View tracker

Hej alla, jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på ett ganska bra tag hehe..
Jag har väl ingen specifik anledning förutom att jag inte har vetat vad jag ska skriva. Så det ber jag om ursäkt för, jag ska verkligen försöka att bli bättre på att uppdatera här.

Som jag nämnde i rubriken/titeln så tycker jag att typ allt blir finare på sommaren, jag vet inte riktigt varför men jag får iaf den känslan. Alla fina solnedgångar, grönt ute i skogen, blommor(det lät ju väldigt roligt och intressant) och sådana saker. Ni fick se lite bilder ifrån tillfällen då jag tyckte det var lite extra fint(och en bild på min hund hihi).

Det var allt för mig denna gång, hoppas ni har haft en bra tisdag !! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Som det står i rubriken så är jag hemma från paradiset. Det har varit en underbar vecka på Kanarieöarna, soligt och varmt, god mat och ett fint område. Jag saknar det redan! Nog om det. Idag har jag inte gjort något så jätte intressant och spännande, varit ute med min kanin, köpt lite sågspån (till kaninen), varit ute på promenad och lite sånt. Jag ville bara uppdatera er lite om hur min dag har sett ut så nu vet ni det, hoppas ni har haft en underbar lördag. Ha det bra!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla!
Vet ni vad som hände mig idag? (Lät nog lite för positiv där, för det är inget kul som har hänt mig). Jag gick in i balkongdörren... Vi har en genomskinlig dörr ut till balkongen och den gick jag in i... Har en stor bula i pannan nu, tack balkongdörren. Tack.
Annars har jag det väldigt bra här, det är varmt och soligt, god mat och fina utsikter. Vi har mest varit vid poolen idag, nu är vi på hotellrummet och slappar, hihi. Jag kan ju berätta att jag har redan bränt mig på benen och armarna.. Det känns som att det brinner i huden, inte kul. Men vi har det bra ändå. Hoppas ni har det underbart!

Likes

Comments

Hej alla fina!
Den här dagen har bara varit så bra, jag tror det är pågrund av det superfina vädret.
Det har varit jättevarmt idag, svettades nästan ihjäl..
Jag har även haft ganska "lätta" lektioner, inget avancerat direkt.
Men nu sitter jag i bilen påväg mot landstället, vilket tar ungefär 5-6 timmar..
Så nu ska jag lyssna på lite musik, kanske äta lite godis och bara ta det lugnt helt enkelt.
Hoppas ni har en superbra onsdag så hörs vi!
<33

Likes

Comments

Åh, vad skönt med lördag. Det känns som att den här veckan har gått både snabbt och långsamt, konstigt nog. Vad jag vet så har jag inget speciellt planerat i helgen, så det lär väl bli en slappar helg. Om ni undrar varför jag inte har skrivit något, (förutom mitt första inlägg) så är det för att jag inte vet vad jag ska skriva.. Så just nu läser jag några andras bloggar för att få lite inspiration. Men det var faktiskt allt jag tänkte skriva om idag, inget intressant hehe... Hoppas ni har en underbar lördag!


Likes

Comments

Ja, jag har skaffat mig en blogg.
Jag heter Antonia, som du kanske förstår
på mitt blogg-namn...
Jag är en 13-årig tjej som har liiiite för mycket fritid ibland och aa vad mer ska jag skriva?
Jag gillar djur, att shoppa och att ta bilder.
Nu vet du lite om mig.
Här kommer jag nog skriva om min vardag och lite sånt.
Nu vet jag faktiskt inte vad mer jag ska skriva så, ha en bra kväll!

Likes

Comments