Idag ska jag bara pyssla med Kurran och skrittjobba henne. Jag fick en tid att träna imorgon igen så då passar då fint med en lite lugnare dag med lite extra lång rykt och lyx! :)

Har rensat igenom så många bilder på min telefon och hittat en hel del från då Mini var bebis. Skriver så sällan om mina andra två tjejer men ni vet ju om att dom finns och att Kurran är den som jag tävlar. Men vi brukar åka dit så mycket vi hinner, dom har det så himla bra på Askö och det är lugnande att veta! Längtar jättemycket till att få ta hem Mini och börja arbeta henne :) nästa höst är det dags! Lägger till massa bilder här nedan på våra älskade flickor<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 14 Readers

Likes

Comments

Min älskade Kurran har det lite besvärligt i pälssättningstider och blir lite ruggig i pälsen och får lätt skavsår. Hon behöver lite extra stöd med kraftfoder och det har jag köpt åt henne idag. Och så får hon en dos b-vitamin shyfeeder varje dag så hoppas vi att det ska bli bra fort nu :)

Jag joggade henne lite lätt idag efter gårdagen som hon säkert har viss träningsverk ifrån. Det har iallafall jag.... Hon kändes super och jag hade med mig mycket motivation från träningen igår! Längtar redan till nästa som förmodligen blir på tisdag eller nästa helg! :)

Från förra året när Kurran hade ludd på tyglarna mot hennes skav. Så söt!

  • 32 Readers

Likes

Comments

Så himla nöjd idag med Kurran när vi tränade för Lotta. Fick många bra knep och kändes som att Lotta pratade heeela tiden och det är precis vad jag behöcer. Konstruktiv kritik! Kommer att börja träna för Lotta nu regelbundet och det tror jag är toppen för att kliva upp på nästa nivå :)

Vi hoppade även mycket ur kort sväng och hon betedde sig mycket mer positivt! Hon är inne i en period nu då hon sätter päls och hon tycker det är lite tungt så det är en stor anledning till att hon var lite vinglig i Gävle. Var en helt annan häst idag!

  • 45 Readers

Likes

Comments

Vilken undebart härlig helg det är! Solen strålar och värmer. Nu åker vi snart till Kurran mamma och jag. Ska åka och träna för Lotta Björe idag och det känns så himla kul! Kommer satsa på att träna för henne en gång i veckan och utöver det hoppa hemma :) 

  • 54 Readers

Likes

Comments

Kurran har fått ett litet skrapsår på ena frambenet och hon är ganska känslig mot sår. Typiskt! Men hon är bara yyytterst lite svampig runt omkring såret och jag lät henne gå i vanlig hage eftersom det var så litet och läkte väldigt fint men så kom det in lite lera och jag känner mig orolig för att såret skulle bli infekterat pga smuts så hon får tillbringa några dagar i en torr sjukhage tills detta läkt ordentligt :)

Tycker det är bäst att man tar det säkra före det osäkra jämt, oavsett vad det är. Det kan vara värt så mycket! Däremot är det ju en nackdel att bara låta hästen stå, hon måste ju röra på sig ändå så jag rider henne som vanligt eftersom såret bara är så ytligt men hon har en över försiktig matte... ;)

  • 81 Readers

Likes

Comments

Igår när jag red kändes Kurran riktigt trevlig men efter halva ridpasset blev hon något bekväm och hängande i handen. Så sa jag till henne en gång, kvick tillsägelse! Och fick en otroligt fin häst, så fantastiskt hon arbetade med hela sin kropp och lyssnade på varenda rörelse jag gjorde. Hon var fantastisk! Hon börjar verkligen bli riktigt välriden nu, känner mig så värd det efter så mycket arbete jag lagt ner på henne.

Tänkte hoppa henne på lördag, dels ur sväng för att träna med också en serie. :)

  • 115 Readers

Likes

Comments

Nu har jag samlat helgens rundor långt bak i huvudet och blickar framåt. Egentligen ingen katastrof men känns det inte riktigt 100% är jag glad att jag utgick. Lite svårt för både mig och Kurran att gå från en stor utebana där vi hoppade fram till att gå in i ett trångt ridhus med höga hinder. Väljer att inte göra för stor grej av det utan blickar vidare till nästa tävling, då ska jag ha med mig att vi gillar stora ytor och pga det ta ut vägarna ordentligt. Sedan har vi nog landat i inomhus säsongen och jag kan rida som vanligt igen.

Idag åker jag ut efter jobbet och gosar med min prinsessa. Blir en lugn dag för henne idag :)

Här nedan min fina prinsessa som jag saknade så mycket när vi var i Gävle <3

  • 155 Readers

Likes

Comments

Påväg hem nu och försöker radera helgen ur minnet.. Tråkigt med ett sånt bakslag efter så otroligt mycket framgång under sommaren. Väldigt annurlunda banbyggare som byggde väldigt tättinpå och jag hann inte få Kurran rätt i en snäv sväng och landade på bommarna. Allt gick bra med mig och för säkerhetsskull kollade veterinären Kurran och såg ingen hälta eller störande rörelse men däremot tyckte hon att "hästen ser dassig ut" typ trött. Vi ville kolla henne pga väldigt olikt henne att stanna så men efter mycket resonerande så tror vi svängen blev för svår, tittigt hinder precis vid en öppen dörr. 

Veterinären trodde kanske inte heller inte har fått tillräcklig sömn, brunstar och sätter päls. Gumman lilla. 
Någongång ska detta komma också men synd att jag behövde landa på bommarna.... Haha! Nya tag!

  • 178 Readers

Likes

Comments

Idag så hade jag spöken i huvudet och glömde mitt självförtroende på någon annan plats. Red inte alls som vanligt och valde därmed att utgå. Jo visst ska det komma att gå mindre bra också, vi har haft ett otroligt flow ett bra tag nu och det klart man ska backa någongång för att kunna veta vad man ska jobba på. Kurran är iallafall en kämpe och ställde upp så på mig idag. Helt och hållet mitt fel. Pga detta kommer jag istället rida 120 imorgon och bara ha roligt! Det blir bra <3

Nu lite vin och mat! Vi hörs :)

  • 189 Readers

Likes

Comments

Så mysigt vi har det här i Gävle. Rider inte förens runt 16 tiden så vi tar det lugnt. Kollar tävlingar, går promenader med Kurran och mockar. Hon älskar att resa och är hur cool som helst. Dock vääääldigt mycket energi hos veterinären, haha! :)

Här nedan är lite bilder, bästa mamma mockar, Kurran är klurig och vi myser :)

  • 193 Readers

Likes

Comments