Header

Åh, haha, hatkärlek. När vår chef kommer förbi direkt när jag kliver på mitt 12,5 h x 5 dagarspass (i går) och lämnar över två enorma godiskorgar till nyhetsdesken och hälsar att det är från tv-navet som tack för ett gott samarbete. Och jag som ätit godis/choklad konstant fre-mån och fått ont i magen och utslag fulla armarna och tänkt att "okej, inge mer godis på ett tag nu". Nu ligger det ett 20-tal tomma godispapper på mitt skrivbord ändå. Goddammit. Ibland har jag så jävla bra karaktär och kan titta på när andra vräker i sig utan att ens bli sugen, och ibland vill jag preja undan alla så att jag kan äta hela krogen själv. Typ så var det i går. Haha. Allt hänger väl ihop med välmåendet och jag mår inte så bra just nu. Har dock inget med jobbet att göra. Jobbet är snarare räddningen. Hade en hektisk arbetdag/kväll i går på grund av kaosvädret men jag gillar när det är hög nyhetspuls. Då trivs jag som bäst.

Nu blir det gym innan det är dags att kliva på igen.

Likes

Comments

God kväll, läsare. Har precis klivit upp ur det här varma badet. Kom tillbaka till Sundsvall med tåget i kväll och gick direkt till gymmet. Det var nog en ganska dum idé egentligen då jag hade tryckt i mig min favoriträtt: abborrfiléer i gräddig pepparrotssås med potatis (7 stora filéer och 7 potatisar, jag äter som en häst, jag vet), precis innan jag hoppade på tåget, och så nästan en hel limpa med hasselnötskräm dessförinnan. Mådde väldigt illa på gymmet och även när jag badade värkte magen (lite glutenfusk också med den mjölpanerade fisken). Dessutom alldeles för mycket grädde för min känsliga magkatarrmage, men jag älskar den maträtten tyvärr.

Aja, i morgon är en ny dag och illamåendet och värken lär ju ha släppt tills dess. Har lagt in en ny kategori i bloggen. Filat på mitt första inlägg i ämnet men fortfarande osäker på om jag ska publicera det eller inte. (Ska jag vara helt ärlig skrev jag inlägget en jobbig och sömnlös natt för flera veckor sedan egentligen, men läste igenom det först i dag). Det är väldigt personligt och ganska svårt för mig att sätta ord på. Jag måste sova på saken någon natt till.

Likes

Comments

Kastade ihop lite olika glutenfria ingredienser här på förmiddagen. Lite (fika)bröd till kaffet till mamma och mig tänkte jag. Nu är det mindre än en tredjedel av brödet kvar, haha, (är ensam skyldig i princip, fast mamma tog någon skiva med). Det här är alltså mitt eget recept som jag höftade ihop och skrev ner. Inga exakta mått på kryddorna eftersom jag bara kastade i lite på känsla. Bör kanske nämnas för den ovane att jag stavmixade allt till en slät smet och sedan tryckte ner den i en kokosoljesmord brödpanna innan jag skjutsade in den i ugnen. Betyg 9 av 10. Men blev en tia när vi bredde på tjocka lager av proteinella (ny favorit som jag har på allt, även mackor i går kväll och på bananskivor som snacks).

Likes

Comments

God morgon! Helgen är över men inte min ledighet. Jag börjar jobba igen på onsdag. Det känns skönt, för jag behöver lite lugn och ro nu. Hade en supermysig dag i fredags. Jag och Linus fick besök av hans lillasyster med pojkvän som hade åkt ända från Borås. På kvällen fick vi besök av fler i hans släkt och gjorde som ni vet pizza och sedan köpte grabbarna en stor påse lösgodis som vi fyra snaskade på till en film när alla hade åkt.

På lördagen drog vi på Birsta och shoppade lite och sedan till Linus morbror med fru och barn och fikade bullar och kärleksmums och umgicks. Därefter fick jag ett ryck och kände för en spontanutgång så jag bjöd hit en kollega, Camilla. Vi käkade tacos och drack vin och drinkar och sedan blev det några stopp nere på stan. I går blev det soffläge exakt hela dagen för mig. Huga. Choklad, godis, bakismat och serieplöj. Somnade till och med på soffan en timme för första gången i mitt liv vad jag kan minnas. Jag hoppas att jag äntligen blivit en sådan som kan ta np:s nu. Sedan fick jag sällskap på kvällen och vi körde en sista filmkväll med baguetter och salami samt testade Estrellas nya linschips som jag för övrigt måste tipsa om: spring och köp! Så jäkla goda. Smakar som varma chips.

I dag sov jag till halv elva. Också helt sjukt för att vara mig. Och just nu ligger jag i soffan och äter frukost samt kollar på Skavlan med Zara Larsson (för andra gången). Många jag känner gillar inte henne men jag tycker fan hon är en superkvinna. Ung men väldigt smart för sin ålder och inspirerande. Känns dock sjukt mycket äldre än många jag känner som är både fem och femton år äldre än henne. Tex är hon mognare än flera män jag dejtat den senste tiden. Mer om detta i ett enskilt inlägg. Orkar inte ens lägga tid eller energi på att skriva om detta/dem just nu.

Likes

Comments