Jag vill börja med att jag kommer använda starka ord i detta inlägg, det är mest enbart för att jag vill skriva av mig och att inte väcka uppmärksamhet. Jag har det fortfarande jobbigt med många saker så min energi måste verkligen läggas på mig själv så kommer inte fortsätta mitt skrivande på denna blogg efter detta inlägg. Varför är för att jag håller på med en förändring, jag måste vara ifred för att jag ens ska kunna tänka tanken att kunna vara god nog.

Ja, jag har inte varit aktiv på denna sida, inte någon faktiskt. Jag orkar inte, jag vill inte att mitt ansikte ska pryda en falsk vardag. Allt är så falskt på internet, inget är sig likt. Det må vara så jävla primitivt och glatt men det mesta består av hat och redigerade bilder. Alla ungdomar måste komma ner på jorden, herregud. Alla och allt bryr sig om utseendet, redan när jag slänger i vax i håret börjar mina tankar om skönhet och utseende snurra omkring i mitt huvud. Just därför har jag slutat använda vax i skolan, jag vill ändå kunna vara stolt över mitt utseende utan att ta hjälp av andra medel som inte är jag, Anton Blom. Jag har väldigt svårt för att göra det och ibland händer det att jag har det.

Jag oroar mig för många saker, det är inte små saker. Som mobbning, hur jag är, utseende och hela mig. Jag vill prestera på topp i skolan för att jag ska kunna nå mina mål, och för att jag självklart älskar skolan. Det måste nästan alla i min närhet veta, men jag misslyckades i mina ögon nu i veckan.

Jag fick A, (MVG och en 5:a i andra betygsystem) på musikprovet som jag redan började studerade till för några veckor sedan, men ändå beslutar läraren att ge mig C (VG och en 3:A) i betyg för hon vet inte riktigt hur jag "är". Det kunde hon ha sagt innan jag pluggade ihjäl mig till provet, jag skulle ändå inte kunna ha fått högre än C för det var min slutgiltiga betyg i 7:an. Alltså jag blev så jävla ledsen för att jag tycker jag förtjänar högre än betyget C. Ja, tyck jag är galen och bortskämd men jag är verkligen med på lektionen. Jag är den som är med mest på lektionen, jag pratar aldrig och är mer aktiv än en hare mitt i parningssäsongen. Lika hände på engelskan, men det jobbiga där var att hon hade sagt till mig att jag skulle få B, men vad FASEN får jag. Jo ett jävla C, jag tycker att det där jävla C:et kan vridas upp i någons jävla rövhål så får det mer nytta.

JAG FÅR SAMMA BETYG SOM DOM SOM ÄR SLACKERS I MIN KLASS, ALLTSÅ SÅNNA SOM INTE BRYR SIG OM ANDRA INDIVIDER I SIN OMGIVNING OCH INTE KÄMPAR LIKA MYCKET! Om dom kämpar alls, usch.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag är en kändis nu ju...eller. Hahah jag var med i tidningen (Blt) för några dagar sedan, jag blev intervjuad av någon person för det var någon hjälte sak i Karlskrona, mark levengood var där och höll "det".

Det var lärorikt men som jag sa behöver man inte göra något stort för att vara en hjälte.

Likes

Comments

Det som fick mig att börja blogga var först och främst min kompis Ebba men sen även för att jag älskar att skriva. Att kunna formulera sig och uttrycka sig genom text är helt underbart, det finns nog inget bättre. Jag märker även skillnad i skolan för att mitt ordförråd har ökat och blivit större ganska drastiskt.

Många kan blogga för att vilja bli igenkänd, men för mig är det så mycket mer än så. Jag brinner för det här, det är roligt och jag vill aldrig sluta. Ibland kan det bli för mycket men då tar jag bara en paus.

Ni borde skaffa en blogg, it's pretty fun guys.

Tack och hej!!

Likes

Comments

Vem är jag egentligen? Är jag en hund eller en katt? Nja, jag är mer som en störd liten fjortis på 14 vårar. Jag har 2 syskon + 2 bonus syskon, sen har jag världens bästa mamma och styvförälder. Jag hade en hund men hon är tyvärr lite bortglömd, jag träffar liksom inte henne längre. Sen har jag fler awesome personer i släkten som mormor, Sanna, Wille, Hanna, Albin, Gabriel osv. Väldigt många om man säger så!

Jag är uppvuxen i Hofors men på senare tid bor jag i Karlskrona, staden med mest soltimmar. Jag älskar skolan, att blogga, knäppa kort och bli "knäppt" på kort. Min dröm är att bli en bra bloggare och en modell. Jag känner att inget är omöjligt, inte något, bara jag tror på mig själv.

Jag är ganska trött på livet för inget händer och jag vill uppleva ett äventyr och känna spänningens oroväckande stunder. Jag kommer definitivt dissa Sverige om jag inte flyttar till Stocholm eller någon annan stor stad, jag måste ut i världen.

Hoppas att ni gillade den här typen av blogginlägg, adios amigos!

Likes

Comments

Hej! Nu kommer det här blogginlägget upp lite, men bara lite sent. Alltså jag är så ledsen för det men jag hoppas att jag på något sätt kan gottgöra er amigos.

I början av höstlovet kom älskade Agnes ner till mig i Karlskrona, jag är så tacksam. Vi gick bland annat på stan, Boda Borg, bio men det jag såg fram emot mest var marinmuseet, det var ganska spontant och jag har gått på det tidigare också. Men jag kan direkt rå för att jag älskar historia.

Sedan åkte jag upp till Hofors för att träffa min eftertraktade familj, jag älskar dom så mycket! Men det är en annan historia.

Tack för att du tog tid att läsa det här inlägget, you made my day om man säger så.

Likes

Comments