Jul och nyår har passerat och jag har inte bloggat någonting. Mestadels för att jag vill som sagt blogga ifrån min dator för det är lättare och dels för då vet jag att jag inte stavar fel. Väldigt väldigt lätt att skriva fel över telefonen. Men vad ska man göra? Datorn är stendöd. Även att jag har haft den hos en reparatör i 3 veckor. Men vi får se om den vill starta om ett tag eller inte.

Så vad har hänt?
- jag har sagt upp mig.
- fått jobba som bartender.
- packar som fan för att flytta.
- gått på ett gäng intervjuer för nytt jobb.
- och mest sovit bort alla dagar.
- väntar på min glossybox.

Men det är typ de jag gjort mest. Inte haft så jätte mycket att göra så känns som att jag sovit bort dagarna . Vet inte riktigt varför, menmen.

Mina nya skor kom idag också! Så lycklig eller ja två par har kommit men har tyvärr ingen bild på dem andra men kan lösa de imorgon!

  • 67 Readers

Likes

Comments

Julafton på en söndag, ingen snö. Ingen julkänsla alls.
Vad häääänder? Menmen man kollar ändå alltid på Kalle! Känner att jag inte bloggat på länge men min dator dog igen och tycker att det är skit segt att blogga via telefonen.. men ska skaffa mig en dator snart!snart dags att flytta igen också! Sånt är livet! Menmen ni får ju iaf en uppdatering om mitt nya rum, det blir nya möbler och allt! Så det blir Nice!

Annars, vad händer ikväll? Jo bara fira jul!

Imorgon? JULDAGEN!!! Vilket betyder bio och fen feeeest!! Faktiskt väldigt taggad! Vad ska ni göra?

  • 97 Readers

Likes

Comments

Heydäär!

Sjukt länge sen jag skrev något här! Beror på många olika anledningar egentligen. Störst att jag inte mått så bra och haft ork att bloggat. Men ska försöka ta mig tillbaka nu! Måste bara få fart på min dator igen så jag kan ta massa bilder med kameran! Min dator är alltså helt paj den startar inte överhuvudtaget. Men får lämna in den nu i veckan så det är gjort! Får nog skriva upp de annars kommer det aldrig att hända. Hatar nämligen att skriva över telefonen lyckas alltid stava fel på något eller massor.

Menmen, vad har hänt i mitt liv då? Jooo jag flyttar igen i januari. Ska köpa möbler och shit och flytta ihop med en kille som har ett extra rum! Så det känns bra! Tror min och Julias relation kommer bli mycket bättre så! Och det är verkligen de jag vill!

Sen undrar man ju lite om det är någon som kommer läsa detta, eftersom att jag låste bloggen ett tag för att ja töntiga anledningar, menmen dock vet jag att du IDA EKBERG kommer läsa detta för du stalkar mig halvt 😉 nej men Aja känn dig speciell då sis du blir nog den enda, och nu när jag ändå pratar om dig kan jag likaväl nämna att jag bestämt mig för att spendera nyår i Vimmerby som vanligt! Så hör av dig när du ser detta! Puss

Annars händer inte så jätte mycket här! Måste verkligen få igång datorn och låna kameran så jag kan ta massor med bilder! Och uppdatera med! Skulle vara så awesome!!

Aja nu ska jag till Hemköp och hämta ut ett paket ifrån Nelly och förhoppningsvis ifrån apotea! Sen blir det nog träning imorgon eller kanske träffa S, man vet ju aldrig.

Lite bilder på vad som hänt!

  • 218 Readers

Likes

Comments