Klockan är äntligen omställd till sommartid och solen är framme längre på kvällarna, huur nice är inte det!? Ta en öl eller cider på balkongen efter jobbet är ju inte direkt fel, speciellt inte med så bra människor!! Vill ha fler soliga kvällar nu när man äntligen börjar känna av lite värme när solen ligger på här uppe. Börjar faktiskt längta lite till vår och bara gator nu, blir typ glad bara jag ser en kal fläck på vägen här uppe haha. Och inte att tala om mina katter där hemma, saknar verkligen dom mest av allt!! Fick dock facetimea(!!!) med dom här om dagen så min abstinens att få träffa dom har lugnat sig lite. :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Såhär ser favoritdagarna ut här uppe i Åre med sol, minusgrader och offpist!!! Då har man inte mycket att länga hem till!

Likes

Comments


Här har vi bilder från den kända promenaden mellan Bondi beach till Coogee beach. Trots att det var sjukt svettigt gjorde det inte direkt mycket eftersom utsikten var magisk och man gick hela promenaden med nöje. Sååå fint, kan inte fatta att det var ett helt år sedan jag var där nu, tiden verkligen flyger förbi! Hoppas på att komma tillbaka till Sydney någon gång, för det landet har verkligen satt spår!

Likes

Comments


Inte en så jättetråkig dag idag faktiskt!! Tog bilen till Tegefjäll med Tilde och Malin för lite omväxling och det va bästa beslutet för det var ungefär bara vi i backen, inga köer efter dessa sportlovsveckor e verkligen kärlek det! Har varit ledig hela helgen och efter idag känner jag mig faktiskt uppladdad för en 6 dagars jobbvecka. Ska ju dessutom bli sol och då är det inte direkt jättejobbigt att jobba utomhus i liften! :-)

Likes

Comments


Har från någonstans fått sug på att börja blogga lite igen de senaste dagarna. Jag befinner mig just nu i Åre där jag jobbar säsong i liften så väldigt mycket har hänt sedan jag uppdaterade senast. Har fortfarande många inlägg från min resa i Australien jag vill lägga upp för att kunna kolla tillbaka på allt här på bloggen också, så finns en del att publicera här redan nu. Men vi får se hur det går och hur länge suget vill hålla i sig denna gång, vi sees!!

Likes

Comments

Bilder från Skiathos i Grekland 2013.


​Inatt går ääntligen flyget mot Rhodos och jag är så otroligt taggad! Har inte förstått att jag ska ha semester i en vecka än vilket känns så långt för mig haha, hade ingen semester förra sommaren så är nog därför! ;) Åker iväg med mina två bästa vänner och det ska bli strålande sol och 30 grader hela veckan så det ska nog inte bli så svårt att njuta alltså! Äntligen får man lite sommar igen och slipper Sveriges tråkiga väder i en vecka, säger bara jaa tack till det!!

Likes

Comments


När mamma fyllde år i juni åkte vi ut till musselbaren ute i Ljungkile på västkusten för att luncha. Har aldrig varit där tidigare men jäklar vilket mysigt ställe alltså, låg precis vid havet också vilket var ett stort plus! Jag gillar dock inte skaldjur så fick bli en laxsallad istället som var riktigt god den med! Senare på kvällen gick vi även ut och åt med hela familjen för att fira världens bästa mamma, så mysig dag!!

Likes

Comments


Precis som Bondi Beach så var Bondi Icebergs även det såå mäktigt att se i verkligheten. Fick aldrig tid att bada just där men vi tog den kända promenaden från Bondi till Coogee en dag vilket var så sjukt fint, bilder från det kommer snart!!

Likes

Comments