Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mycket spännande som händer nu, fick ett mejl om att jag blivit uttagen till VM, det är nog det största man kan vara med om, att få representera sitt land! det kommer ske någon gång i slutet på maj i Sundsvall. Blev även inbjuden till en träff med landslaget innan tävlingen, så den 23 april flyger jag och pappa ner till Falköping för roligheter. Så nu är det tuffa veckor framför mig, hård träning och stenhård kost. Förhoppningsvis får jag fara till en dietist på måndag som ska hjälpa mig med viktnedgång. Sen på onsdag ska jag äntligen efter 7 månaders väntetid få göra klart tatueringen! och nu i veckan ska löshår sättas in. Så de blir roliga men tuffa veckor. Det som känns mest är att man nu inte kan vara ego och inte bara tävlar för sig själv, utan för allt.. spännande men så himla roligt. Har 5 kilo som ska bort till maj, så håller tummarna för en duktig dietist.

Likes

Comments

Jag bantar för fullt nu för att försöka nå min viktklass, går faktiskt ganska bra men känner ändå stress över att hinna. Någonting jag stör mig på är om nån frågar varför man äter liteller motionerar mycket och man säger att man måste ner i vikt, och dom vet anledningen till varför, MEN dom ska ändå kolla på en ´s kropp för att säga sedan- "nej du behöver inte gå ner i vikt" ...jo det måste jag, och de har väl ingenting med hur min kropp ser ut, utan siffrorna på vågen. Borde väl egentligen inte störa mig då folk säger det för att vara snäll, men har varit med om det allt för många gånger nu och de börjar bli irriterande då de kan va samma människor flera gånger. Men men nog om det, idag fick jag se resultatet på psykologi provet som jag oroat migför hela veckan, tack och lov så klarade jag det, så himlaskönt att slippa tänka på det nå mer tänkte jag, tills jag kom på att vi har prov imorgon i omvårdnads, ett praktisk prov!

denna vecka är en sådan kul vecka, stressigt som fan . ja visst. Men jag gillar att utmana mig själv, de är verkligen inte lätt att hinna med allt innan en tävling då jag både går skola, har två hundar som ska ut, hinna motionera, basta , äta rätt, plugga osv.. har ju knappt 4 timmar att göra allt på då ja inte är hemma förens halv 6 på skolan och måste gå isäng relativt tidigt.. men såkan de vara, ska bli så himla kul att få tävla ihelgen , hela kroppen darrar efter scenen!​

Likes

Comments

motivationen är på topp igen, tacka för det, för nu är det bara 9 dagar kvar till SM. Vet att jag skriver detta innan varje tävling men denna gång är jag verkligen orolig över vikten då det varit för mycket fusk med både godis och mat. Så nu blir det hår körning med träning och motion den sista tiden och hoppas på att det löser sig. 

Den här tävlingen känns så jäkla motiverande då det blir första tävlingen med utrustning. Jag har bara gått på känslan över hur man ska använda bänktröja och fått få tips, men det känns ändå som jag blivit riktigt haj på det när det ändå gör många kilon för mig! riktigt kul då det går bra efter motgångar. 

Detta är den roligaste resan jag varit med om, ger mig så otroligt mycket lycka, visst har jag många svackor och motgångar, men de lyckorus man får då det går bra är priceless!
  

Likes

Comments

ibland blir inte allt som man tänkt sig- ibland får jag riktiga stress perioder som kan vara väldigt jobbiga för mig. Jag är verkligen inte den människan som orkar med sånt, jag bryter ihop och blir arg å illamående eller gråter i flera timmar. Ibland blir det för mycket för mig med allt då mycket ska hinnas på få timmar. Innan tävlingar är det värst, därför har jag beslutat mig för att inte tävla lika ofta som jag gjort, man behöver inte vara med på varenda tävling då det är så mycket förberedelser. Däremot är ju snart detta år slut, så jag kanske hinner ändra mig. Kommer självklart träna som vanligt och tävla, men däremot göra val om när jag ska tävla så jag orkar med det och kan prestera lika bra som jag vet att jag kan! Men är det någonting jag lärt mig under denna tid så är det att lyssna på kroppen , annars blir det kaos för mig fysiskt och speciellt psykiskt. 

