njurar hade i princip lagt av helt och jag svävade mellan liv och död med respirator som hjälp för att andas. Ångesten och skammen och förlusten av kärleken hade knäckt mig yttligare en gång till, jag kände mig svag, vek och ensam som om att livet vore slut, allting var över nu och just då ville jag bara sluta ögonen för att aldrig mera öppna dem igen. Dock blev det ju inte som jag tänkte mig då läkarna lyckades via ett x antal dialyser få fart på njurarna och väderna i kroppen återställdes sakta men säkert. Jag hade klarat mig från döden 'ännu en gång mot min vilja.

Efter den händelsen så har jag faktiskt hållt mig någorlunda på banan med några överdoser av medeciner som självmordsförsök nu under hösten. Det senaste försöket inträffade för 2 veckor sedan och jag vart inlagd för att få motgift snabbt. Jag har ständig ångest, och tappat min livslust ganska totalt.. Dem har strukit mina medeciner just nu så står helt utan och jag tror att det påverkar mycket angående mitt mående just nu! Ska försöka fixa en tidigare läkar tid så jag kan sätta tillbaka Topimax och Stilnoct samt min Stesolid, eventuellt Xanor då den behövs väldigt mycket just nu för att jag överhuvudtaget ska orka vilja leva. Jag vet inte varför tankarna om döden är så starka som dem är just nu.. Men jag längtar bort! Det känns som att jag är "färdig" här med livet och allt jag vill är att få sluta ögonen och aldrig vakna igen. Varför känner jag såhär? jag förstår inte, det är nog ingen som kan förstå mig, inte ens jag själv just nu. Jag krigar, kämpar och varje dag är en kamp för överlevnad.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det har hänt massor sedan jag gjorde den senaste uppdateringen här, minns inte om det var i Februari senast, tänkte det kunde vara dags med en uppdatering.

- Jag ska flytta till Västkusten ( jag och min sambo, planerat till 4:e Maj)

- Vi har varit på Malta igen ( 12-19Mars)

- Min bästa vän har fött barn <3

- LEKSAND ÄR TILLBAKA I SHL <3

Likes

Comments

Jag känner mig nästan skyldig, för något jag aldrig menat att de skulle bli så. Jag valde aldrig Depressionen, OCD, Borderline, jag valde aldrig att bli född med mörka tankar.


så, vad ska jag göra? 


Släppa kniven,rakbladen o skita i snaran eller är det bäst att de får ett slut nu. 

Jag känner att jag bara gör fler o fler människor illa, genom att må dåligt, att jag tynger ned alla. 

Förlåt alla jag någonsin sårat, förlåt min familj, förlåt min fina pojkvän <3 Kommer aldrig sluta älska!


You have a choice. Live or die. Every breath is a choice. Every minute is a choice. To be or not to be.

Likes

Comments

Här kommer en blogglista, mitt i natten såhär. Okay, here we go!

Hur många gånger om dagen tvättar du ditt ansikte? 2 gånger skulle jag tro, morgon och mot kvällen


Har du någonsin haft acne besvär?  När jag var yngre var det mycket problem, nu är det tack och lov mindre. 


Vilken färg är dominerande i din garderob?
Svart, men mest av allt...... ROSA! <3


Vilken foundation använder du? Har ett par olika just nu som jag brujar blanda ihop . :) 


Vilken är din favorithögtid? Julafton, utan tvekan. Mysfaktorn ska vara hög!


Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Slutenvården 


Vad använder du för concealer? Ingen just nu.


Vad applicerar du ditt smink med? Mina händer, fingrar faktiskt, Funderar på att köpa en sån där borste.


Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Risifrutti! Mjölk, Oboy mest risifrutti :) 


Vem är din favoritkändis? Jag har faktiskt ingen favorit direkt, finns många bra.


Vilket är ditt favoritgodis? Choklad, utan tvekan!


Vilken är din favoritaffär? Gina Tricot, Cubus, Zizziz


Använder du mineralsmink?Inte just nu 


Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska utan tvekan! Sover som en gris!


Om du var tvungen att bara använda en smink produkt innan du gick utanför dörren, vad hade det då varit? Mascara


När började du sminka dig? I 4:an tror jag att jag började med lite mascara.


Push up, bombshell eller helt utan vaddering? en BH som sitter bra bara, snygg och sitter skönt, det är så få fina BHar för större storlekar tycker jag, de e tråkigt! Vill också ha söta rosa! 


Har du någon gång uppträtt inför massa människor? Ja, på en cabare med "smoke on the water" 

Likes

Comments

Det är det som får en att tveka, att tänka... pga. av alla som man inte vill göra illa. Jag vill INTE göra er illa, jag orkar bara inte med allt i denna värld, jag vill inte vara utan er heller! Att veta att ni bryr er, finns där osv. får tvekandet igångsatt, jag tvivlar på emellan åt om någon ens skulle bry sig om jag försvann, jag är nog bortglömd om ett tag. Det fanns inte mycket att se i denna person Anna Fridström. Hon var en kall, elak, bitter, ful och misslyckad människa som bara ställde till det för alla och fick andra att må dåligt. Dessutom trodde hon att hon var bra på boxning och hon brann för det.. Dum som var så borde hon vetat att hon var värdelös, inte dög till något alls i denna värld.

Vad ska jag göra? Lägga in mig på psyket igen, såå de kan förvara mig ännu mera? Ska jag proppa i mig ännu mer medecin så jag knappt kan stå på mina ben, ska jag skrika ut hur hemskt gärna jag vill dö ibland.
Vad ska jag göra? Ska jag stanna kvar för att om det finns någon som bryr sig, någon som blir ledsen om jag dog? Jag har svårt att se det. Skulle jag leva enbart för dem, det är nog vad det står mellan nu, det är jag jag lever inte för min egen skull, jag lever för jag vill inte göra någon ledsen, jag vill inte vara den som alla hatar mera, den som alla ser ned på..
Fula, tjocka, äckliga Anna fattar hon inte att ingen vill se henne mer..
Hon lägger sig i sin säng, tankarna snurrar, vart ska jag ta vägen när jag inte orkar gå mera?


Likes

Comments

Tänk att ena stunden är du påväg att begå självmord allt är klart och förberett, att äntligen efter den långa resan få vila sitt huvud,sin kropp och det kommer vara över alla plågsamma hjärspöken MEN du blir avstyrd av dem du älskar, då älskar man dessa enormt för att avgå från ett försök kan jag säga och de är min familj och min mathias, samt min älskade boxning utan er hade jag varit död...

Mina handskar ska med även i graven!!

tänker även på dig, mormor

Mormor, älskade mormor, jag vet du inte kommer svara på detta medlande, för du finns inte längre här. 6 år har gått utan dig, 6 år!! och smärtan av att du är borta tar aldrig slut. Varför just du! Varför just nu.. Jag behöver dig mormor, jag saknar dig, tänker på dig och älskar dig. Jag skulle behöva dina kloka ord just nu , då jag har det väldigt jobbigt just nu.. Kanske kommer jag och träffar dig redan nu? Jag kommer snart mormor, vänta där på mig, jag ska komma snart, jag vet inte när.. Men jag vill inte vara här längre, jag vill t till himlen. Möter du mig då? På andra sidan, slipper jag tänka mer då?Då ska jag hjälpa dig att vaka över mamma, pappa, jelly och allihopa, vi kunde ta hand om dem tillsammans, bara du och jag.. Precis som natten då vi var ute på crusing på CCW fram till efter midnatt och när du ordnade allt på julafton. Mormor jag älskar dig, Jag har tur som har din dotter kvar, min älskade mamma och det tackar jag dig för! för jag älskar henne lika mycket som dig. världens bästa mamma har du gett mig. Du gav alltid så mycket.. du förtjänade att bli gammal och leva ditt liv, det var inte klart ännu!


Likes

Comments

jag klarade inte träningen idag, min kropp ville inte röra sig, ångesten av att prestera i de andras tempo var för stor. Jag orkade inte, för jag är värdelös, min kropp är värdelös..Jag trodde jag kunde bli bra på någonting, någonting jag alltid velat göra, men så fel jag haft.. Jag är inte bra, jag är sämst.. Anna kommer bli ihåg kommen som tjejen som inte klarade något alls, om nu ens någon skulle komma ihåg en sån värdelös person.. Allt jag ville var att få hålla på med något jag älskar - BOXNING. Det var min enda önskan, att bli bra på något och uppfylla drömmar. Men här står jag, orkar inte ens springa fem minuter utan att vila.. medan alla andra springer. Jag kanske borde lägga handskarna på hyllan och låta dem ligga där och samla damm.. Jag var aldrig tillräckligt bra för att komma någonstans. Drömmarna krossades, jag är bara en stor, fet klump som bara exsisterar utan anledning..FAN jag ville ju de här såååååååå mycket, jag ville bli bra, jag ville en dag tävla, jag hade drömmar och hopp... Jag måste inse att jag duger inte till boxning, det finns inget jag bidrar med.. Jag ger upp :'(Likes

Comments

Igår drog boxningen igång! Var sjukt nervös och ängslig eftersom det är blandat kille och tjej och jag är ju van med lite mindre tjejgrupper på Pinkgloves. Det kändes konstigt att inte vara på pinkgloves och boxas.

