• Vardag •


Det är sköna dagar vi har här just nu.
Hyfsat lugnt och fridfullt ändå, Inga sura miner och bara massa kärlek.
Underbart!


När värmen väl bestämde sig för att hålla sig stadig tog vi oss en liten promenad och stannade så klart till i lekparken.
Hoppas det är så här lagom bra väder hela veckan så vi kan få oss massa utemys.
Snart ligger vi väl bara nedbäddade under en varsin filt här hemma och huttrar.

Jag har världens bästa barn,
så tacksam för att jag får spendera mina dagar med dem.
❤️❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

• Personligt •

Där kom den.
Ny tid för cellprovstagning, för att se om de fick bort allt det dumma på koniseringen.

Jag har tagit så lätt på det här hela tiden.
Liksom ryckt på axlarna och sagt att;
" Jag vet ju att jag har cancer, så kan dem inte bara bespara sig alla dessa provtagningar och bara berätta det direkt istället och operera bort helvetet. "


Men just nu måste jag erkänna att jag faktiskt är lite nervös ändå. Men varför vet jag inte. Jag menar, jag vet ju ändå vad som väntar och vad alternativen är.

Det är dock ett par veckor kvar, så nerverna hinner väl stilla sig lite antar jag.
Konstigare saker har väl hänt!
❤️❤️❤️

Likes

Comments

• Vardag •

Godmorgon på er,
Ny dag, Ny vecka och Nya tag. Idag fick vi lite sovmorgon, så himla skönt och välbehövligt för oss allihop tror jag.
Men, så sitter jag här och funderar på hur vi ska göra i veckan nu, med Miranda.

Jag vet inte om vi ska ha en hemmavecka den här veckan också eller om jag ska slänga in henne till förskolan. Hon har ju fått vara hemma med mig sedan lillebror tittade ut, och jag vet inte om jag känner mig rakt av taskig mot henne som har henne hemma. Det har känts skönare att ha alla hemma när hon ändå bara går 15 timmar i veckan, hon säger att hon vill vara hemma - men jag vet ju också hur viktigt det är för henne att få komma in till föris.

Likes

Comments

• Vardag •

Idag är en sådan där dag där det bara duger att vara i famnen. Men det är ju det minsta problemet här i världen, det är ju verkligen bara mysigt. ❤️


Trots vår superkassa start på dagen så har den artat sig rätt bra ändå. En lugn och mysig dag. Miranda saknade mormor så vi har spenderat hela eftermiddagen där och fikat, kanske lite för mycket känner jag nu, haha.

Nu ska den avslutas, relativt snart hoppas jag, med lite mat, mys och tidigt i säng.

Likes

Comments

Contains affiliate links • Skönhet •


NA-KD , varför har jag missat den butiken känner jag!?

(Kanske varit bäst så egentligen, för plånboken - men nu är det ju kört ändå. )


Blev lite In Love i deras kläder i alla fall. Har ni också missat den tycker jag absolut ni ska kika in där.

❤️🌸❤️🌸

Likes

Comments

• Vardag •

Godmorgon på er,
hoppas ni har en fin start på denna söndag. Vi började med att bara vara klantiga helt enkelt. Miranda är omplåstrad för att klantfia gått och snubblat i luften så fort hon rör sig.
Jag själv då? Jag välter ut ett stort kaffeglas i soffan. Varför. På riktigt. Jag är nyvaken.
Inte alls i form för sådant! Hahaha.
Kaffe i halva soffan, sittdynan var ju den som klarade sig bäst! Skura golv och skrubba väggen är näst upp på schemat.
Återigen - vilken tur (i oturen) att soffan ändå redan är så "förstörd" så att den duger under denna småbarnstid bara. Möjligtvis köpa ny klädsel till den - orkar inte med mig själv!

