Resor

Var min språkresa till New York 2014 med EF. Saknar och tänker på det varje dag, det var som att leva i en dröm. Vi åkte alla ensamma, ingen kände någon sen tidigare och redan på flygplatsen efter någon timma började vi ha kul tillsammans.

När vi kom fram till New York blev vi hämtade på flygplatsen av en buss som körde oss dit vi skulle bo och gå i skolan. Vi bodde på Drew University i New Jersey.

Vi var i New York över sommaren och vi hann med allt. Vi åkte till de mest kända sevärdheterna i New York, shoppade flera dagar i veckan, kollade Baseball matcher, hade filmkvällar, fester, åkte till Six Flags, Weekend i Boston, Kryssning, marknader, bio, allt!!

Och såklart gick vi i skolan också, varje dag. På lektionerna arbetade vi i olika böcker, byggde upp ordförrådet och lärde oss språket hur bra som helst. Min klass bestod av människor från Italien, Frankrike, Japan, Danmark, spanien och läraren från USA, såklart. Det gav massor för det enda språket som man kunde göra sig förstådd på var engelska.

Från sommaren i New York hade man med sig oförglömliga minnen, nya vänner från hela världen och massa ny kunskap!

http://my.ef.com/Antonia Eva Lisa Sofia.Appelskog kopiera länken för att beställa en katalog där du kan läsa mer om EFs språkresor!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments