Fairytopia, personligt

Har haft en del hälsoproblem och har dessutom kollat lite på ifall jag ska ha en hemsida istället för mitt samlande, samtidigt som för konst, men eftersom det bara blir overkill av allting och i slutändan kostar pengar, så får jag nog ha kvar den här bloggen istället. Hinner ju ändå inte uppdatera! Blir alltid lite överambitiös och så faller det ut i ingenting, det är väl min ADHD som späkar där :).Hinner ju inte ens fota och uppdatera instagram så mycket som jag tänkt så vet inte riktigt varför jag har nya planer.

Haft en del andra hälsoproblem, men jaja, det får väl ordna sig.

Håller på att sortera min samling och säljer emellanåt ut en del grejer på tradera också! Försöker att bara ha kvar det som faktiskt jag själv och barnen tycker om och inte sådant som jag borde tycka om för att jag samlar.

Funderar på att deboxa min fina Fairytopia fe-docka. Har den lila av de nedan. Köpte henne för att jag trodde att hon var grön men hon är fin ändå! Önskar att jag hade den blå. Finns en rosa också. Tror att de kom i tre färger.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ken, pyssel

Hade lite tråkigt så gjorde en extremt snabb repaint på Ken och Barbie i Harley Quinn och The Joker, Suicide Squad, tappning. Barbie fick inga tatueringar eftersom jag kan behöva hennes kropp till något annat huvud. Den här versionen av Ken är ju snygg men hans kropp är inte ledad för fem öre, plus att armen är knäppt vinklad och det bara på ena sidan så allt blir helt konstigt. Vet inte riktigt hur mattel resonerat kring de nya kroppstyperna (då menar jag inte de nya långa, runda, korta osv utan de stela konstiga poseringarna med ben som inte kan böjas). Vet att det har till viss del att göra med en ändring i regler runt användande av plast mm samt att lederna inte håller tillräckligt bra, men ändå. Det förklarar inte att dockorna står snett osv..

Likes

Comments

80-tal, Husdjur för dockor

Barbies stora pudel Prince fick jag äntligen tag på till min samling för några veckor sedan! Jag har velat ha honom sedan jag var, tja, sju år eller något sådant :). Han passar fint ihop med söta Fluff! Fluff är Barbies katt från tidigt 80-tal (tror 1983). Jag tror att Prince är från 1985, om jag minns rätt. Kan väl googla och rätta sedan om jag orkar :).

Likes

Comments

personligt, Säljes

Funderar lite på att byta bort bloggen till min gamla igen, eller bara göra en hemsida, eller hålla mig till instagram, jag vet. Känns lite som att det är fel ställe för mig att ha bloggen eftersom det inte riktigt är en portal för samlare osv utan mest bara om modeprylar och personliga bloggar och jag passar väl inte riktigt in här. Problemet var att appen var så kass på andta sidan. Nåja, vet inte riktigt. Sak samma kanske just nu :)

Har en massa nytt att skriva om egentligen men blir bara rörigt! Säljer emellanåt bort lite klassiska dockskor på tradera osv :)

http://www.tradera.com/profile/items/3945858/erikssonsel

Kan inte samla på allt och vill inte heller samla på allt. För det blir så stökigt!!!

Likes

Comments

Disney

Imorgon är en stor dag för i alla fall en docksamlare jag känner lite, då dessa fantastiska Limited Edition-dockorna med karaktärer från Snövit släpps i Disney-butikerna. Jag tycker att Snövit-dockan är oerhört vacker och särskilt "bröllops-setet" med Snövit och prinsen, men det kostar väldigt mycket (5000-6000 kr) och är inget jag känner att jag vill eller kan lägga pengar på. Snövit-dockan kostar runt 800-1000 kr och även det är något väl saftigt för mig, så jag hoppar det och välde faktiskt i Disney-yran att istället beställa en annan Snövit-docka från Disneystore och den tycker jag är nästan lika söt som dessa dyra men man behöver inte bli lika ledsen om något händer med den och barnen kan leka med den om de vill.

Ovan, de dyra Limited Edition-dockorna som släpps imorgon! Nedan den billigare som jag beställt! En onda styvmor har jag redan i samlingen.

Likes

Comments

pyssel, personligt

Har pysslat mycket i sommar och sommaren har tyvärr gått alldeles för fort hittills pga att jag haft lite problem med hälsan. Men vill här lägga upp en bild av min Princess Peach docka, som är en billig docka jag målat om. Tycker att dessa dockor (obs, bara tjejen, killdockan har en helt fruktansvärt ful kropp, får nästan lägga upp bilder på den senare för det är verkligen illa) är väldigt bra lekdockor. Bra ledade och hållbara och billiga (det är inte ett reklaminlägg, jag tycker så och vill tipsa).

Tycker att hon blev väldigt söt! Gjorde den för att barnen skulle kunna leka tillsammans med sina Mario och Luigi-mjukisar, men de var inte så intresserade tyvärr.

Hennes hår är mer gult än vad som syns på bilden. Det var vitt från början men har färgat det gult.

Likes

Comments