Integrity toys

Hittade ett Integrity toys (fashion royalty?) huvud online billigt och eftersom dockorna kan vara lite dyra så beställde jag ett huvud för att testa på en kropp hemma. Färgen blev inte perfekt med en Barbie Mattel Nikki och inte storleken heller. Huvudet sitter inte perfekt då halsen är för bred. Barbiedockor har något större huvuden. Men duger för just nu iallafall! Tycker huvudet är väldigt fint.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Barbie New Body Fashionistas, pyssel

Denna vackra Barbie New Body Fashionista fick jag hem från ett lager i England för ett tag sedan och tyvärr var dockan skadad. Hon hade bara 1,5 ögon! Men kan glatt nog påstå att jag nog lyckades måla dit ett nytt öga utan större problem! Hade väl kunnat börja skicka tillbaka men när det gäller saker som kostar under hundra kronor så är det inte riktigt lönt alla gånger att börja returnera. Blev fint ändå, tycker jag.

Lite besviken att hennes sidecut inte är "fluffig" som på de flesta andra new body dockorna som har sidecut. Men fin ändå. Så vacker färg.

Likes

Comments

Barbie Collector Dolls

Nu har nya Hello Kitty Barbie släppts och hon är så söt, tycker jag! Ansiktet är ett av de mer moderna och påminner lite om Tokidoki Barbie som fortfarande är på min lista av de dockor jag verkligen vill ha. Denna docka har jag inte i min ägo heller än. Hon är relativt nysläppt och bilderna är från Mattels produktbilder.

Likes

Comments

Barbie New Body Fashionistas

Fick äntligen hem denna Barbie som är den enda av de nya New Body Fashionistas som jag egentligen velat ha i min samling.

Verkar som att de snart kommer till butikerna i Sverige också! Tror att jag såg en av dem i någon online butik häromdagen. Inte sett dem i en fysisk butik än :) Borde väl komma såhär inför julhandeln dock, ifall de inte gjort det än!

Likes

Comments

Mode, personligt

Det här inlägget har ingenting med varken dockor eller konst att göra men ville ändå lägga upp några bilder på plagg jag beställt häromdagen!

Likes

Comments

Fairytopia, personligt

Har haft en del hälsoproblem och har dessutom kollat lite på ifall jag ska ha en hemsida istället för mitt samlande, samtidigt som för konst, men eftersom det bara blir overkill av allting och i slutändan kostar pengar, så får jag nog ha kvar den här bloggen istället. Hinner ju ändå inte uppdatera! Blir alltid lite överambitiös och så faller det ut i ingenting, det är väl min ADHD som späkar där :).Hinner ju inte ens fota och uppdatera instagram så mycket som jag tänkt så vet inte riktigt varför jag har nya planer.

Haft en del andra hälsoproblem, men jaja, det får väl ordna sig.

Håller på att sortera min samling och säljer emellanåt ut en del grejer på tradera också! Försöker att bara ha kvar det som faktiskt jag själv och barnen tycker om och inte sådant som jag borde tycka om för att jag samlar.

Funderar på att deboxa min fina Fairytopia fe-docka. Har den lila av de nedan. Köpte henne för att jag trodde att hon var grön men hon är fin ändå! Önskar att jag hade den blå. Finns en rosa också. Tror att de kom i tre färger.

Likes

Comments

Ken, pyssel

Hade lite tråkigt så gjorde en extremt snabb repaint på Ken och Barbie i Harley Quinn och The Joker, Suicide Squad, tappning. Barbie fick inga tatueringar eftersom jag kan behöva hennes kropp till något annat huvud. Den här versionen av Ken är ju snygg men hans kropp är inte ledad för fem öre, plus att armen är knäppt vinklad och det bara på ena sidan så allt blir helt konstigt. Vet inte riktigt hur mattel resonerat kring de nya kroppstyperna (då menar jag inte de nya långa, runda, korta osv utan de stela konstiga poseringarna med ben som inte kan böjas). Vet att det har till viss del att göra med en ändring i regler runt användande av plast mm samt att lederna inte håller tillräckligt bra, men ändå. Det förklarar inte att dockorna står snett osv..

Likes

Comments

80-tal, Husdjur för dockor

Barbies stora pudel Prince fick jag äntligen tag på till min samling för några veckor sedan! Jag har velat ha honom sedan jag var, tja, sju år eller något sådant :). Han passar fint ihop med söta Fluff! Fluff är Barbies katt från tidigt 80-tal (tror 1983). Jag tror att Prince är från 1985, om jag minns rätt. Kan väl googla och rätta sedan om jag orkar :).

Likes

Comments