Header

Som jag kanske har skrivit redan så älskar jag förstås Moschinos Barbie-kollektion, som finns på bl a Polyvore. Tyvärr är de flesta av dessa saker alldeles för dyra för mig att beställa, men har man tur kan man hitta på tradera och liknande. Inspirerade kläder finns på många andra sidor, som Aliexpress (där måste man alltid dubbelkolla storlekarna, eftersom de är små i jämförelse med europeiska och amerikanska) men man får vara försiktig med att köpa direkta kopior.

Bara älskar dessa! De är så söta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Funderar på att beställa den här, den är riktigt snygg, frågan är väl bara om jag kommer att använda den!

Likes

Comments

​Verkar vara en skojig tjej och hon är så glad i videon :) Funderar lite på om jag skulle våga köpa roliga linser i olika färger. Någon som vet var man beställer bra som fungerar? Är rädd att de ska vara farliga! Kanske ska man fråga optikern.

Likes

Comments

Funderar på att införskaffa dessa snygga Barbie tights men de finns bara i en OneSize som är small och jag fasar att de är för små för mig då. Riktigt snygga dock!

Likes

Comments

Nej, nu är jag ju ingen hipster på riktigt, inte stilmässigt i alla fall, men kunde inte riktigt komma på vad jag skulle skriva som rubrik och det var märkligt nog det första som föll mig in. Hipster är ju ett väldigt roligt ord, tycker jag, sedan vet jag inte vad andra tycker :)

Jag gillar för det mesta färgglada grejer, konst, positiv livssyn, värnar om djur! En rätt vanlig tjej på många sätt.

Likes

Comments