Hej förlåt för så sjukt dålig uppdatering men ja det har varit sjukt mycket varit i Stockholm sjukt mycket hos min flickvän. min moster har gott bort i cancer för idag är det 4 månader sedan sen har det varit mycket i skolan med prov å betyg och sånt.

Men nu ska jag börja ta tag i detta igen har en plan på skriva hur jag kom ut som transsexuell för min familj, vänner och släkt så vad tycker ni om den iden lämna en like om ni tycker om iden. Jag hoppas ni haft en bra dag så hörs vi!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Liksom oj på 3 dagar har jag kommit upp i 150 läsare på mitt första inlägg helt otroligt. tack så sjukt mycket. glöm inte att följa min blogg och gilla/kommentera.

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en bra dag, idag tänkte jag skriva lite om vad jag gillar göra på min fritid. Jag älskar spela fotboll det får mig komma bort från allt tänka på annat och bara släppa allt. Jag kommer lägga till 2 bilder till denna text på när jag lirade fotboll i Stockholm i somras fotona är tagna av Josefin Madsen. Jag har alltid tyckt det varit kul med fotboll spelat sen jag va lite. Står oftast i mål, själv tycker jag det är som roligast att fånga bollen och se glädjen på spelarna att man inte släppte in bollen. Att få känna man gjort en bra sak för laget jag älskar att få slänga mig efter bollen att känna detta gjorde jag fan bra! Jag spelar fotboll och innebandy men förr spelade jag bandy handboll och kan spela golf ibland när man är själv. Nu har jag en fråga till er ni kan svara på i kommentarerna.. Går ni på någon sport ni verkligen gillar eller som ni spelat? Och brinner ni för något annat en just dessa sporter som kanske ridning, simning eller nått annat? kommentera gärna!

Hoppas ni har en fortast bra dag/kväll gilla/kommentera glöm inte att följa så får ni ha det bra!

Likes

Comments

​Idag är det måndag den 29 augusti och jag ska berätta lite om hur det är att va transsexuell och lite hur det blir i skolan hur man tänker om kring allt och hur jag kom ut som transsexuell. 

Folk frågar mig ofta hur jag gör på idrotten, simningen i skolan. När jag gick i 7:an åkte jag med till simningen men var aldrig med samma med idrotten följer med dom andra och kollar på. Min rektor och familj har bestämt att jag ska ha sträck i idrott till vi kommit på en lösning.

Jag kom ut som transsexuell efter jag varit hos min tjej kompis och mitt ex kommer hem med sugmärke och sa till mamma: mamma måste berätta en sak ni kanske redan vet om men känner jag behöver berätta detta även ni inte kommer tycka det är normalt och skämmas.. Men jag är transsexuell jag är född i fel kropp jag är kille väsentligen jag är inte en tjej jag är en kille. Det var dej jobbigaste jag någonsin berättat för nån men de kändes som en tyngd bara lättade från magen. Men har tur som har värdens bästa föräldrar som accepterar mig för den jag är och den jag vill vara.

Om man ska göra en köns operation som jag ska måste man vara 18 för att göra det, man måste börja med en sak som heter testo ett år innan man ska opereras, testo gör så rösten blir mörkare man får mer hår på kroppen alltså testo är en spruta man stoppar in på ena benet/rumpan med kill-hormoner i. Jag ska börja med testo när jag är 17 när jag är 18 börjar operationen som kan ta upp till 1-2 år att allt ska bli klart.

Är evigt tacksam för den klass jag hamnat i där alla accepterar mig eller ja alla utom dom två som förstör alla lektioner å skit men dom är bara så töntiga så dom orkar jag nt lägga ner tid på.

Hoppas ni uppskattade denna text om transsexuell, skolan och testo. 

Likes

Comments

​Hej, jag är ny här. kan ta och berätta om mig själv.

Jag är 14 år går i klass 8:A på östraringskolan i Småland, jag har en sjukt underbar flickvän. Jag är transsexuell och ni som inte riktigt vet vad transsexuell är så kan jag berätta det. Transsexuell är som jag jag föddes i en tjej kropp men har aldrig känt mig som en flicka jag har alltid varit med killarna lego, krig, fotboll och motorer, alltid haft kill kläder. nu när jag var 11 så klippte jag av mitt långa hår och bestämde mig helt för verkligen bli helt kille 100% ut. jag vill gärna folk accepterar mig för den jag är. i denna blogg kommer jag skriva mycket om hur det är att vara transsexuell och även lite om min vardag. ska försöka lägga upp nått nytt varje söndag och onsdag. hoppas ni kommer tycka om den här bloggen kram.

Likes

Comments