Började med uppvärmning i en evighet enligt tjocka lilla mig, sen gjorde vi olika övningar. Det var jättekul, men Gud så dålig kondis jag har, fick sätta mig och vila ett par gånger. Det kommer nog gå lättare och lättare!
Så nu är det 1,5 timme tre gånger i veckan. Jag ska bli badass 😎 så sjukt kul att boxas, det år den absolut bästa terapin av alla!

Jäklar vad trött jag blev och de känns i kroppen att jag är otränad, så skönt med paus idag så kommer onsdag och torsdag med träning. Härligt att vara igång igen trots mina nerver!

Love boxing ❤️

Likes

Comments

Klockan är strax innan elva för förmiddagen.

Jag har precis vaknat, gett djuren mat och konstaterat hur sliten jag ser ut i spegeln. Jag har så himla trött! och då menar jag inte bara en vanlig trötthet som kan komma då och då, utan en konstant trötthet, hur mycket jag än sover och inte sover! Det börjar ta ut sitt rätt på mitt mående.. Börjar känna mig mer dyster, inåtvänd, och skygg för min omgivning, Helst av allt vill jag krypa under täcker och bara få sova bort min tid. Känner mig så värdelös som inte orkar annat än att sova hela dagarna..

Jag vill också vara med, jag vill också sköta min uppgifter, jag vill också vara aktiv, det är så mycket jag vill men är så begränsad av tvång och trötthet. Kroppen säger ifrån, den orkar inte, psyket orkar inte.. Jag sitter fast i mitt egna fängelse i huvudet, det är omöjligt att rymma därifrån. Jag ska försöka orka läsa lite ur självhjälpsböckerna jag fick i julklapp/present av min syster. Har kommit en bit i handboken för oglada och jag tror att det kan vara en bra bok för mig! Är just nu inne på ett kapitel om hur man ska se grubblandet, dvs. tankarna från ett annat perspektiv och ett bra kapitel just nu med som förklarar att tankeövningar är beteende övningar och att byta ut sitt grubblande mot andra alternativ och våga trotsa tankarna, göra tvärt emot vad som känns rätt, att sluta ge tankarna sådan makt! Är precis i boken på ett grubbel experiment som jag ska prova sedan utvärderar man i boken. Boken är faktiskt riktigt bra och ser en spänning hos mig som längtar efter att börja gå emot min tankar. Jag har varit fast alldelles för länge, tänk så många år jag missat pga. av mitt psyksika mående, man orkar till slut inte mer. Men jag försöker vara stark ska ni veta, jag försöker orkar allt jag kan och hör jag inte av mig tillräckligt ofta, är det inte er det är fel på - det är bara jag som kämpar med mig själv, det tar upp sådan energi och tid och ibland kommer jag inte ens upp ur sängen.

Har i allafall några saker att se fram emot den närmsta tiden:

- Mathias kommer hem imorgon (Tisdag)

- Vi har bokat resa till Malta, samma ställe som förut fast en hel vecka istället för 3 nätter.

Dessutom börjar jag på en ny boxningsklubb idag! Är riktigt nervös, men 18:45 ska jag vara där och skriva in mig. Anledningen att jag valde att sluta på Pinkgloves är att nu på BK masen kommer jag att utveckla mig mer inom boxningen på ett annat sätt och man får även prova ringen när man är redo. Dem har även matchboxningsgrupp - ännu mer spännande!  Saknar Pinkgloves dock, det har varit ​ett bra år med träningen där och kommer sakna alla jättemycket! Men måste utmana mig själv och ta mig ur min trygghets zon någon gång. 

Likes

Comments

Hej!

Det var ett tag sedan jag skrev (igen) det har varit för mycket tankar, saker som har hänt osv. Har till och med hunnit blivit ett år äldre och graderat mig i boxningen så nu har jag äntligen fått mina rosa handskar.

Sitter/mer ligger och läser en ny bok som jag fått i present Handbok för oglada! Tipser, tekniker, och formulär för ett bättre mående. Bra självterapi!

Kort inlägg, kort info men de är alla tankar jag ville få ut alltså inget speciellt. Det är vardag Måendet svajar och tankarna massakrerar mitt huvud än, tyvärr...

  • 996 readers

Likes

Comments