Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

"Forget about him. Study hard, get money, love yourself, travel the worlds, be honest, make mistakes, be successful, and stay humble. The boy you like right now, he ain't shit. You will find a man that loves you, deserves you, and recognizes your worth. Just do you for now and don't let any dumb boy stand in your way."

Likes

Comments

​Bjöd på dessa i helgen! (huuuuur gott som helst, tänk efter en varm sommardag, grill och sen en sådan till efterrätt - perfekt)

Likes

Comments

Var först lite skeptisk om jag skulle köpa denna blusen eller inte, brukar inte ha grönt och volangen på ärmarna gjorde mig osäker men jag tog med den till provrummet och wow! Älskar den. Perfekt till finare/festligare tillfällen.

Även dessa pyjamasbyxorna. De är inte La Perla (haha) men de är underbara! Skämt åsido - jag brukar vara otroligt kräsen när till det kommer till mellandagsreor och liknande, dels för att jag sällan hittar något, speciellt i butik men det är oftast så himla mycket folk och det gör mig mer panikslagen är shoppingsugen, därför handlar jag hellre på nätet. Men jag tog en runda idag och det var väldigt lugnt och fann dessa, så jag är supernöjd!

Likes

Comments

Äntligen! Fann dessa på rea på Footway (tips!!) och jag blev så glad och beställde dem direkt. Behövde verkligen dessa till mina frusna fötter. Visst är de fina?

Nu ska jag mysa framför TVn med en film/serie <3​

Likes

Comments

Kan ni gissa hur lycklig min älskade mamma blev när hon på julaftonsmorgon såg detta paketet under granen. Jag och min pappa hade planerat denna julklappen så länge och hon var verkligen värd denna. 

Likes

Comments

​Detta var min nyår! Har en massa mobilbilder också - om ni skulle vara intresserade av ett inlägg med dem också.

Likes

Comments