Contains affiliate links

Innehåller annonslänk

Köpte en ny ögonbrynspenna från Nelly.com häromdagen när min gamla tog slut. Denna har en perfekt form som gör det superenkelt att fixa brynen, så den rekommenderar jag verkligen. Gjorde mitt köp hos Nelly.com genom Refunder, vilket gav mig ca 10kr i återbäring. Alltså får man pengar tillbaka på allt man handlar. Brukar alltid handla genom Refunder och det är precis som att få rabatt när man får tillbaka pengar på sitt köp. Har flera hundra kronor på mitt Refunderkonto som jag kan ta ut när jag vill, tänk hur enkelt det är att spara pengar på det man själv köper. När man väl testat och insett hur smidigt det är känns det helt otroligt onödigt att inte gå genom Refunder och förlora pengar man kunde gjort roligare saker för. Får man 10kr tillbaka för en ögonbrynspenna så kan man ju räkna ut att det blir en del när man gör större beställningar! En asbra sak!

Klicka HÄR för att läsa mer om Refunder och skapa ett eget konto!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

foto

I söndags fotades jag av en jätteduktig kille, ni kan följa honom på instagram HÄR, han lägger upp massa fina bilder i olika miljöer.

Likes

Comments

Inlägget är reklam för Vimla och innehåller annonslänkar

När jag fyllde 18år i höstas började jag betala mobilräkningen själv och valde Vimlas studentabonnemang. Man kan justera vilket mängd data, samtal, sms och allt själv, vilket gör att man bara betalar för det man faktiskt använder. Sedan sparas den surf (samtal och sms) som blir över varje månad tills den tar slut. De har inte heller någon bindnings eller uppsägningstid vilket är väldigt flexibelt. De låter en styra sitt abonnemang på sina egna villkor. Man surfar, ringer och smsar för samma pris inom hela Europa också, vilket var perfekt nu när jag var i Spanien. Annars när man reser brukar det ju vara väldigt jobbigt att inte kunna använda snapchat och andra sociala medier var och när man vill som hemma i Sverige. Men nu funkade det precis lika smidigt i Spanien som hemma!

Har verkligen sparat in massa pengar på att ha Vimla som operatör, istället för att betala runt 500kr varje månad på telefonen så kan jag nu spara de pengarna som blir över till att göra roligare saker, vilket är perfekt när man studerar och inte hinner jobba ihop en så bra lön vid sidan av skolan.

Klicka HÄR för att läsa mer om Vimla och teckna ett eget abonnemang.


Likes

Comments

//Tröja- Massimo Dutti / skor- Filippa K / Byxor- Massimo Dutti / väska- Ralph Lauren //

Likes

Comments

Är just nu på semester i spanien, på Teneriffa. Kom hit i onsdags förra veckan och åker hem imorgon. Vi har mest tagit det lugnt, solat och badat. Förra veckan åkte vi ner till havet där det fanns bassänger som de fyllde med havsvatten varje dag, alltså badade man i havsvatten fast i en bassäng, och det bästa var ju att fiskarna stannade i havet!

Sedan har vi också hunnit med att besöka ett flertal olika restauranger och det har blivit tapas nästan varje dag. Igår besökte vi en vingård uppe i bergen, de hade vinprovning på deras egenproducerade viner som mamma och mormor provade.

Utsikten från vinprovningen.

Likes

Comments

Var på dop i helgen för min lilla kusin Estrid, tog massor bilder men vet inte vilka som vill vara med på bilder offentligt, så här är tre bilder från helgen.

Likes

Comments

I somras åkte jag på resa med EF språkresor för tredje gången. Den här gången åkte jag till Miami Beach och har tidigare vart i Hastings 2013 och New York 2014. Jag åkte tillsammans med Julia som jag lärde känna under språkresan i New York.

Vi var i Miami i ungefär en månad, vi bodde på skolan i studentkorridor, man bodde fyra personer i varje rum, vi hade en helt fantastisk utsikt från vårt rum.

Vi gick i skolan ca 4 timmar om dagen och på lektionerna kollade vi mycket på Ted Talks som är klipp där olika personer berättar om hur de lyckats bli framgångsrika på olika sätt, väldigt inspirerande och det ledde till många diskussioner där man fick lägga in en egen åsikt och prata fritt. Jag lärde mig väldigt mycket från det. Sedan hade vi också böcker som hörde till ämnet där vi fick lära oss mycket grammatik och annat. Vi pratade mycket business, kollade på hur olika globala företag styrs och mycket mer.

Eftersom att vi bara hade skola 4 timmar om dagen måndag-fredag så hade vi också väldigt mycket fritid, där kunde man välja att vara med på kvällsaktiviteter som EF anordnade, eller så kunde man gå bort till shoppinggatan Lincoln Road. Det var också väldigt smidigt att ta sig till olika plaster med Uber, vi åkte bland annat till Dolphin Mall som är ett jättestort köpcentrum som hade de flesta kända märkena så som Ralph Lauren och Tommy Hilfiger, sedan åkte vi också bort till Hard Rock cafe några kvällar, de hade en jättefin uteservering precis vid hamnen.

EF hade också extra aktiviteter som man kunde lägga till om man ville hitta på saker på exempelvis helgerna. Vi åkte över till Bahamas och till Universal Studios.

Likes

Comments