Utöver denna trevliga start på dagen så har jag gjort den andra soffan till min pysselsoffa. När jag mer eller mindre nästan är klar med Mirandas överkast så bestämde jag mig för att börja med hennes matta istället. Vet inte vad det är för bokstavskombination jag lider av, men jag kan verkligen inte avsluta det jag påbörjar. Förstår inte varför. Igår kväll var jag ändå så glad över att den nästan var färdig, behöver bara lägga max någon timme till på den. Men nej då, varför fortsätta då, börja för all del på ett nytt projekt och låt det andra ligga.
Återigen, orkar inte med mig själv ibland.

Hoppas ni alla får en fin dag i alla fall,
vad har ni för planer?
❤️❤️❤️

Likes

Comments

• Listor •

Jag kan ibland känna att jag tjatar hål i Mirandas huvud om hur mycket jag älskar henne, att hon betyder mest av allt på hela jorden och hur stolt jag är över henne när hon gör bra saker. Men så kan jag samtidigt känna ibland att jag inte alls säger så mycket positiva saker som hon ändå kanske bör få höra, det är lite lätt att glömma bort i vardagskaoset - det är det för mig i alla fall!

1. Jag är tacksam för dig.

2. Du gör mig stolt.

3. Dina ord är meningsfulla.

4. Du har bra idéer.

5. Jag älskar att vara din mamma/pappa.

6. Du behöver inte vara perfekt för att vara bra!

7. Dina åsikter räknas.

8. Du är viktig.

9. Du är älskad.

10. Jag tror dig.

11. Jag tror på dig.


Tänkte dela upp en lista på Positiva saker vi bör säga till våra barn lite oftare i några inlägg. Det här var ju då det första - uppenbarligen, haha!

Likes

Comments

• Vardag •

Godmorgon på er,
hoppas ni sovit gott!? 🌸

Här är det otroligt mycket kaffe som gäller idag, det är trötthet med huvudvärk liknande hjärnblödning. Legat helt inslingrade nu morgonen jag och lilleman, så inte en nerv ligger rätt någonstans.
Men det här är det bästa som finns.
(Förlåt älskling , men bebismys toppar allt)

Just det här vill jag aldrig ska slut. Ja, jag tycker så klart inte det är super kul när man måste ha dem i famnen dygnet runt och inte kan göra några större projekt om dagarna, men det är också det absolut bästa med bebistiden. Att få dessa stunder med varandra, jag vill ha honom i min famn och på mitt bröst alltid! Jag vill inte att han ska bli för stor för det där.


Vad har ni för planer för dagen mina vänner?

Kärlek ❤️❤️❤️

Likes

Comments

• Tankar •

Jag har alltid varit rädd för allt och ingenting. Rädd för att vara ensam, rädd för mörkret, rädd för spindlar och ormar, fåglar och fiskar, spenat och geléhallon,

Ja, ni fattar. Man har alltid en liten lista med saker man är lite rädd för. Men de riktiga rädslorna då?

En av mina absolut största rädslor har alltid varit att dö. Jag har haft sådan dödsångest, varit så bäng att jag inte vågat somna om kvällarna för att jag varit rädd för att dö i sömnen. Hur larvigt är inte det!?

Numera är min största rädsla på ett sätt fortfarande att dö, men nu är det inte riktigt själva döden i sig som skrämmer mig, utan vad som ska hända med mina barn den dagen jag inte längre finns här. För helt ärligt, jag går inte på rosa moln och förväntar mig att jag ska dö en fridfull död på ett äldreboende när jag är 96 år av ålderskrämpor liksom. Jag vet att precis vad som helst kan hända på vägen. Men jag menar inte för den sakens skull att jag förväntar mig att jag ska dö snart, även om det lät lite som så, haha.


Jag är så rädd att något ska hända dem, som jag inte kan skydda dem mot. Jag är så rädd att något ska hända mig och att de inte alls har det bra efter att jag är borta, och inte kan hjälpa dem. Det känns lite som att det skulle vara det största sviket någonsin att lämna dem ensamma här. Jag vet inte, det låter kanske bara knäppt. Men jag är ju också lite bäng ibland!

Kanske handlar det mest om att det är något som jag inte kan kontrollera som gör att det skrämmer mig så mycket, vad vet jag.

Likes

Comments