Nu har jag blivit sponsrad av svenskt kosttillskott , ni hittar dom här , grymma produkter med snabb leverans!  Likes

Comments

nu är det väldigt nära till DM och har äntligen fått se listorna om vilka som tävlar, blev dock lite besviken då jag såg att jag inte möter någon. men då får jag försöka slå mitt eget personbästa som för tillfället ligger på 50 kg. Har prövat flyttat ut ett finger så jag håller ett snäpp bredare och det gav en väldigt bra effekt! Så ska försöka klå det nu när jag börjar bli less 50 siffran på resultatet hah. 

Så på fredag natt åker vi, detta blir även första gången mamma följer med på en tävling. Antar hon inte kommer tycka det är så kul, däremot hade det nog varit roligare att titta ifall jag mötte någon. Simon kommer även följa med, så det känns roligt. Sen är det alla från MAK som far och tävlar av de tävlande och det är inte ofta de händer! Så nu håller jag på och bantar för fullt, började i söndags, har bara ett kilo ungefär som ska bort, så går det enligt planerna så borde invägningen inte vara något problem. 

var väldigt länge sedan jag bloggade känner jag, men jag har ju haft sommarlov och legat på latsidan, även när det gäller träningen kan jag påstå.Sedan har jag ju blivit tillsammans med Simon under lovet, vilket gjorde så jag tränade ännu mindre och va med honom istället, men nu har han också börjat träna så nu tränar vi tillsammans! Sen har det väl inte hänt nått speciellt tror jag.. Har klippt mig korthårig  blivit blond och tatuerat mig.

efter helgen kommer jag skriva om hur det gått under DM, blir däremot inget spännande inlägg då DM är bland den minsta tävlingen , kanske händer lite spännande saker under veckan om de går som jag vill.  

Likes

Comments

hejsan, nu är det sommarlov äntligen. Var riktigt mycket ett tag i skolan. Men märkligt nog är det rätt tråkigt med lov då det inte finns så mycket att göra. Mina föräldrar har semester då jag ska jobba, så blir inga turer för min del.

Nu är det 3 veckor kvar tills vi far till Borås på Senior SM, blir nog riktigt kul! är däremot inte så övertaggad på själva resan. När vi for till Örebro gick det hyffsat bra att åka, men nu är det ju ännu längre.. men vi ser väl om jag överlever! Känner mig i alla fall i en bra dagsform, så förhoppningsvis håller den sig fram tills dess. Vikten är ett större problem då jag är en lat gottegris, har egentligen bara haft tur då jag klarat invägningarna då jag oftast inte gör nått speciellt utan går ner vilket som. Men de där med vikten löser sig alltid!

känns lite läskigt att vara med i senior SM, jag är den enda ungdom som ska vara med.. men jag hade turen att bara tävla mot en och vi är rätt jämnlika i vad vi tar, så det kan bli mycket spännande! Kul med lite utmaning, däremot har hon lite bättre resultat än mig, men hon är ju trotsallt senior. Så jag blir nöjd vare sig silver eller guld bara jag gjort mitt bästa och inte ger upp! Det vart även kort tid att hinna träna upp sig, för det var ju inte så länge sedan de var styrkelyfts sm och då vart det inte så stor fokus att bara träna bänk som det är nu, så de vart lite tight med bänk träningen tyvärr. Men jag har gjort mitt bästa gällande att komma ikapp, så jag kunde inte träna bättre än jag gjort.

Likes

Comments

Hårda träningsveckor framför mig då det blir ett till SM snart.. drygt 5 veckor. Längtar nå så sjukt, aldrig varit såhär taggad! kommer då försöka ta ett nytt rekord då de jag tog som inofficiellt rekord är irriterande då jag tog mer än riktiga rekordet som vart officiellt. så det känns riktigt kul om man får öka det lite om de går vägen! Har blivit många tävlingar nu rätt tätt intill, har som fortfarande inte blivit mig själv sedan SM och Norrlands då de tar på både psykiskt och fysiskt efter en tävling. Men nu blir det som sagt stenhård träning, diet och en jäkla tjurskallighet så får vi se vars man hamnar. Likes

Comments

Nu när sommaren snart är här måste lite sommar träningskläder beställas.. himla kul! 

Likes

Comments