Idag är det sista dagen här i London :( ,fast det ska faktiskt bli ganska skönt att komma hem och få sova i sin egen säng.
Just nu sitter jag och mamma i hotell-lobbyn och slappar lite, vi ska snart åka mot flygplatsen och hem mot Sverige.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gott nytt år! Lite sent kanske men ändå.
Jag gjorde inget speciellt igår, åt en god middag och kollade på raketerna. Hoppas ni också hade det bra!

En rolig grej som händer snart(väldigt snart) är att jag och mamma åker till London, på tisdag faktiskt. Jag kommer förmodligen ta mycket bilder där så det kommer ni nog få sen en del av sen. Hoppas även på lite bra shopping hehe.. 

Nu ska jag faktiskt gå och äta lite pizza så ni får ha det bra så hörs vi snart!!

Likes

Comments

Ja, som ni kanske märkt (eller inte) så har jag inte uppdaterat här på ett bra tag..hehe.. Jag kände mig inte riktigt nöjd med den här bloggen så jag valde att ta bort alla mina tidigare inlägg och börja om på nytt istället. Ska försöka att uppdatera bra och lägga upp mycket bilder. Om ni inte varit här tidigare, vilket jag antar att de flesta inte har varit så heter jag Antonia. Jag är en fjortonårig tjej som tycker om att fotografera och att redigera bilder. Hoppas ni kommer att trivas här.

Nog om det. Idag är det tisdag och jag har inte gjort något speciellt, tittat på youtube och lite sånt men inget annat. Eller jo, jag har ju ätit o sådär men inget intressant att skriva om.
Jag tänkte bara säga/skriva att jag "är tillbaka" och ska börja om på nytt och ska försöka blogga mer regelbundet hädanefter. God jul på er förresten (om man fortfarande kan säga det) Hoppas ni har en underbar tisdagkväll!!

Här får ni lite bilder som jag tagit på den senaste tiden också.

Likes

Comments