Denna dagen har vart den värsta hittills. Jag har haft ångest hela dagen + en panikångest attack. Jag har inte ätit tillräckligt osv. Pga att jag mår så dåligt som jag gör nu så kommer jag att ta en paus från bloggandet tills vidare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte bloggat de senaste dagarna! Men jag har mått väldigt dåligt den senaste tiden. Anledningen till det är att jag och 3 andra tjejer byte spanska grupp då spanska läraren i vår gamla grupp typ inte kunde någon svenska och vi förstod inget på spanskan. Men direct när vi kom in på första lektionen så var vi inte välkomna.... Andra spanska lektionen fick vi iprincip inte komma in i klassrummet. Så vi var och pratade med rektorn och en hel del lärare. Strax efter det åkte jag hem då jag hade så djup ångest att jag bara ville förvinna. Några dagar senare fick vi veta att lärarna beslutat att vi ska bli en stor spanska grupp och då sa ena spanska gruppen att det var vårt fel och att vi borde byta språk osv. Sen så det som jag mått dåligt över längst är att de i min klass fryser ut mig och mitt umgänge. Liksom vi får inte hänga med på grejer efter skolan, listan kan göras lång men det orkar jag inte nu. Idag har jag en sån sjuk ångest över att gå till skola imon. I sjuan ( går i åttan nu ) trodde jag inte att jag någonsin skulle ha ångest över att gå till skolan. I sjuan trivdes jag i en den nya skolan och den nya klassen. Men nu trivs jag inte lika bra längre.


Idag spenderades dagen på målning på huset och bra folk. Denna dagen har varit bra trots klumpen i magen, trots att jag bara vill gråta. Nu ska jag hem och mysa. En person har fått mig att må bättre och han är ärligt den mest omtänksamma och snällaste människa jag någonsin träffat. Han fick mig att glömma bort att det gör ont. Jag är glad att han finns. Senare ikväll ska jag till stallet och fixa lite med majsans utrustning och fylla i mer spån i hennes Box då de kanske ska stå inne inatt.

Likes

Comments

Vi kom hem väldigt sent igår så inlägget kommer upp nu istället!

Jag är såå nöjd över gårdagens pass! Majsan var riktigt spänd och tittig och hon vägrade arbeta. Jag red i skritt och trav då regnet öste ner och hon var väldigt ofokuserad! Men jag tror att hon bara behöver landa lite och känna sig säker i det nya stallet så kommer det inte vara något problem sen! Det som jag var mest nöjd över var att hon i slutet skrittade HELT avslappnat längs den "läskiga" långsidan! 😍 Ikväll ska jag kolla från marken och se vad jag kan göra bättre.

Om ni vill se en video så finns det en på instagram sök på sjostjarnansmaisy eller Linaantonssson.

Likes

Comments

Idag så borstade vi på henne och provade regntäcket. Men täcket var tyvärr för stort!😔 Sen så började vi inlärningen på longering! Det gick jätte bra! Hon förstod inte riktigt vad man skulle göra men hon löste det bra tillslut! Sen så gick vi en promenad. Vi gick sedan och visade henne för grisarna och de tyckte hon var riktigt läskigt! Sedan så släppte vi ihop henne med hennes nya kompisar och det gick jätte bra! Hon blev lite sur på Elliot en gång men annars gick allt skit bra!❤️

Likes

Comments

Tänkte skriva lite fakta om Maisy.


I stallet är hon väldigt mysig. Hon skulle aldrig bitas eller sparkas. Hon älskar sin saltsten och sovstunder. På banan är hon pigg men har inte så mycket framåtbjudning. För att gå i form behöver hon ha mycket skänkel stöd. När hon inte känner för att arbeta kan hon dra ner huvudet och dra en liten bock serie!😂 I skogen är hon pigg och framåt. Hon ligger oftast i samma tempo och behöver inte lika mycket driv för att öka eller byta gångart! Att bada tycker hon är riktigt kul!

Om ni undrar något är det bara att lämna en kommentar eller skicka ett meddelande till min instagram! Heter Linaantonssson.

Likes

Comments

Vid 11 åkte vi till stallet där vi skulle låna en transport. Vi lastade in sakerna till maisy, fyllde på spån osv. Vi kom fram till Sjöstjärnan vid 13:30. Vi skrev in oss och fick nr 5. Sen gick vi och hälsade på majsan. Vid 14:30 så åkte vi iväg med transporten. Maisy lastade på riktigt bra. Hon blev nervös först när vi stäng rampen. När vi kom fram så var hon lite svettig men väldigt nyfiken! Vi släppte ut henne i hagen.

Detta var hur denna dag gick till❤️

Likes

Comments