Stockholm har bjudit på ännu en solig dag så har spenderat den ute på bryggan vid sjön med Bailey. Så härligt! Nu ska jag strax möta pappa för ett träningspass. Veckorna springer verkligen förbi och nu är det fredag igen. Bara en vecka tills hemresa till Helsingborg i två veckor och sedan är det inte långt kvar tills allt drar igång igen. Varför går sommaren alltid så snabbt?

​Jeanskjol från H&M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har spenderat de senaste två dagarna med att träna, sola på taket, promenader med Bailey och att planera min 20års fest och pappas födelsedagsfest. Helt galet vad tiden går snabbt och att jag redan åker hem till Helsingborg om en vecka? Men ska bli hur mysigt som helst och så kul att hjälpa mamma med flytten. Tror det kommer bli hur bra som helst, men kommer kännas lite konstigt att inte åka till lägenheten som vi bott i sen jag var runt 10 år när jag kommer hem utan till något nytt ställe. Har ju dock varit där många gånger innan och det är så fint så längtar trots det känns lite sorgligt att ens barndomshem försvinner.

En mysig promenad vid vattnet på söder för någon dag sedan

Likes

Comments

Igår börjades dagen som vanligt med ett pass på gymmet. Därefter gick Bailey, pappa och jag till Kyrksjön och var på bryggan ett tag i solen. Så härligt! På kvällen såg vi den nya Spiderman filmen på bio. Tyckte inte filmen var alls bra men alltid mysigt att gå på bio i alla fall. Älskar Vällingbys biograf då den ser så liten ut utifrån men är så stor när man väl gått in där och superfin!

Likes

Comments

Började dagen med ett pass på gymmet med pappa. Blev att träna axlar, triceps, mage och därefter en tur på löpbandet. Galet hur mycket bättre jag mår när jag får träna. Därefter blev det någon timmes solande uppe på taket med högsta volym på högtalaren. Så härligt!

Likes

Comments

Har haft en så mysig dag hittills utan några planer. Det hjälper ju att vädret har bjudit på strålande sol och blå himmel. Så blev en två timmars promenad i solen till Kyrksjön. Älskar att sitta där på bryggan. Nu ska jag strax laga middag till pappa och mig och sen blir det en lugn fredagskväll hemma. Hoppas ni får en fortsatt fin dag!

Likes

Comments

Älskar verkligen att bara promenera runt i Stockholm. Kunde inte trivas mer i en stad som jag gör här. Nu ska jag strax möta upp pappa på gymmet. Är väldigt användbart att han kan så mycket om träning då han fungerar lite som min PT när det gäller styrketräning. Perfekt ju haha.

Likes

Comments

Godmorgon! Då var det onsdag och dagarna springer förbi. Har kommit igång med träningen igen ordentligt efter febern och det känns så bra. Så ska strax till gymmet för lite cirkelträning och löpning. Hoppas ni får en bra onsdag!

Likes

Comments

Finns det något mysigare än söndagar? Det är dagen i veckan jag alltid brukar ta tid för att pyssla om mig själv lite. Kan vara allt från hårinpackningar, ansiktsmask, läsa en bra bok eller bara mysa med den här lilla busen.

Likes

Comments

Hade en superhärlig dag igår på Söder med Bailey och pappa. Vi gick från Hötorget till Södra Tantolundens koloniträdgårdar och ner vid vattnet. Var hur mysigt som helst! Älskar verkligen Stockholm för känns som allt finns här och man lär ju aldrig tröttna för finns alltid nya ställen att upptäcka. Denna staden lär jag inte lämna.

Likes

Comments

Då var det fredag och helg! Ska alldeles strax in och handla lite saker till lägenheten. Humöret kan ju inte vara annat än på topp när det äntligen är sommarvärme och sol. Förkylningen och hostan är även nästan helt borta så imorgon blir det äntligen träning igen. Hoppas ni får en härlig fredag!

Likes

Comments