Nu är jag hemma efter en härlig dag. Började med att åka ut till Kurran där Py som sagt red henne, så nyttigt att se henne med en annan ryttare på ryggen och få en blick på hur hon ser ut från marken - då är det också lättare att själv göra saker som man kanske annars inte har tänkt på. Py kom med ett par bra saker att tillägga i hennes träning. Kändes toppen! Efteråt gick jag med henne länge och gav henne massa morötter och kärlek, det blev ingen hage idag pga det busiga vädret och jag har en häst med väldigt mycket spring i benen då. Så idag avstod vi.

Imorgon ska Kurran få nya skor och jag tänkte småhoppa henne lite men framför allt rida henne hårt på marken. Min fina häst :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är mycket nytt och kul som händer just nu, jag sover väldigt gott och djupt om nätterna ;) Har knappt hunnit med bloggen, men men - det är ju bara bra saker så humöret är det inte det minsta fel på :)

Nu ska jag snart bege mig ut till Kurran där Py ska prova henne för första gången, kul! Är supertaggad för det så får Py också en känsla på hur Kurran kan vara eller inte vara. Ska bli kul att få skriva om det ikväll :)

Nu måste jag sätta fart, kaffet ar jag druckit upp! :)

Fin bild från det att vi blev placerade i Märsta, en 130:)

  • 37 readers

Likes

Comments

Idag var det en mjuk men bestämd platta i matta mot pay and jump i Södertälje, blev rätt stressigt då det var väldigt många strykningar. Jag red en 120-130 bana med ett nedslag. Hann knappt rida fram och hon kändes rätt loj, som turen var så var Py där idag och hjälpte mig inne på banan. Så tacksam att hon var där och supportade mig! :)

Kul att vara på hemmaklubben, Kurran fick jobba rejält efter rundan och kändes finfin!

Likes

Comments

Vid pälssättning så får Kurran såna här trivselfläckar främst på rumpan men också fram vid bogen och magen. Jag upptäckte det förra sen-hösten och undrade vad det var för något då jag aldrig sett det på en häst förut, sökte lite på Google och då stod det trivselfläckar, kan ju vara det eller bara att hon blir fläckig. Coolt tycker jag, det ser ut som små stjärnor. Passar fint på min stjärna! :)

Likes

Comments

Nu har jag dämpat hungern med en pizza från ett favoritställe nära oss som har små pizzor, perfekt! Jag orkar sällan en hel så det är jättebra för mig! Nu kollar jag tv och dricker lite cider, David är på jobbet och kommer tillbaka redan nästa torsdag, vi ser såklart fram emot det <3 igår spelade mamma och jag bowling och åt middag på O'Learys så det sitter fint med en myskväll hemma idag!

Ska sova ganska tidigt ikväll för jag ska vara i stallet vid 7 imorgon för att släppa ut hästarna. Tänkte fixa allt i stallet då också så jag blir förmodligen klar betydligt mycket tidigare än idag, men det är skönt med långa dagar ibland också :)

  • 144 readers

Likes

Comments

Nu är jag äntligen klar efter en lång dag i stallet, två kompisar till oss var och hälsade på. Andreas och hans flickvän Tina med sin dotter, det var verkligen roligt! Åkte nu tillbaka till stallet för ridning och kvällsfodring efter en tur till Mariefred. Kurran kändes superfin idag, bra uppladdning för imorgon :)

Bästa Crowley åkte idag också ju, älskade häst! Han gick rakt på transporten, hoppas han tar båtresan bra över till Gotland :) 

Likes

Comments

Ni kanske är nyfikna kring träningen igår? Det gick verkligen bra. Py ser stor skillnad på oss som ekipage på denna korta tid och jag känner också betydligt mer beslutsamhet hos oss båda. Vi ställdes lite på prov igår och det blev svårt för oss, även om det var svårt så lyckades vi lösa det och fick fina språng på några högre höjder.

Kul att det går så bra och jag trivs verkligen med Py som tränare, hon är bestämd och tuff vilket jag precis behöver. :)

Likes

Comments

Imorgon åker denna högt älskade häst hem. Efter en omtumlande tid hos mig, först blev han inriden och utbildad och visade sig vara helt fantastisk. Gick i tankar om att köpa denna fantastiska treåring själv. Men en kväll blev sig inget likt och Crowley fick åka in och akut-buköppnas på Strömsholm och har varit konvalescent sedan dess. Kommer sakna denna häst så mycket och jag hoppas våra vägar möts igen. <3

Likes

Comments

Idag så har jag endel att göra och fixa, så det ska jag hinna med innan jag åker till Py i EM för att hoppträna. Mamma kommer även ut och tittar, ska bli roligt att hon får se mig och Kurran, undrar om hon ser någon skillnad!

I helgen åker vi till SRK, hemmaklubben och rider en 120 P&j, bara lite för att stämma av läget samt att hon får ta det lite piano mellan två större klasser. Det är ju superviktigt att man gör det enkelt för hästen ibland, samt bygger upp ett förtroende och en stark kompisrelation. Jag har aldrig haft någon häst som en sk tävlingsmaskin, utan de framgångar vi gör det ska vara grunden av ett starkt samspel mellan häst och ryttare. :)

Likes

Comments

Har precis blivit bjuden på lunch av David och nu ska jag åka till stallet. Ska förbereda lite för lilla Crowley som åker på lördag till Gotland, kommer sakna honom. Han har satt så stora spår i mitt hjärta <3

Ska rida Kurran ordentligt i ridhuset så hon får jobba på en kort och explosiv galopp, kanske ta fram några bommar också. Sedan ikväll ska vi äta lyxmiddag hemma och kolla bonde söker fru jag och älskling :)

Likes

Comments