Idag har jag och såklart maskoten Esther flyttat Kurran och det känns jättebra. Vi har varit på anläggningen endel och tränat innan så jag var inte orolig för att hon skulle bli nervös. Hon gick ut i hagen direkt och var supercool, hon som annars kan busa en hel del. Är lättad :)

Vi flyttade till en annan anläggning i Eskilstuna pga mycket oroligheter dit vi skulle, det var så snällt att det gick att lösa så fort, så nu kan jag faktiskt andas ut och bara tänka på Kurran och alla nya trevliga människor i stallet :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 101 readers

Likes

Comments

Esther var duktig idag och blev bedömd med very good. Ett betyg ifrån excellent! Första gången vi ställde ut så det var jättebra och hon skötte det perfekt, nu har hon totaldäckat i bilen <3

När vi är tillbaka i Eskilstuna så ska vi åka ut och packa i stallet, flyttar ju imorgon :)

  • 147 readers

Likes

Comments

När det går bra för någon, vill då en annan dra ner en tillbaka? Och varför ska folk trampa på någon som redan ligger ner?

Är uppriktigt trött på människor som håller på att prata bakom ryggen, sprida rykten och dra egna slutsatser. Vad är det för beteende?

Det är hemskt så mycket jag fått höra den senaste tiden i hästsammanhang. Är det verkligen en sport, att inte stötta och prata positivt om drivna människor som vill få sin dröm att bli verklighet, det är snarare en kamp för alla människor med drömmar att lyckas och att få framgång med tanke på så många som vill dra en tillbaka.

Jag har haft ont i magen för att jag varit rädd för vad andra ska tycka, tills för något år sedan när jag bara bryr mig om mig och min häst som är ett team och jag vet att alla som jag bryr mig om tycker att vi äger och att alla som har något negativt att säga inte har en minsta aning om hur mitt upplägg ser ut med min häst och hur mycket jag kämpat ihop med henne.

Men det värsta är inte att säga att "kan hon inte rida hästen utan dittan och dattan..." typ, utan det värsta jag vet är rykten och att inte önska någon annan framgång.

Behövde skriva av mig och nu har jag gjort det. Finns såklart också fantastiska människor som unnar en framgång och gläds med en. Men hästsporten måste ändå sprida mer kärlek!

  • 173 readers

Likes

Comments

Idag kändes Kurran väldigt lösgjord och fin. Gjorde mycket bra byten och var mjuk som smör, tror det har gjort henne gott att bara ta det lugnt den här veckan med uteritter och jogging.

Imorgon tänkte jag rida ut henne till en travslinga i närheten, ska till stallet runt 06.00 tiden eftersom vi sedan ska ner till Vårgårda med Esther på utställning! Utställningen är på söndag och vi åker ner en dag tidigare och åker då till Strömstad först. Det ska bli sååå spännande :)


Sleepy-lady här nedan ;)

  • 181 readers

Likes

Comments

Efter Kurran idag så åt jag lunch med mamma som hade köpt med sig sushi och sedan åkte vi till Askö där vi träffade våra fina hästar Colmina och Zorba. Dom är så fina och är så mycket kärlek för oss. Båda verkade må toppenbra och var runda om magen, precis som dom ska vara.

Colmina var oerhört fin, som hon har vuxit på sig och inte alls så kantig och smal som de flesta ett-åringar brukar vara. Är så glad!

  • 195 readers

Likes

Comments

Idag var en pysseldag med Kurran, hon är nyklippt och badad. Superfin blev hon och nog halva hästen försvann.... Välbehövligt ;) Snart ska vi åka till Colmina och Zorba, så gosigt! Uppdaterar er då om hur det är med dom båda älsklingsflickorna!

På måndag flyttar vi Kurran till sitt nya stall Ostra, nu är det nedräkning till dess. Kommer bli så bra! :)

  • 212 readers

Likes

Comments

Alltså nu har jag försökt i 30min att komma upp ur sängen, men jag är så trött idag! Så jag lyssnar lite på kroppen och låg tills nu, när jag skrivit klart detta då måste jag gå upp!

Igår red jag Kurran lite hårdare och hon kändes kalasfin, hon var lite het på gröten och ville springa ifrån arbete lite i början - speciellt när det står hinder framme. Men hon är inte svår att lugna ner, så snabbt efter jobbade hon fint med ryggen och kändes mycket mjuk! Jätteroligt :)

På kvällen åt jag tacos hemma hos Agnes och Jens, det var supermysigt! Ikväll ska jag gymma och jobba, men först åka ut till Kurran snart och rida på travslingan :)

  • 240 readers

Likes

Comments

Just nu sitter jag och Esther vid ån och tar igen oss efter långpromenader idag och några timmar hos Kurran. Jag ska strax gå till gymmet och jogga några km innan body-pump 55min! Så himla skönt. Sen blir det hem och äta något gott till middag :)

Jag har totalt snöat in mig på Skam, så jag passar på att se det medans David är på jobbet nu varje kväll. Det är ju en riktig tjej-serie, jag är nog ensam om att gilla den hos oss ;)

MH igår gick väldigt bra och precis som jag hade förväntat mig, Esther är väldigt skotträdd men allt annat gick bra och hon var så modig! Hon är finast<3

  • 276 readers

Likes

Comments

Ikväll är det 25+ 25års feeest med Elin, Agnes och massa andra :) ska bli superkul! Jag är hemma och fixar mig lite innan jag ska gå, David är tyvärr på båten annars hade han också följt med och slagit klackar i taket ;)

Kurran har en lugn vecka framför sig med enbart mys och uteritter/jogging på banan. Hon är så värd det efter intensiva veckor med tävling och hård-träning. Vi kör igång mer efter vi flyttat på söndag :)

Bild från idag, en skrittur i skogen med mina tjejer <3

  • 326 readers

Likes

Comments

Har precis kommit till jobbet nu efter en superhärlig dag med tävling, träning, god mat och massa energi!

Tävlingen imorse resulterade i en placering nr 12, så hon kvalade till en final på söndag. Dock kommer jag inte starta finalen då hon gått mycket nu och jag vill spara på henne, dessutom ska Esther åka på MH då. Kurran kändes ganska trött på framridningen så jag fick rida mer än vanligt men det är kul att hon ändå kämpar så mycket trots lite trötthet i kroppen. Underbara häst <3

Sedan gick mamma och jag på ett tufft body-pump pass 55min och ingen av oss kunde gå särkilt enkelt efteråt haha! Senare lagade vi köttfärs och spaghetti :)

  • 355 readers

Likes

Comments