• En vanlig vardag •

Godmorgon på er,
försöker fortfarande hitta en skön ställning att somna om i, men det räcker ju med att man tagit en snabb blick på luren så är det kört sen. Hur kan man piggna till på det viset när man egentligen är döende trött?

Hade hunnit glömma bort hur träligt det kan bli mot slutet av graviditeten. I natt har halsbrännan from hell spökat. Bara för att bebben för en gångs skull inte levde rövare, haha! Ja ja.

Upp och trycka igång en jäkla massa kaffe kanske. Så får passa på att önska er en riktigt trevlig dag. ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

• En vanlig vardag •

Godmorgon,
Igår blev det en heldag ute. Först var vi iväg på en tur till Lyckliga gatan, en övergiven liten by eller vad man ska kalla det i Örebro län.
Fascinerande med sådant, så otroligt fin miljö så man undrar varför de inte renoverat upp husen igen. Jag hade kunnat köpa ett hus där alla dagar i veckan!

Det tråkiga är bara att folk måste förstöra så mycket. Det mesta är sönderslaget, klottrat på väggar, dörrar utslitna osv.
Hade varit lite mer intressant och roligt att titta om husen fått vara intakta och som de var när familjerna var tvungna att lämna sina hem. Nog för att det är både mysigt och intressant att gå där ändå, tycker bara det är trist att det tydligen måste vandaliseras var man än är.

Avslutade dagen med en promenad längs med Göta kanal här i Söderköping,
det är ju så otroligt vackert ute i vår natur nu.

Fler sådana här dagar tack. ❤️

Likes

Comments

• En vanlig vardag •

Godmorgon,
Som en halvmör liten köttbit halvligger jag i soffan med prinsessan och tittar på Scooby Doo, och tankarna bara far. Känt mig lite nere de senaste dagarna och i natt kunde jag inte somna förrän lillan kom in och la sig hos mig. Bästa trösten!

Tidigare i veckan fick jag hem protokollen från faderskapsutredningen och den gav inte ett skit. Jag är verkligen tillbaka på ruta ett igen, om ens det. Jag vet inte om det kan vara det som ligger där i hjärnbalken och stör mig lite. Jag fick ju någonstans på vägen upp förhoppningarna om att äntligen kanske få veta var den största delen av mig själv kommer ifrån. Men det här känns bara hopplöst för tillfället.

Tur är ändå att jag har den här lilla pralinen hemma igen. Som jag saknat henne. ❤️

Hoppas ni får en fin lördag!

Likes

Comments

• En vanlig vardag •

God kväll sötfisar,
Jag vet inte om jag ska skylla på väderomslaget eller en otroligt slömysig helg, men jag är så trött!
Så det passade ypperligt att jag fick min leverans från city gross idag. Slippa tänka på mat i några dagar.

Satt och kikade på alla dessa matkassar som finns nuförtiden och tänkte att jag skulle testa något, så slog till på city gross - där man också fick 200:- prova på rabatt, så varför inte liksom.

Jag är ju borta dygnet runt känns det som när jag jobbar och veckorna med lillan så springer tiden iväg på bus och mys så har varken tid, ork eller inspiration till att leka husmor, springa runt och handla och laga massa mat. Så nu ska jag se vad det var för mumsiga recept som kom med den här lilla matkassen. Är ju rätt så jäkla smidigt att allting levererat till dörren.

Önskar er en fortsatt fin kväll. ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links • Shopping/Beauty/Inredning •
Jag vet inte hur många olika hudvårdsprodukter jag testat genom åren, blivit helt förälskad i på tok för många, men framförallt bytt alldeles för ofta pga ny inspiration och idéer. Så snubblade jag över den här serien på apoteket.


Ja, det är billigt! Men dyrt är inte alltid bäst. Vad är meningen med att slänga hundralappar - tusenlappar på hudvård varje månad, när man få något som är lika effektivt och dessutom till ett bättre pris!? I det stora hela handlar det hela om rutiner.

Klicka på produkterna och åtminstone läs lite om dem. Vi vet ju alla att apoteket inte säljer något skräp.

Serien är fantastisk för huden, gör underverk & ruinerar dig inte. Vad väntar ni på?

Klicka hem dem & prova. Jag har fått den där porslinshyn jag alltid drömt om.

Puss ❤

Likes

Comments

Hej på er,
nog för att det är en halvdassig lördag och vi är lite små slöa båda två. Men vi har på riktigt legat i sängen och haft filmmaraton hela långa dagen.

Dels tror jag vi har någon slags "maktkamp" mitt i allt mys. Barnet är så fruktansvärt tråkigt när det kommer till mat, och med tråkig menar jag att hon inte äter. Så idag är jag den onda häxan i alla barnfilmer som nekar till allt det roliga om hon inte äter åtminstone någonting. Sen utnyttjar jag läget lite själv, varit dålig så mycket senaste tiden så det känns som en evighet sedan hon var hemma. Varit alldeles för mycket med pappa så nu är det tusan min tur att mysa!
❤❤

Likes

Comments

God kväll alla små praliner där ute,
It's been a while. ❤

Men, nu mitt i allt vardagskaos kände jag att det var läge att komma tillbaka.
(Bara för att tiden egentligen inte alls finns.)

Jag har verkligen ingenting vettigt att säga just nu. Ville mest bara säga hej till er igen.
. Hello my Darlings,

Likes

Comments