I somras åkte jag på resa med EF språkresor för tredje gången. Den här gången åkte jag till Miami Beach och har tidigare vart i Hastings 2013 och New York 2014. Jag åkte tillsammans med Julia som jag lärde känna under språkresan i New York.

Vi var i Miami i ungefär en månad, vi bodde på skolan i studentkorridor, man bodde fyra personer i varje rum, vi hade en helt fantastisk utsikt från vårt rum.

Vi gick i skolan ca 4 timmar om dagen och på lektionerna kollade vi mycket på Ted Talks som är klipp där olika personer berättar om hur de lyckats bli framgångsrika på olika sätt, väldigt inspirerande och det ledde till många diskussioner där man fick lägga in en egen åsikt och prata fritt. Jag lärde mig väldigt mycket från det. Sedan hade vi också böcker som hörde till ämnet där vi fick lära oss mycket grammatik och annat. Vi pratade mycket business, kollade på hur olika globala företag styrs och mycket mer.

Eftersom att vi bara hade skola 4 timmar om dagen måndag-fredag så hade vi också väldigt mycket fritid, där kunde man välja att vara med på kvällsaktiviteter som EF anordnade, eller så kunde man gå bort till shoppinggatan Lincoln Road. Det var också väldigt smidigt att ta sig till olika plaster med Uber, vi åkte bland annat till Dolphin Mall som är ett jättestort köpcentrum som hade de flesta kända märkena så som Ralph Lauren och Tommy Hilfiger, sedan åkte vi också bort till Hard Rock cafe några kvällar, de hade en jättefin uteservering precis vid hamnen.

EF hade också extra aktiviteter som man kunde lägga till om man ville hitta på saker på exempelvis helgerna. Vi åkte över till Bahamas och till Universal Studios.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Vi sitter just nu i fotostudion och har fotat med lite olika ljus och bakgrunder, här är några utav bilderna som Ebba tog på mig.

Likes

Comments

Igårkväll drog jag & Ebba till Colosseum, en nattklubb precis vid Globen. Det var extremt stort & fanns massor olika rum och dansgolv, bland det roligaste på länge!

Likes

Comments

//Jacka - See By Chloe // Skor-Isabel Marant // Byxor- BCBGmaxazria // Väska - Ralph Lauren // Örhängen - Givenchy //

#nouwoutfit

Likes

Comments

Idag åkte vi in till stan runt 11:00 för att äta brunch på STHLM brunch club. Har varit där tidigare och tyckte konceptet och stället var riktigt trevligt. Det är väldigt populärt så kön var väldigt lång. Tog ca 35 min innan vi fick komma in, men det var helt klart värt väntan.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Till sommaren tar jag studenten och har därför börjat kolla lite på olika outfits. Jag vill ha någonting som känns eget och att det helst inte ska likna någon annans val, därför letar jag mest efter outfits med någon annan färg än just vit som de flesta brukar ha. Har kollat en del på NA-KD och tycker att de har ett riktigt bra sortiment där det finns mycket olika färger och modeller att välja mellan som passar bra till en student.

Nedan hittar ni mina favoriter, tryck på bilderna för att komma till plaggen.

Hittar ni någonting som skulle passa till er så kan ni använda rabattkoden meta15 för att få 15 % rabatt på er beställning!

Likes

Comments

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så ska jag, Lara och Ebba starta ett UF-företag. Vi har många gånger diskuterat kring hur vi tjejer behandlar tjejer, och hur vi ofta väljer att inte stötta/backa varandra i många lägen, vilket är väldigt konstigt? Ofta dömer tjejer andra tjejer som de inte ens känner och lyssnar på vad andra har att säga, vilket jag också kan känna igen mig i, men att man på senare år växt upp lite och börjat fatta grejen med rykten och avundsjuka. Att man nu som snart vuxen förstår att en egen bild av personer är det som gäller. Tanken med vårt UF är då att vi vill föreläsa om vad vi har upplevt, gjort och annat, där vi kan försöka inspirera till att tjejer faktiskt ska börja backa varandra, försöka ta upp hur verkligheten ser ut och vad saker man säger och gör faktiskt kan leda till.

Vårt mål är att skapa en trevligare miljö mellan tjejer.

Svara gärna på vår enkät (länk nedan) så vi får upp statistik om hur situationen mellan tjejer ser ut i dagsläget!

https://goo.gl/forms/riFRAPReKswcok1w2

Vårt namn är TEBRA, ni kan följa oss på instagram också, där kommer vi uppdatera mer om när/var vi kommer föreläsa.

Likes

Comments

Hittade bilder från en fotografering med Ebba från i somras.

I helgen ska jag och Ebba åka upp till pappa i stockholm, vi har tänkt fota en del, äta brunch på STHLM brunch club, testa något roligt uteställe och shoppa, tror det kommer bli en perfekt helg!

Likes

Comments

1. Spanien med mormor och mamma om 20 dagar, ska bli skönt att komma iväg lite och bara umgås med sina bästisar <3

2. Balen, har aldrig hört någon säga att det vart tråkigt, utan helt tvärtom, ska dessutom dansa med min bästa vän så det kommer nog bli perfekt!

3. Att få åka tillbaka till paris i vinter, det var en av de städer som jag tyckt om mest utav de jag besökt.

4. Ta körkort, att kunna känna sig fri att ta sig till olika platser utan att behöva anpassa sig efter olika buss/tåg-tider.

5. Att få ta studenten, kunna planera in resor, upptäcka världen och känna sig lite mer fri.

Likes

Comments

I helgen har jag vart på Stenungsbaden Yacht Club! vi kom dit på lördagseftermiddagen och checkade ut runt lunch igår, vi hann med att besöka spaet två gånger, äta middag på deras fina restaurang och hotellfrukost. En helt perfekt helg, fick detta i födelsedagspresent av Philip när jag fyllde 18 år. Tack <3

Likes

Comments