Header
View tracker

Mamma kom upp till Sundsvall en sväng i dag. Jag har varit ledig sedan i lördags då jag börjar på mina kvällspass som liveredaktör fr.o.m. i morgon. Så ons-fre blir det 12-timmarspass och så helgjobb på det. Sedan långledigt igen. Jag tror att jag kommer att gilla det nya schemat och rutinerna. Passar mig nog väldigt bra eftersom jag sällan kommer i säng före 00 i alla fall.

Och så kan man passa på att göra så som mamma och jag gjorde i dag, dra på spa mitt på dagen en vardag och få hela spat för oss själva i tre timmar. Det var hur mysigt som helst. Riktigt välbehövligt efter en ganska aktiv helg med träning, besök, utgång och montering av två garderober (ja, jag och Linus misslyckades med den första som gick sönder, jävla Ikeagrejer, så vi åkte och köpte en ny som min älskade pappa och hans kollega kom och hjälpte mig med i går). Gud, vad skulle jag göra utan hantverkarkontakter, guld värt.

Nu blir det paella till middag och en lugn kväll. Vila från träning i dag för att utnyttja och behålla lugnet i kroppen som jag fick från spat, och dadelbollar i mängder i soffan i stället. Balans hörrni. Det är viktigt. Kanske en sjunde kväll med ost/kex och peppisar med, haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag och min roomie hade lite pepparkaksbak hos oss häromdagen. Vi bjöd hit hans syster och hennes 7-åriga son, vilket var jättemysigt. Och se vilka fina peppisar vi gjorde! (Btw, nu har den nya Fujikameran kommit till användning, som ni kanske kan se).

Likes

Comments

View tracker

Jag fick finbesök från Hudiksvall i lördags, av min fina Maja. Vaknade alldeles för tidigt eftersom jag lade mig galet tidigt i fredags p.g.a. helt slut efter veckan och lite för sena vardagskvällar. Stack på gymmet och sprang milen vid 8-tiden, duschade, bastade och chillade tills Maja kom med tåget, hämtade upp henne och åkte hem till mig och styrde en större frukost. Sedan traskade vi i x antal minusgrader till Norra berget här i Sundsvall, där det var julmarknad. En sådan där gammaldags med knäckäpple, hästsläde och massa fina hantverk. Vi köpte en supersmarrig ost som vi åt senare på kvällen till pepparkakor och kex. Jag hittade dessutom superfina guldörhängen, ringar, som jag köpte fyra av. Sedan traskade vi hem igen, utan känsel i tår och fingrar, värmde oss med hemmagjord pizza på glutenfri botten, päronskivor, chevréost, valnötter och honung. Jäklar vad gott det blev. Eget påhitt, men succé, så det ska göras igen. På kvällen blev det vinkväll och shots, musikspel och julsånger med Majsen, min roomie Linus och hans vän Anton. Hamnade på Rå och drack drinkar och slutade i soffan hos Anton till en film alldeles för sent (läs tidigt på morgonen). Hur trevlig kväll som helst.

Likes

Comments

​Shoppingdjävulen tog tag i mig for real under "Black Friday-helgen". Det här är bara grejer från en av tre shoppingrundor jag gjorde då. Men denna nyproduktion av Levisjeans som ska ha lite "vintagelook" men samtidigt är väldigt mjuka i tyget är ett av mina bättre köp. Likaså Levisskjortan. Blinghörlurarna, som för övrigt är från H&M, är också ett kap. Bra ljud i dem också faktiskt. Får dock se hur länge de håller, tvivlar lite på kvaliteten eftersom de inte var särskilt dyra. Snittar 7-8 hörlurar per år, vet inte vad jag gör med dem, men även om jag köper tusenkronors så går de sönder.

Likes

Comments