Header

80-tal, Barbiesamling, personligt, Lady Lovely Locks , Skipper

Har lite problem med appen så mina bilder blir helt fel beskurna ibland eller inte beskurna alls fast jag tror gång på gång att jag fått det att fungera, så det är därför det ser galet ut ibland. Orkar inte bry mig så mycket dock. Är bättre på instagram :) Där heter mitt docksamlarkonto @antoniasarek så följ mig gärna om ni är intresserade av dockor. Har privat konto också där jag skriver om barnen och mitt privata, men det vill jag helst bara dela med folk jag vet vilka de är osv.


Vi är rätt förkylda fortfarande. Mitt immunförsvar har rasat helt sedan barnen började förskolan :( Har varit hemmamamma i fyra år. Barnen klarar sig tack och lov bättre än vad jag gör.


Fick hem en äldre väldigt söt Skipper som jag köpte på tradera häromdagen för 100 kr men den stora bonusen och orsaken att jag egentligen bjöd på dockan, trots det klippta håret, var de oerhört vackra Lady Lovely Locks - klänningarna som följde med! Allt från Lady Lovely Locks går också för stora summor bland samlare och dessa klänningar var som nya! Inte en enda fläck eller ett enda skav :) Så är väldigt glad över köpet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

50-tal, Barbie Look, Mode

Vet faktiskt inte bakgrunden till denna typ av klänning som sedan 50-talet förknippats med Barbiedockan men kunde inte låta bli att beställa en klänning som var inspirerad av 50-talsklänningen när jag hittade den billigt. Den kom igår och känner faktiskt lite att jag borde ha valt en annan färg, kanske blå, eftersom aprikos inte direkt är min favoritfärg, men den är fin iallafall!

Likes

Comments

80-tal, 90-tal, Barbiesamling, personligt

Köpte för några veckor sedan en Barbie Wedding Fantasy NRFB (never removed from box) på auktion och igår valde jag att ta ut den ur lådan. Kartongen var trasig och gulnad och det syntes verkligen att den varit i den kartongen i 28 år. Förr hade även Barbiedockorna som var avsedda för lek fina detaljer väldigt ofta. Som denna som har strumpeband, nylonstrumpor och "sexiga underkläder" och man får väl se det lustiga i det... Minns att jag då, när jag var tio år när denna docka kom ut, tyckte att det var pinsamt att dockan hade t ex strumpeband. Därför jag inte önskade mig det då. Och jag var inte en känslig tioåring direkt :) Madonna var ju min största idol (och hon var väldigt utmanande på den tiden).

Eftersom jag är väääldogt sjuk nu så ville jag öppna något fint! Det fick bli Barbie Fantasy Wedding från 1989! Fint ställ medföljde, en söt reklamplansch med tryck på båda sidor och ett vackert ställ.

Likes

Comments

personligt, Comics, Cosplay , Film och serier

Jag kunde inte låta bli att beställa Harley Quinn jackan när jag hittade en online till ok pris. Några dagar senare blev det även några andra tillbehör typ tröja, shorts, strumpor och handske. Får väl be någon fota lite när jag har allt :) Håret är ju redan stort sett rätt. Annars får jag väl bara klä upp mig när jag ska lämna barnen på förskolan :) Nejdå, pedagogerna tycker nog redan att jag är nog crazy som det är (tyvärr).

Likes

Comments

90-tal, Barbiesamling, Barbie Black Label

Haha jag skrattade lite när jag öppnade paketet. Har faktiskt inte sett filmerna och vet inte riktigt hur han ska se ut, men lite väl mycket smink kanske? Antagligen därför dockan var på 75% rea... Går att radera ut lite med tops och aceton men kanske förstör jag hela sminket då. Får bli ett senare projekt.

Fick även en fantastisk Star Trek Spock - docka som tyvärr var i trasig förpackning (så blir deboxing snart). Bitter ändå över den trasiga förpackningen eftersom jag då istället kunde ha beställt en prissänkt med redan trasig förpackning istället för en ny. Men sådant som händer med leveranser från utlandet ibland.

Cinderella Fairy Godmother dockan är också alldeles underbar! Bra reafynd!

Blev även två MyScene Barbiedockor i fantastiskt skick via tradera och en Wedding Fantasy från 90-talet i sliten förpackning. Så blev en hel del att göra plats för i hyllan.

Likes

Comments

80-tal, Barbiesamling, personligt, Husdjur för dockor

Som jag skrivit förut så hade jag denna katt som barn och det var min favoritleksak fram tills att någon stal den och buren! Har letat efter den i åratal men inte velat betala hutlösa summor. Hittade den på tradera för 55 kr för ett tag sedan!

Känns lite knasigt att ha katten i sin samling igen efter ca 30 år!

Likes

Comments

personligt, Barbie Look, Mode

Har letat efter en längre halvvärmande rosa jacka till vårkvällarna och efter en oversize tröjklänning i starkt rosa och hittade dem på Nelly! Har inte handlat där på ett tag för jag har tyckt att modet varit lite konstigt, eller för normalt, beror väl på hur man ser på det. Men hittade faktiskt det jag sökte och fick lite rabatt också!

Likes

Comments

Barbie Black Label , Min önskelista

Denna docka är så oerhört vacker! Har inte riktigt råd med den just nu. Hade beställt den om den haft en "made to move" - kropp men nu har den tyvärr en stel kropp och visst går det att byta kroppar men jag är inte så bra på det än. Senast råkade jag ta sönder en kropp och det är ju inte kul. Dessutom är ju tatueringarna vad som gör dockan speciell.

Men bilderna vill jag gärna visa. De är från Mattels thebarbiecollection.com

Likes

Comments

Barbiesamling, Barbie New Body Fashionistas, Chelsea, Fashionistas, Ken, Made to Move

Några av förra årets modeller (några kom i början av året till Europa dock). Fick väldigt bra pris på de flesta och därför blev det lite fler än jag tänkt mig. Chelsea Club pojken ville jag väldigt gärna ha och även Ken Fashionistas nr 5. Han är en av de snyggaste sedan Derek :)

Likes

Comments

Barbiesamling, 80-tal, 90-tal

Hämtade ut paketet med de fantastiska dockorna från min barndom och kände nästan att det var lite skönt att en av kartongerna gått sönder rakt över eftersom det känns mer tillåtet att deboxa en docka som klarat sig orörd i originalförpackning i nästan trettio år om asken är lite skadad...

Likes

Comments