Header

Tbt till förra söndagen, snart en vecka sedan. Känns som i går. Jag och Josefin tog oss upp och i väg till Brasserie Verket trots att vi var bakis och skakis. Och trots att vi hade ätit den där enorma ostbrickan plus Maxmeny på natten innan. Det låter som att man inte är hungrig alls då, men jag själv och den här donnan är kanske de enda i världen som fanemej till och med äter (ÄNNU) mer när vi är bakis. Det blev röror, potatis, bacon, kycklingvingar, våfflor med sylt och grädde, morotskaka, chokladkaka, croissant, ja herregud, allt vi kom över. Rullade i säng i söndags efter att först ha ätit största ostbrickan sent på lördagskvällen, fyllekäk bestående av Friscomål samt en låda med creole fries med smält ost på Max, och så detta på söndag morgon samt resterna av ostbrickan för egen del på söndagskvällen. Haha! Många frågar ofta hur jag kan äta så mycket med min lilla mage men tyvärr har jag inget svar på det. Äter hela tiden och är alltid hungrig. Men hörrni, mat är livet. Kom ihåg det! Särskilt ni som tränar. Superviktigt. Inget trams.

Likes

Comments

View tracker

I dag är det fredagstorsdag för mig. Bästa veckan för mitt skiftschema. Har precis klivit av (23.30) mitt sista arbetspass denna vecka efter att ha jobbat fyra dagar och kommer från och med i morgon vara ledig fem dagar (fredag till tisdag), så gött!

Just nu sitter jag inte och äter sådana här mandelmassekakor (vet inte vad de heter, någon?) till kvällsfika, utan det här var tidigare i dag vid redaktionsmötet när alla andra fick bullar om de ville (firade att vi journalister är så grymma), jag som är glutenintolerant fick sådana här i stället. Sjukt värt att vara gluten ibland! Mycket godare. Sitter och proppar i mig mitt nya glutenfria favoritknäckebröd, tänkte visa i morgon. Är alltid skithungrig sent på kvällen/natten när jag kommer hem efter dessa långa skift.

Roomien har dragit till fjälls och jag har läggan själv hela långa helgen. Inviger ledigheten i morgon bitti med sovmorgon och ett långt varmt bad, är planen.

Likes

Comments

View tracker


Det här käkade jag och Josefin innan vår utgång i lördags. Jäklar vad gott det var och vad mysigt vi hade det. Ta mig tillbaka till den här kvällen, och söndagskvällen efter när jag helt skamlöst tryckte i mig alla rester på egen hand tills byxorna sprack.

Likes

Comments

Jag och min vän Josefin var på Birsta en snabbis i lördags. Shoppade lite skönhetsprylar och en kabelstickad basictröja innan det blev ostbricka, vin och utgång. Dagen efter gick vi och åt brakbrunch på Brasseriet och hann även efter det gå igenom några butiker på cirka 50 min och så klart fick jag med mig lite kläder hem.

Likes

Comments

Okej, det här håller fan inte längre. Jag hade en period för ungefär ett år sedan då min mage brakade ihop hela tiden för att jag överkonsumerade läkerol och tuggummi något överdjävulskt. Blev tvungen att trappa ner ordentligt efter tillsägelse från läkaren och lyckades ganska snabbt att sluta äta helt för ungefär ett halvår sedan. Men för ett tag sedan började jag igen. På en vecka har jag nu ätit fyra paket läkerol och två stora burkar (60 tugg i varje!). Det är sjukt. Jag vet. Nu ska jag sluta helt igen. Det här kommer bli jobbigt. Wish me luck. Nu måste jag stänga ner Hemnet och försöka få lite skönhetsömn. Gymmet och hälsocentralen står på schemat i morgon innan jobbet. Kämpa. Två långa arbetsdagar kvar denna vecka sedan ledighet igen. Fem dagar. Känns lyxigt.

Likes

Comments